Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kako ono nije zuti za Walkera ? Po kojem osnovu ?
- napoleon72
- Kontakt:
A niko nece da napise zasto precijenjeni. Kako je to neko "precijenjen"?Andrew je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:48I obavezno pisanje svakih 15 minutanapoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:46Ma jasno mi je da ne podnosis neku ekipu, i ja Argentince mrzim. Al izmisljanje pravila, lafo cist penal, pa sad i problem oprosten zuti Walkeru. Sta i da je dobio, frajer na klupi ima dva bolja desna beka i pet izmjena. Bi ga zayebao zuti karton haha.
"Englezi su precjenjeniiiiii"![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Meraak1921
- Kontakt:
Brazil, Francuska, Hrvatska, a sa ostalima su bara-baraAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:44Englezi su tim kojem je 1/4 finala bas mjera. Uvijek bili i ostat ce precijenjen tim.
Taman imas 5-6 koji su nivo iznad njih (Brazil, Spanija, Francuska, Portugal, Argentina, Hrvatska).
Zamisli da si selektor reprezentacije vise od 5 godina i igru ti u 1/4 finalu SP gradi Hary *ucking Maguire. Kao da gledam Solskjaerov United kada glavonja pegla loptu i pokusava nesto sa poluvisokom pasom za Shawa koji je 20 metara od njega. Uzas.
- Panta79rei
- Kontakt:
Englez vuče loptu skoro od svog gola između 5 senegalaca i niko nije u stanju napraviti faul da spriječi kontru
2 ista gola primili. Mendy počeo padati prije nego je Kane šutnuo loptu 

Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Misliš da nešto mijenja?
Uvijek će biti tu oko 1/4 finala,nekad i 1/2 finala,ali osvojit-NE

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Juda vrijedi svake marke.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav klasik, mogli se finu kvotu uzeti da ste ispratili post

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nitko ih ne mrzi bez razloga. Najodvratnija reprezentacija u vrlo velikoj konkurenciji. A sami su se doveli u tu situaciju, pocevsi od navijaca, "osvajanja svakog prvenstva prije pocetka", pa do samih igraca.
Jasno da nikog ne boli qrac ko je nama odvratan ili ne, ali neshvatljiva mrznja?
Svejedno, dosad rutinski ako cemo nedosudjeni penal opisat sa: pa nece ruku sebi odsjec.
Jude otac

- akisarajevo92
- Kontakt:
svaki mec osmine finala je dosad bio 80%-20%, nikad vise necu navijati za autsajdere u grupama
Don't believe the hype.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ni jednog kartona Engleza do sad. Aferim. Zato protiv Francuza ide 4-5 sigurno.
-
- Kontakt:
Precijenjeni Englezi. Francuzi i Brazilci bi dali barem po 4 dosad. Bezveze golovi. Da je bio neki bolji napadač od Kanea, ušlo bi od stative 200 na sat, ovako Mendy skoro obranio.
Ma nek samo prolaze ovi jaci, barem cemo od naredne faze imati totalno ludilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:57svaki mec osmine finala je dosad bio 80%-20%, nikad vise necu navijati za autsajdere u grupama
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lijepo u trenutku bude kad vidiš da neki Japan izbaci Njemačku, a onda sutra kad se probudiš i skontaš da ti valja u osmini gledati taj isti Japan/Koreju/Australiju mrak na očiakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:57svaki mec osmine finala je dosad bio 80%-20%, nikad vise necu navijati za autsajdere u grupama

Ko mahmurluk isto
Ali će zato biti 3 vrhunska četvrtfinala a i Hrvati se vjerovatno mogu pobiti sa Brazilom, a polufinala će tek da gore
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jos ima onih koji navijaju za Senegal veceras.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:57svaki mec osmine finala je dosad bio 80%-20%, nikad vise necu navijati za autsajdere u grupama
Uz Engleze bas iz tog razloga.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Al fakat ovo napisatitutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:57Svejedno, dosad rutinski ako cemo nedosudjeni penal opisat sa: pa nece ruku sebi odsjec.

Ja na prvu nisam vidio da je prvo nogom igrao, nit je komentator na RTSu na to skrenuo paznju. U tom slucaju nije ocigledan penal ali itekako ima elemenata s obzirom da lopta ide prema golu a igrac je na 5m od gola.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ali Englezi i Senegalci prave atmosferu Bože sačuvaj.
Bolju atmosferu Srbi naprave na sahrani.
Bolju atmosferu Srbi naprave na sahrani.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Loptu je Stones već potpuno zaustavio, dogegala bi se do Pickforda da ga nije zakačila u ruku, ne može ono bit penal nikad, uveli su i pravilo za takve situacije.Madal je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:02Al fakat ovo napisatitutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:57Svejedno, dosad rutinski ako cemo nedosudjeni penal opisat sa: pa nece ruku sebi odsjec.![]()
Ja na prvu nisam vidio da je prvo nogom igrao, nit je komentator na RTSu na to skrenuo paznju. U tom slucaju nije ocigledan penal ali itekako ima elemenata s obzirom da lopta ide prema golu a igrac je na 5m od gola.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.