Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kojeg datuma ili bar otprilike pocinju kvalifikacije za wimbledon?
da ali zaboravljas da je Rafa dva puta servirao za meč u 4 setu i kiksnuo? strah? junAštvo?LenBias je napisao/la:razbuca juce rafa djokovica na kraju, na muci se poznaju junaci, nije dzaba najbolji svih vremena na sljaci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
netačno to radi njena starija seka... Serena trenera ko konj zadnjih dvije godine...Neutral je napisao/la:Mašina od 80 i više kila. Žena je jednostavno predominantna u ovom sportu i nastradati će Marija. Sereni je dosadio tenis, žena se bavi pedikirom i manikurom u slobodnom vremenu (true story)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
zanimljivije je bilo ovako dati djokici sansu pa ga uzet laganoDANTES je napisao/la:da ali zaboravljas da je Rafa dva puta servirao za meč u 4 setu i kiksnuo? strah? junAštvo?LenBias je napisao/la:razbuca juce rafa djokovica na kraju, na muci se poznaju junaci, nije dzaba najbolji svih vremena na sljaci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
17. 6 je zdrijeb a 18 ili 19. pocinju. Utorak ili srijeda.Lesnar je napisao/la:Kojeg datuma ili bar otprilike pocinju kvalifikacije za wimbledon?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
lagano ko krik očaja i prstic: Sudac diro je mrežu neću da se igram!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
to su pravila, o cemu ti pricas covjece?DANTES je napisao/la:lagano ko krik očaja i prstic: Sudac diro je mrežu neću da se igram!
o strahu i očaju a ne o nekoj dominantnosti i laganici...LenBias je napisao/la:to su pravila, o cemu ti pricas covjece?DANTES je napisao/la:lagano ko krik očaja i prstic: Sudac diro je mrežu neću da se igram!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
znaci da bi dominantan bio rafa trebao je dopustiti djokici da se penje po mrezi, mozda mu je mogao dati jos jedan reket pa da se onda pokaze koliko je dobar?DANTES je napisao/la:o strahu i očaju a ne o nekoj dominantnosti i laganici...LenBias je napisao/la:to su pravila, o cemu ti pricas covjece?DANTES je napisao/la:lagano ko krik očaja i prstic: Sudac diro je mrežu neću da se igram!
sad vec sam ne vjerujes i to sto pises 

Predstavljaš ono kao laganu pobjedu a trebalo mu je 5 sati, 5 setova i poprilična doza sreće da dobije igrača koji je napravio 75+ UE na meču?LenBias je napisao/la:sad vec sam ne vjerujes i to sto pises
jesil ti siguran da ti vjeruješ u ono što si napisao ?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
procitaj sta sam napisao u prvom komentaru na kojeg je replicirao ovaj momakS-Y-L-A-R je napisao/la:Predstavljaš ono kao laganu pobjedu a trebalo mu je 5 sati, 5 setova i poprilična doza sreće da dobije igrača koji je napravio 75+ UE na meču?LenBias je napisao/la:sad vec sam ne vjerujes i to sto pises
jesil ti siguran da ti vjeruješ u ono što si napisao ?
-
- Kontakt:
da je bio bilo koji drugi sudija a ne onaj coravi lik sutra bi gledali djokovica u finalu ili da barem postoji onaj hawk eye i na roland garrosu
Znam ja šta si ti napisao zato ti i govorim.Koliko si siguran da je on "razbucao" Novaka u tom zadnjem gemu?Dobro te i pitao:Zašto to nije ranije uradio(junački), nego mu je trebalo da ovaj, po ko zna koji put pogriješi ? Samo nemoj molim te, opet pripisivati ovim forama: "Pustio ga da napravi meč zanimljivim..." 

41.21.1.
Onda je uredu 

41.21.1.
Tesko ce nadmasiti ono iz 2008, RGS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma kakav ferrer, ovo će biti najgluplje finale jednog GS-a ikad

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ma ja sam siguran da ovaj neće ni onih 4-5 gemova uzet kako igra protiv Rafe.Jedino što bi mu to moglo donijeti je što se manje potrošio tokom turnira iako je (skoro) 2 dana odmora nakon polufinala sasvim dovoljno za najboljeg Španca 

41.21.1.
Ocito nisi gledao njihove mecheve na sljaci ove sezone.Sve sem lagane pobjede Nadala.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ja sam siguran da ovaj neće ni onih 4-5 gemova uzet kako igra protiv Rafe.Jedino što bi mu to moglo donijeti je što se manje potrošio tokom turnira iako je (skoro) 2 dana odmora nakon polufinala sasvim dovoljno za najboljeg Španca
Nadal jeste favorit ali Ferrer je zasluzeno u finalu.Dokazao je da moze pomesti jedne od najboljih igraca.Nadala ne moze pomesti ali mu moze napraviti velike probleme

Johnny b, how much there is to see
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.