Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
A budale, pa gdje je gledao 
Pa čovječe Mancini je izmislio trenerski posao za Pellegrinija 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sta je ovdje Pelle kriv ?
Jel on kriv sto ova dva kloca ne znaju izbiti loptu ? Naravno da nije.
City je igrao na egal i Pelle je sve vrijeme odlicno radio posao.Igra se odvijala na sredini terena , Chelsea bezopasan.
Jel on kriv sto ova dva kloca ne znaju izbiti loptu ? Naravno da nije.
City je igrao na egal i Pelle je sve vrijeme odlicno radio posao.Igra se odvijala na sredini terena , Chelsea bezopasan.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Cautinho
- Kontakt:
Pellegrini je trenercina.
Koja samo igra danas.mogli smo ih razvaliti.
Ali jedan potez dobija utakmicu.
Ne znam sta reci,zaprepasten sam
Keep walking.
-
Unstoppable
- Kontakt:
Cautinho je napisao/la:Pellegrini je trenercina.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Inace nezaboravno mi je sjetiti se komentara dosta navijaca BArcelone a i Reala kako je Real pod Pelegrinijem igrao lijepo ofanzivno a sa Murinjom defanzivno i bunkere mada statistike postignutih golova prikazuju suprotno i onda u drugoj ligi sa super jakim roosterima oba trenera igraju i superofanzivni Pelegrini cije ekipe igraju dopadljivo i lijepo od 4 spica pocne samo sa jednim i onda u nadi da sacuva remi (ta trenercina koja igra na pobjede) izbaci onog najboljeg spica koji je zabio gol i ubaci beskorisnog Negreda
a bunkeras Mourinho ubacuje do kraja meca jos jednog spica Etoa. Pozdrav ofanzivnim inzinjerima 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Citajuci tvoj komentar a ne gledavsi utakmicu covjek bi pomislio da je Chelsea dobio 5:0 uz igru kakva se do sada nije vidjela a ne dobili u 90 minuti na kardinalnu gresku na koji trener i osoblje ne moze utjecati.BigBigBang je napisao/la:Inace nezaboravno mi je sjetiti se komentara dosta navijaca BArcelone a i Reala kako je Real pod Pelegrinijem igrao lijepo ofanzivno a sa Murinjom defanzivno i bunkere mada statistike postignutih golova prikazuju suprotno i onda u drugoj ligi sa super jakim roosterima oba trenera igraju i superofanzivni Pelegrini cije ekipe igraju dopadljivo i lijepo od 4 spica pocne samo sa jednim i onda u nadi da sacuva remi (ta trenercina koja igra na pobjede) izbaci onog najboljeg spica koji je zabio gol i ubaci beskorisnog Negredaa bunkeras Mourinho ubacuje do kraja meca jos jednog spica Etoa. Pozdrav ofanzivnim inzinjerima
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa od bunkeresa Mourinha i ne ocekujemo fudbalsku rapsodiju ali zato genijalnog Pelegrinija gledati kako se brani mi je stvarno neobicno. Inace nikad mi nece biti jasne reference koje su njega dovele na klupu, taj lik nista u karijeri nije osvojio (evropsku karijeru racunam)
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BluesForever
- Kontakt:
Uglavnom smo bili bolji od Citya,imali smo više od njih 100% šansi,dok je samo ona frljoka Aguera zavrsila u golu i to je to.Johny je napisao/la:Citajuci tvoj komentar a ne gledavsi utakmicu covjek bi pomislio da je Chelsea dobio 5:0 uz igru kakva se do sada nije vidjela a ne dobili u 90 minuti na kardinalnu gresku na koji trener i osoblje ne moze utjecati.BigBigBang je napisao/la:Inace nezaboravno mi je sjetiti se komentara dosta navijaca BArcelone a i Reala kako je Real pod Pelegrinijem igrao lijepo ofanzivno a sa Murinjom defanzivno i bunkere mada statistike postignutih golova prikazuju suprotno i onda u drugoj ligi sa super jakim roosterima oba trenera igraju i superofanzivni Pelegrini cije ekipe igraju dopadljivo i lijepo od 4 spica pocne samo sa jednim i onda u nadi da sacuva remi (ta trenercina koja igra na pobjede) izbaci onog najboljeg spica koji je zabio gol i ubaci beskorisnog Negredaa bunkeras Mourinho ubacuje do kraja meca jos jednog spica Etoa. Pozdrav ofanzivnim inzinjerima
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
njemu se lagano sprema otkaz,,,dobar je mali ali nije za hajdukaCautinho je napisao/la:Pellegrini je trenercina.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Frljoka Aguera, a Chelsea zabio poklon-gol.
Chelsea jeste bio konkretniji, al' imao je i City svojih momenata; posebno nakon gola za 1:1. Ramires je kao stvoren da igra u Mourinhovim ekipama - čovjek u meču zasluži barem 3 žuta kartona, a nekako se uvijek provuče sa jednim.
