FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eto ga gotovo Rossel 62% glasova clanova kluba i novi je predsjednik kluba,funkciju ce preuzeti iza 30-tog juna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Znamo mikymiky_hz je napisao/la:Eto ga gotovo Rossel 62% glasova clanova kluba i novi je predsjednik kluba
Vec sam rekao svoje,samo neka nastavi kao Laporta,nek uradi ono sto je obecao,a vec sam napisao sta je to.Nek se ne mijesa u posao Guardiole,to je najvaznije.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo i neke prve rijeci novog predsjednika :
Zahvaljujem svima,mojoj porodici,saradnicima i svima koji su pomogli da pobjedim na izborima.Ostvario mi se san,postao sam predsjednik Barcelone.Danas pocinja moja obaveza.Shvatam odgovornost koju dobijam postavsi predsjednik Barce.Necu vas razocarati.Sada je vrijeme da se pocne raditi.Ponosan sam sto sam dobio vase povjerenje.Necu ovo zaboraviti.Visca el Barca,Visca Catalunya !
Zahvaljujem svima,mojoj porodici,saradnicima i svima koji su pomogli da pobjedim na izborima.Ostvario mi se san,postao sam predsjednik Barcelone.Danas pocinja moja obaveza.Shvatam odgovornost koju dobijam postavsi predsjednik Barce.Necu vas razocarati.Sada je vrijeme da se pocne raditi.Ponosan sam sto sam dobio vase povjerenje.Necu ovo zaboraviti.Visca el Barca,Visca Catalunya !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
jbg meni djeluje dobar iako sam u pocetku sumjnao
nadam se samo da nece prekinuti ono cime se barca istice od drugih a to je da nema logo nekog sponzora na dresu
al sve u svemu vidicemo i ovog na djelu,nadam se da ce da bude uspjesan jer barca samo takve ljude i zasluzuje
nadam se samo da nece prekinuti ono cime se barca istice od drugih a to je da nema logo nekog sponzora na dresu
al sve u svemu vidicemo i ovog na djelu,nadam se da ce da bude uspjesan jer barca samo takve ljude i zasluzuje
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Vec sam napisao da zeli nastaviti saradnju sa UNICEF-om i jacati skolu fudbala.
Ne znam,dosta obecava Rosell.Vidjecemo sta ce uraditi.Nadam se i ja da ce biti jako uspjesan.
Ne znam,dosta obecava Rosell.Vidjecemo sta ce uraditi.Nadam se i ja da ce biti jako uspjesan.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Obecao je produzit ugovor Guardioli na jos 6 godina,te dovesti Cesca ali ne po svaku cjenu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,rekao je da nece trositi velike novce,da to nije potrebno i kako treba stediti.Po onome sto govori,moglo bi ovo biti jako dobro,ali vidjecemo sta ce odraditi od svega toga.Nadam se velikom uspjehu.miky_hz je napisao/la:Obecao je produzit ugovor Guardioli na jos 6 godina,te dovesti Cesca ali ne po svaku cjenu
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Danas je Rosell imao press-konferenciju gdje je odgovarao na razna pitanja vezana za klub.
Navodi kako je prvo razgovarao s Laportom i Guardiolom.Vec sad zeli da zna kakav tim zeli,da moze razmisljati,sta kako u vezi transfera.Zeli da Guardioli da punu moc,on ce biti taj koji odlucuje o igracima i transferima.Ovo me raduje,nadam se da ce tako biti.
Navodi kako je prvo razgovarao s Laportom i Guardiolom.Vec sad zeli da zna kakav tim zeli,da moze razmisljati,sta kako u vezi transfera.Zeli da Guardioli da punu moc,on ce biti taj koji odlucuje o igracima i transferima.Ovo me raduje,nadam se da ce tako biti.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dobar će biti i ovaj Rosel...Čim je uz Guardiolu to je dobra stvar.Svidjela mi se i ova izjava u vezi Fabregasa.Doći može al ne za neke basno-snovne sume novca.Sigurno će biti pojačanja još,jer je novi predsjednik pa mora i on na početku nešto napraviti u vezi transfera!
Sve u svemu sviđa mi se njegovo razmišljanje naročito u vezi mlađeg pogona Barce.Vamos Barca 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Mnogo obecava na pocetku.Vidjecemo kakvim ce se pokazati.
Zao mi je sto odlazi Laporta,veliki covjek i covjek koji je mnogo toga dobrog uradio za Barcelonu.
Zao mi je sto odlazi Laporta,veliki covjek i covjek koji je mnogo toga dobrog uradio za Barcelonu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kao sto sam vec napisao,Rosell je razgovarao sa Guardiolom.Zeli da zna kakvi su njegovi planovi za sljedecu sezonu,koje igrace zeli.Laporta je imao press-konferenciju danas u kojoj je izmedju ostalog rekao da je njegova misija u Barceloni uspjesna i da je odradio sto je zelio.
Sto se tice Barcinog ponovnog okupljanja,to ce biti 19. jula.Vise odmora ce dobiti igraci koji igraju na SP.Prvu utakmicu Barca bi trebal igrati 29. jula protiv Valerenge.Onda idu na turneju u Aziju u augustu.
