Kao što rekoh:
- nećeš pokazati detaljan financijski izvještaj kojeg propisuje Zakon;
- nečeš opravdati mizernu posjetu lošim rezultatima, jer sam kažeš da si zadovoljan njima;
- nećeš ni time što Četnikov klub nije imao šansu proći dalje jer je mala posjeta bila i protiv Astre i Salzburga;
- nećeš mi moći nezakonito poslovanje prikazati zakonitim jer je Sud rekao da je nezakonito;
- nećeš mi moći rezultate pokazati uspješnima jer Salzburg, Celtic, Basel, Aalborg, Ludogorec, PSV, Austrija Beč - vele drukčije, uostalom kao i SVAKI klub sa približno istim budžetom i vrijednosti momčadi.
- nećeš postaviti niti jedno razumno pitanje na koje nećeš dobiti argumentiran odgovor.
Nego... Pošto uživam:
spajk je napisao/la:liga sama osvoji
Navedi mi JEDAN razlog zbog kojeg GNK kojem je obrisano 300 mil kuna duga, koji godišnje primi 40 mil kuna više od konkurenta od Grada, ne bi trebao LAKO osvojiti ligu u kojoj ima 3 filijale i Hajduk sa skoro 50 mil kuna duga.
spajk je napisao/la:a i mnogi drugi klubovi koji se 'moraju proć' sami pobijede
Sami? Ne.
Nego kolektiv kojem je iz našeg džepa
plaćeno 250 mil. kuna u 7 godina.
spajk je napisao/la:(Petrolul, Temišvar, Astra, Malmo)
Nastavi:
Aalborg, Helsinki, PAOK, Austrija, Černomorec, Sheriff, Spartak, Brann, Basel onda (
jeftinija momčad od Četnikove), Salzburg onda (
jeftinija momčad od Četnikove).
Priznat ćeš da je moja lista ipak duža
A da ne spominjem te prvoklasne klubove najvišeg ranga europskog nogometa: Tootenaham, HSV, Udinese, Celtic, Salzburg, PSV, Auxerre, Kyev, Anderlecht, itd.
spajk je napisao/la:'Četnik' kriv što u Dinamu nema navijača
spajk je napisao/la:navijača (a nije ih ni bilo nikad zapravo
Ne lupaj.
Statistika za HNL:
Nadovezao si se te 2. utakmice nakon povratka imena, a pošto imaš tako dobro pamćenje, napiši nam koliko ljudi je bilo protiv:
-
Newcastlea
-
Grasshopersa
-
Atletico Madrida
-
Marseillea
-
Sturma
-
Kyeva
-
Dnipra
-
Herenvena
-
Celtica
-
Beverena
-
MTK-a
-
Fulhama
Tada još ružniji Maksimir, još više huligana, još više nereda, ali i još više ''razmaženih zagrepčana''
spajk je napisao/la:dok ih na Dinamu u predmamićevskoj eri i sada nije bilo
Dakle, laž.
Kad smo već dokazali da zagrebačka publika ipak nije toliko razmažena, podjseti me na posjetu protiv:
Porta, Kyeva, Celtica, Salzburga, PSV-a, Chernomoretsa, Ludogoreca...
Podsjeti i na posjetu u domaćem prvenstvu na novom, obnovljenom, prekrsanom Maksimiru na kojem konačno nema huligana, s jefitnim kartama, najjačim Dinamom predvođen najsposobnijim predsjednikom...
Preduvjeti su tu! U čemu je stvar?
spajk je napisao/la:sve to nije moj ili Mamićev problem.
Naravno da jest. Četnikov.
Kao i u svakom drugom klubu, gdje je predsjednikov problem kriminalno mala posjeta.
I Četnik se ufatio u koštac s tim problemom.
Ali, kartama za kunu, 10 kuna, nagradnim igrama, ticket pointima, tjeranjem navijača, zabio autogolčinu, pa u želji da
vrati navijače si zabije autogolčinu, pa ima 4000 na Ligi prvaka i
271 u prvenstvu.
Ali šta drugo očekivati od nesposobnog degenerika...
spajk je napisao/la:Vaš je problem bi malo bojkotirali, a malo ne
Ko je ''malo bojkotirao, a malo ne''?
Pa Prćija se bojkotira od tjeranja Zajeca, i od tad grupa ni u jednoj pjesmi nije podržala tu Praonicu novca.
Pjevalo se Dinamu i grupi u čast i bila oporba Četniku na prvoj crti.
Ne znam gdje ti tu vidiš da se NIJE bojkotiralo. Bojkotiralo se i bojkotirat će se navijanje za tu kriminalnu organizaciju dokle god je vođena tim Debilom.
spajk je napisao/la:nemaju mrvice mozga ili pismenosti
Ti bez mozga i pismenosti su mozgom i pismenošću,
pravnim putem pobijedili ''najsposobnijeg''.
Vjerujem da boli kad nekog tako sposobnog pobijedi skupina od 200 ''klošara i huligana''.
Kad bi moj idol bio poražen od takvih, bacio bih se sa zgrade
spajk je napisao/la:tko god mu bio na čelu
Po čemu bi glas tog jednog fanatika trebao biti ''teži'' od 50 000 potpisa? Ili od glasa Zlatka Kranjčara? Zajeca? pok. Josipa Kužea? Bobana? Shale? Četvorke? Mikića? Šimenca? Eduarda? Ž. Mavrovića? I od ''bojkota'' svih dinamovaca?
Nego, pitanje za vas dvojicu:
Biste li bodrili klub da mu je na čelu Ratko Mladić? Radovan Karadžić?
Pošto vam nije bitno ko je na čelu...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.