Što se tiče Cityja, loše ovo izgleda - posebno u gostima. Ukoliko žele titulu, onda moraju poboljšati svoju igru van Manchestera. Aguero sam nosi ekipu; tu i tamo mu se pridruži Toure. To je premalo.
Chelsea jeste bio konkretniji, al' imao je i City svojih momenata; posebno nakon gola za 1:1. Ramires je kao stvoren da igra u Mourinhovim ekipama - čovjek u meču zasluži barem 3 žuta kartona, a nekako se uvijek provuče sa jednim.
Što se tiče Cityja, loše ovo izgleda - posebno u gostima. Ukoliko žele titulu, onda moraju poboljšati svoju igru van Manchestera. Aguero sam nosi ekipu; tu i tamo mu se pridruži Toure. To je premalo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Može, itekako može uticati. Da nije postavio onakvu blago rečeno pič*astu formaciju možda ne bi ni došlo do toga da jedna greška odlučuje pobjedonosni gol. Da ne kažem stavljati Demichelisa koji je zadnju utakmicu imao prije pola godine. Sve su to sitnice, koje ukazuju na grešku trenera.Johny je napisao/la:Citajuci tvoj komentar a ne gledavsi utakmicu covjek bi pomislio da je Chelsea dobio 5:0 uz igru kakva se do sada nije vidjela a ne dobili u 90 minuti na kardinalnu gresku na koji trener i osoblje ne moze utjecati.BigBigBang je napisao/la:Inace nezaboravno mi je sjetiti se komentara dosta navijaca BArcelone a i Reala kako je Real pod Pelegrinijem igrao lijepo ofanzivno a sa Murinjom defanzivno i bunkere mada statistike postignutih golova prikazuju suprotno i onda u drugoj ligi sa super jakim roosterima oba trenera igraju i superofanzivni Pelegrini cije ekipe igraju dopadljivo i lijepo od 4 spica pocne samo sa jednim i onda u nadi da sacuva remi (ta trenercina koja igra na pobjede) izbaci onog najboljeg spica koji je zabio gol i ubaci beskorisnog Negredaa bunkeras Mourinho ubacuje do kraja meca jos jednog spica Etoa. Pozdrav ofanzivnim inzinjerima
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@ Faraon
Sta trebao je Javi Garciju na stopera staviti pa primiti 5 komada ?
Covjek je igrao na strani protiv super jake ekipe.Zatvorio se jer mu je odgovarao rezultat.
Sta trebao je Javi Garciju na stopera staviti pa primiti 5 komada ?
Covjek je igrao na strani protiv super jake ekipe.Zatvorio se jer mu je odgovarao rezultat.
Kad igraš sa dva flopa pozadi kao što su Demichels i Nastašić onda se poraz i mogao očekivati.
Pelegrini sa ovim igračkim kadrom podvio rep na SB koji trener upm.
Nastavi li sa ovim crnim nizom u gostima otkaz mu je neminovan.
Pelegrini sa ovim igračkim kadrom podvio rep na SB koji trener upm.
Nastavi li sa ovim crnim nizom u gostima otkaz mu je neminovan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve osim poraza danas bi bilo nezasluženo.
City je loša ekipa što pokazuju u Evropi već godinama. Ne znam kako osvojiše onaj Premiership, ali trenutno su kanta za nabijanje.
City je loša ekipa što pokazuju u Evropi već godinama. Ne znam kako osvojiše onaj Premiership, ali trenutno su kanta za nabijanje.
- Cautinho
- Kontakt:
Ozbiljno,ja i vi nismo gledali istu utakmicu.
Koji komentari,dragi Boze.
Ili to hejt iz vas govori?
Koji komentari,dragi Boze.
Ili to hejt iz vas govori?
Keep walking.
Nisam imao snage jucer bilo sta napisati jer ovo sto se desava u odbrani Cityja postaje smijesno.Po meni krivci su i Nastasic i Hart.Pellegrini definitvno nema ideje kako igrati na strani i to je vec sada jasno.Malo se bolje stoji u Evropi a sto se tice titule u prvenstvu izgubio sam osjecaj da je ona moguca.Ali ima jos do kraja Arsenal ulazi u tezi raspored i ocekujem njegov pad.Po meni i dalje glavni konkurenti Chelsea i United sto ce vrijeme pokazati.Sledeci protivnik Norwich ali to nece pokazati nista novo jer domace utakmice nisu problem.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hart je vise krivac nego Nastasic, sablon u onoj situaciji za stopera glasi da se lopta cisti na stranu u out, ok, ali gde je kog djavola Hart krenuo ??? Kakva rupcaga je postao, propao je skroz.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, OTNYS_YNWA i 9 gostiju.