Sto se tice Barcinog ponovnog okupljanja,to ce biti 19. jula.Vise odmora ce dobiti igraci koji igraju na SP.Prvu utakmicu Barca bi trebal igrati 29. jula protiv Valerenge.Onda idu na turneju u Aziju u augustu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Dani Alves odbio produljenje s Barcelonom
Pozivajući se na napise iz španjolskog Sporta nogometni portal Goal.com piše da je Daniel Alves odbio prvu ponudu Barcelone za produljenje ugovora...
Ističe mu on 2012. godine, a interes za njega iskazuje engleski bogatun Manchester City. Brazilski nogometni reprezentativac ne namjerava pošto-poto ostati u klubu s kojim je kroz sezonu 2008/09 osvojio sve što se osvojiti moglo, već je spreman i za novi izazov u karijeri.
Kako bi ga zadržali Katalonci su mu spremno ponudili produljenje suradnje i primanja veća no što su mu trenutačna. Ipak, svota novca koji mu se nudi u Cityju navodno je tri puta veća od Barcelonine ponude.
Također, tek treba vidjeti koliko će dugo i hoće li uopće klub s Camp Noua ignorirati navodno 50 milijuna eura tešku ponudu iz Manchestera za otkup ugovora svog prvotimca.
Pozivajući se na napise iz španjolskog Sporta nogometni portal Goal.com piše da je Daniel Alves odbio prvu ponudu Barcelone za produljenje ugovora...
Ističe mu on 2012. godine, a interes za njega iskazuje engleski bogatun Manchester City. Brazilski nogometni reprezentativac ne namjerava pošto-poto ostati u klubu s kojim je kroz sezonu 2008/09 osvojio sve što se osvojiti moglo, već je spreman i za novi izazov u karijeri.
Kako bi ga zadržali Katalonci su mu spremno ponudili produljenje suradnje i primanja veća no što su mu trenutačna. Ipak, svota novca koji mu se nudi u Cityju navodno je tri puta veća od Barcelonine ponude.
Također, tek treba vidjeti koliko će dugo i hoće li uopće klub s Camp Noua ignorirati navodno 50 milijuna eura tešku ponudu iz Manchestera za otkup ugovora svog prvotimca.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- CollegeGunner
- Kontakt:
I nije neka steta. Uvalite ga Cityu za ogromne pare i kupite van der Wiela.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nije steta
Produzice Alves sa Barcom,ne sumnjam u to.Polako,ali sigurno se sve to odradjuje,kao sto su i mnogi prije njega potpisali ugovore,tako ce i on ako Bog da.
Pise se da bi Zubizareta ili Koeman mogli biti zamjena za Txikia,jer ovaj vjerovatno ide.
Produzice Alves sa Barcom,ne sumnjam u to.Polako,ali sigurno se sve to odradjuje,kao sto su i mnogi prije njega potpisali ugovore,tako ce i on ako Bog da.
Pise se da bi Zubizareta ili Koeman mogli biti zamjena za Txikia,jer ovaj vjerovatno ide.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ja bih objerucke prihvatio 50 miliona za alvesa. za duplo manje novaca mogu dovest azpilicuetu, koji btw zna i centrirat.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ni u ludilu.Azpilicueta mu moze samo zamjena biti.Nema puno ovakvih bekova kao sto je Dani,on i Maicon.Ostali su ipak malo ispod.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- CollegeGunner
- Kontakt:
Upravo o tome govorim.Wolverine je napisao/la:ja bih objerucke prihvatio 50 miliona za alvesa. za duplo manje novaca mogu dovest azpilicuetu, koji btw zna i centrirat.
Drago mi je da postoje razumni i realni navijaci Barce. Ovog @nidju necu da komentarisem. Svaka cast Wolvy.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Prodati jednog od najboljih,ako ne i najboljeg desnog beka,a dovesti nekog ko mu moze biti samo zamjena.Kako razmisljate
Vec sam rekao,ne zeli Alves iz Barce,niti ga Barca zeli prodati.
Vec sam rekao,ne zeli Alves iz Barce,niti ga Barca zeli prodati.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da od te ljubavi nema ništa. Alves će još dugo nositi dres Blaugrane, a sasvim je normalno ovo "kalkulisanje" prilikom potpisivanja novog ugovora.
Kao što u Wolfsburgu govore da je 40 miliona super, ali da je Džeko bolji, tako isto misle i u Barceloni za Alvesa. Uostalom, nije Barca poput Liverpoola pa da su im prijeko potrebni novci.
Kao što u Wolfsburgu govore da je 40 miliona super, ali da je Džeko bolji, tako isto misle i u Barceloni za Alvesa. Uostalom, nije Barca poput Liverpoola pa da su im prijeko potrebni novci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- nidjo_barca
- Kontakt:
To je to.Monolog je napisao/la:Mislim da od te ljubavi nema ništa. Alves će još dugo nositi dres Blaugrane, a sasvim je normalno ovo "kalkulisanje" prilikom potpisivanja novog ugovora.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.