nemojte samo vi oko navijanja molim vasViper je napisao/la:Pozdrav za vase "vodje" nadam se da su citavizlo87 je napisao/la:Sastav Sarajeva: Pavlović, Kadušić, Bekić, Ivetić, Novaković, Radovac, Sarić, Hebibović, Velkoski, Rahmanović, Ahmetović
Sastav čelika: Ugljik, silicij, mangan, fosfor, azot, bakar, nikl, krom, kisik, aluminij, vodikpozdrav i za golf5 opel astru i par kombija al hajde vi ste iz metropole koja hiljada gore dole brzo cete to sredit a i one salove sto su popadali nema veze sve cete vi to pokupovat opet
a i brojka je strasna.. poceli navijat nakon gola tek
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
Zeljeznicar grad iz metropole. Karta BiH ce dozivjeti mnoge promjene u narednom periodu...Zenzo je napisao/la:Tuzla mjesna zajednica u Mancesteru.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ali Olovo ostaje na istom mjestu!belosevic28 je napisao/la:Zeljeznicar grad iz metropole. Karta BiH ce dozivjeti mnoge promjene u narednom periodu...Zenzo je napisao/la:Tuzla mjesna zajednica u Mancesteru.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
je li te stid napisati istacrnehorde je napisao/la:nemojte samo vi oko navijanja molim vasViper je napisao/la:Pozdrav za vase "vodje" nadam se da su citavizlo87 je napisao/la:Sastav Sarajeva: Pavlović, Kadušić, Bekić, Ivetić, Novaković, Radovac, Sarić, Hebibović, Velkoski, Rahmanović, Ahmetović
Sastav čelika: Ugljik, silicij, mangan, fosfor, azot, bakar, nikl, krom, kisik, aluminij, vodikpozdrav i za golf5 opel astru i par kombija al hajde vi ste iz metropole koja hiljada gore dole brzo cete to sredit a i one salove sto su popadali nema veze sve cete vi to pokupovat opet
a i brojka je strasna.. poceli navijat nakon gola tek
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakvog hvaljenja,pojasni nam ?Sariel je napisao/la: poenta price je bila nema hvaljenja s drotovima..
-
- Kontakt:
al ne mozes vjerovati jucer scene, ja ne znam jel ono bila neka opklada ili bas cista droga, nema treceg...
znaci tri lika dolaze pred juznu tribinu Bilinog u nekom mercedesu kabriolet, i sal Sarajeva i pjesma ovo ono dobacivanje narodu???
doduse jest to bilo nekih 4 minute prije utakmice pa je skoro sva raja usla na stadion, ali opet tu je bas guzva jer ima parking od lamele koja ima hiljadu stanovnika, ne mozes lako izaci...
naravno kad ce sreca iz parka ide grupa Robijasa kasne na tekmu i direkt ispred njih...nered, sve leti flase case kamenje udaranje ma horor
gas gas jedva se izvuku, naravno dolazi interventni vod i lomi ledja robovima, mislim nigdje veze, kao nista oni nek bjeze vas cemo slomit
zakljucak: ne drogirajte se, skodi zdravlju
zakljucak2: svugdje murija udara
znaci tri lika dolaze pred juznu tribinu Bilinog u nekom mercedesu kabriolet, i sal Sarajeva i pjesma ovo ono dobacivanje narodu???
doduse jest to bilo nekih 4 minute prije utakmice pa je skoro sva raja usla na stadion, ali opet tu je bas guzva jer ima parking od lamele koja ima hiljadu stanovnika, ne mozes lako izaci...
naravno kad ce sreca iz parka ide grupa Robijasa kasne na tekmu i direkt ispred njih...nered, sve leti flase case kamenje udaranje ma horor
gas gas jedva se izvuku, naravno dolazi interventni vod i lomi ledja robovima, mislim nigdje veze, kao nista oni nek bjeze vas cemo slomit
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ma neam ja sta pojasnjavatchily-rz je napisao/la:Kakvog hvaljenja,pojasni nam ?Sariel je napisao/la: poenta price je bila nema hvaljenja s drotovima..

ovo je izmedj vas i hordi, gledam svoja posla, zvizdim, zujim tralalala

Ma sve ok al mi ne ide u glavu da neko može povjerovati u priču da im je neko skidao šalove dok su vezani ležali ili da je murija one "mudonje" iz kabrioleta navela da se vozaju pred jugom,.Sariel je napisao/la: ma neam ja sta pojasnjavat![]()
ovo je izmedj vas i hordi, gledam svoja posla, zvizdim, zujim tralalala![]()
uuuuuuuPitarBordo » 31 jul 2017, 13:59
fks74 WroteColon
Nemam nikakve veze sa gradom Sarajevo.
To ako je tačno onda je sve mnogo jasnije za tebe. Svi ovi što dođu jednom godišnje direktno na utakmicu i odmah kući iz Krajine, TK, juga... Naravno da je vama cvatu lale i mimoze, jer imate dodira sa FK Sarajevo i atmosferom u gradu koliko ja imam sa planetom Jupiter.
Samo Saraj'vo.

To im je vodja koji je priznao da je zalutao, isto tako priznao da nije bilo SPJ da bi nastradao, ustvari da ih nije bilo(interventne) vodja bi im bio dignut na jugu kao trofej .Policija polomila nase, nekoliko privela ali ovdje poput ovog sarijela izgleda najpametniji na svijetu.neroazzurni je napisao/la:al ne mozes vjerovati jucer scene, ja ne znam jel ono bila neka opklada ili bas cista droga, nema treceg...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
kao i svugdje kad ides na gostovanje, murija te prati i sprovodi do/od stadiona, prolazis gradom, raja dobacuje psuje mozda i neko gadja necim ali ti moras ici, e sad su neki u koloni od pitara odlucili se zaustavit i rijesit sakama to dobacivanje i gadjanje, naravno specijalci izletili iz auta i slomili ih, pa sta, lomili su i nas tako uvijek i u Sa i Bl i Mo ma svugdje, nema tu stajanja moras ici dalje, kad se qurcis i dobijes...idemo dalje
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
avenija druze sto mene spominjes???
komentiram sliku hordi na zemlji svezanih sa drotovima iznad njih..
ostale price i pricice ne komentiram..
.
komentiram sliku hordi na zemlji svezanih sa drotovima iznad njih..
ostale price i pricice ne komentiram..
.
- Marsal
- Kontakt:
Gdje se mogu slike vidjet?Sariel je napisao/la: bogami nije momak lago za drotove da su ih povaljali eno izasle su i slike...
ne kazem da je zlo87 psao,neko je od njih ne sjecam se sad tacno ko..
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
na mobitelu,kako gdje?
- PitarBordo
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:na mobitelu,kako gdje?

Ocam da nema Sariela ovu temu zaključat'...

Samo Saraj'vo.
pa sta bi mu ti reko tita ti?PitarBordo je napisao/la:Sariel je napisao/la:na mobitelu,kako gdje?![]()
![]()
![]()
![]()

- PitarBordo
- Kontakt:
Titam ja sam na tvojoj strani u ovoj situaciji.Sariel je napisao/la:pa sta bi mu ti reko tita ti?PitarBordo je napisao/la:Sariel je napisao/la:na mobitelu,kako gdje?![]()
![]()
![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:pa sta bi mu ti reko tita ti?PitarBordo je napisao/la:Sariel je napisao/la:na mobitelu,kako gdje?![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!