Arena 1 prenosi.Bihac96 je napisao/la:Prenosil Sport 1 ovu tekmu veceras ?
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
Courtois pocinje protiv Barce, valjda ce Asmir dobiti sansu drugo da brani..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hoce sigurnojoker90 je napisao/la:Courtois pocinje protiv Barce, valjda ce Asmir dobiti sansu drugo da brani..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Gabon
- Kontakt:
Za takve imamo lijek na temi Spahica i Zukanovicasoccerfan je napisao/la:Hoce sigurnojoker90 je napisao/la:Courtois pocinje protiv Barce, valjda ce Asmir dobiti sansu drugo da brani..Kako bi volio da Asmira krene kod plavaca cisto da pesimisti nemaju sta pricati
Pa makar i ja za njih morao navijati
Asmir je ovako izabrao to treba postovati i radom ce stici gdje je stigao i do sada.
Jedan od najbolji golmana EPL.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Upravo tako. Nije malouman nego radi ono sto misli da je za njega dobro. Mi to mozemo samo podrzati i nadati se najboljem.Gabon je napisao/la:Za takve imamo lijek na temi Spahica i Zukanovicasoccerfan je napisao/la:Hoce sigurnojoker90 je napisao/la:Courtois pocinje protiv Barce, valjda ce Asmir dobiti sansu drugo da brani..Kako bi volio da Asmira krene kod plavaca cisto da pesimisti nemaju sta pricati
Pa makar i ja za njih morao navijati
![]()
Asmir je ovako izabrao to treba postovati i radom ce stici gdje je stigao i do sada.![]()
Jedan od najbolji golmana EPL.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Asmir ce izgleda uci kad udju kapiten Barce i Messi i mnogi drugi...
Veselooooooo 
Pa nema Messija na turneji...SamoZeljo je napisao/la:Asmir ce izgleda uci kad udju kapiten Barce i Messi i mnogi drugi...Veselooooooo
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Gabon
- Kontakt:
NajboljiSamoZeljo je napisao/la:Asmir ce izgleda uci kad udju kapiten Barce i Messi i mnogi drugi...Veselooooooo
Ja mislio da je na klupi. A sad kontam ima logike nakon Kupa AmerikeCashMan je napisao/la:Pa nema Messija na turneji...SamoZeljo je napisao/la:Asmir ce izgleda uci kad udju kapiten Barce i Messi i mnogi drugi...Veselooooooo
Boga mi, ako je suditi po ovoj tekmi gdje treneri imaju pravo na 11 izmjena i obicno iskoriste pravno na skoro sve... Onda Asmir definitivno nije doveden za imalo vazne utakmice jer cak ni sada nije dobio ni minute, a evo se igra vec 78 minuta.
e yebi ga ti hoze, ostade ovoliko budan, a on mu na kraju ne dade ni sekunde da odigra
pa mogao mu je evo makar dati da brani ove penale na kraju, al' ni to.
pa mogao mu je evo makar dati da brani ove penale na kraju, al' ni to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ste gledali utakmicu i vidjeli šta je sve Courtois branio, morate biti svjesni da će Begoviću uspjeh biti 10-15 utakmica ove sezone.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kad u prijateljskoj protiv Barce ne dobije ni minut, ne treba ga ocekivati u EPL i LP.
Kupove ce braniti i to je kako sada stvari stoje max.
Kupove ce braniti i to je kako sada stvari stoje max.
Sad ide community shield CHE vs ARS. Imam osjecaj da Bega brani od pocetka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
K'o hobotnica, yebo on sebeHankMoody je napisao/la:Ako ste gledali utakmicu i vidjeli šta je sve Courtois branio, morate biti svjesni da će Begoviću uspjeh biti 10-15 utakmica ove sezone.
Po meni nema sanse. Znas kakav je Mourinho u vezi i najmanjeg trofeja. Prve ekipe tu igraju.biskitt je napisao/la:Sad ide community shield CHE vs ARS. Imam osjecaj da Bega brani od pocetka.
I, jos nesto. Odakle ovim nasim kvazi medijima info da je sada Begovic najplaceniji fudbaler nase repke. Plata mu nije ni blizu Dzekine.
Re: RE: Re: Asmir Begović
ja mislim da su se oni pogubiki mjesecna/sedmicna pa negdje pisao u eurima i neko pogresno povezao. Ja koliko znam dzeko ima 110k gbp a asmir 85k gbp.SlevinKelevra je napisao/la:K'o hobotnica, yebo on sebeHankMoody je napisao/la:Ako ste gledali utakmicu i vidjeli šta je sve Courtois branio, morate biti svjesni da će Begoviću uspjeh biti 10-15 utakmica ove sezone.![]()
Po meni nema sanse. Znas kakav je Mourinho u vezi i najmanjeg trofeja. Prve ekipe tu igraju.biskitt je napisao/la:Sad ide community shield CHE vs ARS. Imam osjecaj da Bega brani od pocetka.
I, jos nesto. Odakle ovim nasim kvazi medijima info da je sada Begovic najplaceniji fudbaler nase repke. Plata mu nije ni blizu Dzekine.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Asmir ima mladjeg brata Denisa (15god.), presao pocetkom mjeseca u Hoffenheim. 15 godina 1.87 i kazu da je ogroman talenat.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
taman da i njeg naslijedi asmirov sin hahaTracy3McGrady je napisao/la:Asmir ima mladjeg brata Denisa (15god.), presao pocetkom mjeseca u Hoffenheim. 15 godina 1.87 i kazu da je ogroman talenat.
Zarathustra
-
BigBigBang
- Kontakt:
ako se Curtois ne ozlijedi Begovic ove sezone ako odigra 10 utakmica u svim takmicenjima moze da bude sretan
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Gabon
- Kontakt:
Zaobidji temu... Asmir je ovako izabrao i treba postovati tu je gdje je svojim radom...tako ce nastaviti tj. zasluziti viseBigBigBang je napisao/la:ako se Curtois ne ozlijedi Begovic ove sezone ako odigra 10 utakmica u svim takmicenjima moze da bude sretan
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Edincapitano, MiranGlasnic, rossonero85 i 51 gost.