FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 jun 2014, 09:51

Jesam li ja jedini koji vjeruje da Jajalo ostaje? Otići će samo u slučaju odlične ponude, kakvu po pričama nije dobio u Italiji. Nije njemu ovdje toliko loše, tu je 'na svom', oženjen je 'našom' ženom nije mu neka iz vana pa da zbog nje mora otići i kao što je neko nekad na ovoj temi napis'o nije ni njemu lahko selit se svakih pola godine sa troje djece.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 20 jun 2014, 09:53

fcsforever je napisao/la:Džaba vam je sva priča...pola god ovo ono. To je Matin zahtjev a uprava pristala. Bolje ga je zadržati još pola god da Cimi još bolje stasa uz njega plus i sam Mate bi dao dobar doprinos svojom igrom i ponekim golom. Da ne granamo bezze ...ništa se još ne zna. Bliže je da ode...al et
Sve je to ok. Mato je klasa za ovu ligu. Ali ako hocemo napredak, onda namje potrebno dugorocno rjesenje, neko ko ce tu odigrati par sezona sa ekipom. Ovaj kostur, plus nadogradnja ekipe...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 09:54

...i da, zaboravih...ako Koeln raskine ugovor sa njim (a sve su prilike ..tj 99% da hoće)..Mate dolazi (ako se odluči za nas) kao slobodan igrač.
Kad budemo u stanju dati takvim kapitalcima 200 000 godišnje plate, plačen dobar smještaj i dobre premije...večina bi pristala da odmah dođe.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jun 2014, 09:55

A sta cemo ako na zimu bude situacija da odu i Jajalo i Cimi, jer ja ocekujem da u januaru dodje super ponuda za Cimija i da on ode, a da klubu napuni kasu...

Naravno da se ne mozemo sloziti oko nekih stvari ali cemo uvijek zajedno podrzati rad Uprave ;)

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 20 jun 2014, 09:56

DrustveniParazit je napisao/la:Jesam li ja jedini koji vjeruje da Jajalo ostaje? Otići će samo u slučaju odlične ponude, kakvu po pričama nije dobio u Italiji. Nije njemu ovdje toliko loše, tu je 'na svom', oženjen je 'našom' ženom nije mu neka iz vana pa da zbog nje mora otići i kao što je neko nekad na ovoj temi napis'o nije ni njemu lahko selit se svakih pola godine sa troje djece.
Po meni jedini nacin da ostane je, da ne prihvati raskid ugovora sa Kelnom, sto naravno nece, jer ima dobra primanja. I druga stvar da ga niko ne bude htio posuditi ili otkupiti njegov ugovor :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 09:58

@cobe
ti si potpuno tj milion % u pravu..al jbg za sada je ovako. Do juče nismo Čomi mogli isplatit milju plate a sad kontamo hoćel se igrač Koelna odlučiti za nas. Napredak od 7 milja za pola god...nevjerovatno

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 20 jun 2014, 09:59

hilmo je napisao/la:A sta cemo ako na zimu bude situacija da odu i Jajalo i Cimi, jer ja ocekujem da u januaru dodje super ponuda za Cimija i da on ode, a da klubu napuni kasu...

Naravno da se ne mozemo sloziti oko nekih stvari ali cemo uvijek zajedno podrzati rad Uprave ;)
Odbiti ponudu i cekati da dodje ista ili bolja na ljeto. :mrgreen:
Ja kontam da smo se stabilizirali toliko da mozemo barem sa ovakvim stvarima kalkulisati.
#divovi

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 20 jun 2014, 10:02

cobefks je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Jesam li ja jedini koji vjeruje da Jajalo ostaje? Otići će samo u slučaju odlične ponude, kakvu po pričama nije dobio u Italiji. Nije njemu ovdje toliko loše, tu je 'na svom', oženjen je 'našom' ženom nije mu neka iz vana pa da zbog nje mora otići i kao što je neko nekad na ovoj temi napis'o nije ni njemu lahko selit se svakih pola godine sa troje djece.
Po meni jedini nacin da ostane je, da ne prihvati raskid ugovora sa Kelnom, sto naravno nece, jer ima dobra primanja. I druga stvar da ga niko ne bude htio posuditi ili otkupiti njegov ugovor :D

Misliš da će otići rađe u neku drugu ligu (bilo koje zemlje) za iste ili malo veće pare od onih koje bi dobijao u FKS nego da igra ovdje EL (makar samo pretkola)? Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem. A to što se Kelna tiče, 99,9% će raskinuti ugovor jer će dobiti nekih finih para što im je isplatnije nego da mu daju platu (koja nije mala) dok igra za neki drugi klub.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 10:04

Cimijeva cijena (trenutna) je 600 000 eura...i ni centa manje. Stav uprave je da tek na ljeto može ići ali uz ovo ili čak veće obeštečenje...oko 800 000 eura

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jun 2014, 11:21

Previše vi dizete buru oko nečega što je već rijeseno ;)

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 11:57

@guners..prosvijetli nas bar 5%..red je jbg

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 jun 2014, 12:01

Za Cimirota je vec i dolazila ponuda-dvije, i odbijeno je to, jer trenutno Gojko nije za prodaju uopste, kakva god ponuda dosla. To za slijedecu sezonu, to tek treba vidjeti, da li cemo uspjeti naci adekvatnu popunu te pozicije, pa se tek onda moze aktivirati cijena za njege. A ta cifra o kojoj se razmislja za njega, to je realna cifra za takvog igraca.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 jun 2014, 12:11

Vojvodina tražila Partizanu 150.000 evra za Alivodića...

bolje pare od jajala preusmjeriti na ovoga :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jun 2014, 12:13

fcsforever je napisao/la:@guners..prosvijetli nas bar 5%..red je jbg
uglavnom, veća briga nek vam budu bekovi. A moja je EL jedina briga, od toga nam puno zavisi ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 12:24

GunnerS je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:@guners..prosvijetli nas bar 5%..red je jbg
uglavnom, veća briga nek vam budu bekovi. A moja je EL jedina briga, od toga nam puno zavisi ;)

Sta nam ima zavisiti od El.?!
Tu nam je plafon prolaz u trece pretkolo El,svi koji oceluju nesto vise su u zabludi.!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 jun 2014, 12:25

Ne bih se raspravljao. Rekao sam moje mišljenje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 12:58

rammstein je napisao/la:Vojvodina tražila Partizanu 150.000 evra za Alivodića...

bolje pare od jajala preusmjeriti na ovoga :D

Bolan Ramo frajer ima 30 godina,i da dajes tolike pare za njega. :crazy: Pa to je van svake pameti. :idea:
Bolje je pare usmjeriti na ono sto trazi Uscuplic,a to su bekovi na obje strane.Sto se tice Jajala treba ga zaboraviti,jer on nece da igra u Premijer ligi.
Cilj Uprave je dovoditi najbolje mlade igrace iz Premijer lige,te strnace koji igraju u svojim zemljama u repki U 21 ili A repr.
Prelazni rok nije jos poceo,do prvensta sam ubjeđen da ce doci bar jedan igrac kvliteta Jajala.Znaci jos bekove da kompletiramo ekipu,a kasnije ako sta bude.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jun 2014, 13:02

Zaboraviti Jajala, on sto je trcao po nasim livadama trcao je.
Hvala mu za sve i neka mu je sa srecom u nastavku karijere. :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 13:59

Ovaj rammstajn ne zna dal bi srao ili pisao.Prvo Jajalo jos nije otisao, pa sad treba dovesti nekog umjesto njega.Pa dolazi brazilac hahahah. Isti Ibrakovic samo sto ovaj laze po medijima a ovaj po forumu.
Mićo je Fićo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 20 jun 2014, 14:07

a ti HB lažeš samog sebe...dosta te je više..liječi se definitivno

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67, mercurial, nedimmmm1337, Rule_hz i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []