FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema Mujica protiv Travnika,ko ce sad dati go(l)
u dva meca 4 gola Mujica,moglo bi biti ovo njegovo proljece..Znaci da ocekujemo napad Mesanovic-Bekic u Travniku,spoj iskustva i mladosti.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma moze brate kod nas...zato sto nema dovoljno dresova, da bi svaki prvotimac imao svoj dresGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Bas ti hvala za pomoc.Ako saznas vise,slobodno postavi ovdje.Interista di cuore je napisao/la:GelsenkirchenTuzla@
evo ti brojevi ono sto ja znam :
Mujkic 1
Tino 12
Raca 4
Joge 5
Nikolic 15
Cehajic 7
Bosnjak 21
Tare je 10 (al je jucer nosio 11)
ALen Mesanovic 19
Efendic je cini mi se 17,ovo nisam siguran
Gavaric 8
Mujic 18
Zoletic 6
Malkic 14
Amer Bekic 9
Halilovic cini mi se 29
Zar se kod nas smije mijenati broj ako se igra jos ista sezona?![]()

- Slatinash_7
- Kontakt:
Sjever je nas to je danas rijeseno nemorate se vise brinuti oko toga ako se iko i brinuo.......jos samo da goste stave na D pa da malo kamenjamo
Sad slijede mesari u gostima,nerijeseno su igrali sa komsijama iz Gradacca sad ce se sigurno vaditi na nama al ne idemo gore s bijelom zastavom.Utakmica ce biti negledljiva totalno jer kako mi igramo u gostima a oni kuci ovo mirise na 0-0 ili 1-0 ako nam uspiju zabiti go.Mislim da ce Bekic biti sam u vrhu napada a da ce Gavaric umjesto Mujica da pojaca sredinu ipak idemo na taj bod nebil se zadrzali u vrhu tabele.
Na kraju sezone u putniku u Evropu odlucivat ce 2 boda max

Sad slijede mesari u gostima,nerijeseno su igrali sa komsijama iz Gradacca sad ce se sigurno vaditi na nama al ne idemo gore s bijelom zastavom.Utakmica ce biti negledljiva totalno jer kako mi igramo u gostima a oni kuci ovo mirise na 0-0 ili 1-0 ako nam uspiju zabiti go.Mislim da ce Bekic biti sam u vrhu napada a da ce Gavaric umjesto Mujica da pojaca sredinu ipak idemo na taj bod nebil se zadrzali u vrhu tabele.
Na kraju sezone u putniku u Evropu odlucivat ce 2 boda max
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
slani grad je napisao/la:kake horde,kakav sjever...sta lupate bez veze ba....de se malo opustite i zaobidzite NAVIJACKU TRIBINU na ovom forumu...neki su se bas primili pravo

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
OVa druga slika jeli ovo stadion u Mramoru danasnji ?? posjeti me na njega 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:OVa druga slika jeli ovo stadion u Mramoru danasnji ?? posjeti me na njega

Pa ovo je sadasnji stadion Tusanj,i prva i druga slika,na prvoj je iza bivse stajanje

scudetto je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:OVa druga slika jeli ovo stadion u Mramoru danasnji ?? posjeti me na njega![]()
Pa ovo je sadasnji stadion Tusanj,i prva i druga slika,na prvoj je iza bivse stajanjea na drugoj se vidi dole onaj zaobljeni dio D tribine a tamo iza se vidi malo skola Tusanj...
A jeste upravu si nego posjeti me ovako na prvi pogled jer stadion u Mramoru sa ovim zidovima i sve slican je jako ... ali na prvi pogled .. mi se ucinilo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Ova druga, kao da su mornarica. Ti dresovi su bili tada modni hit.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Stručni štab FK Sloboda, koja je golovima Senada Mujića nastavila uspješnu seriju iz jesenjeg dijela prvenstva, u narednoj utakmici neće moći računati na dvostrukog strijelca iz duela sa Slavijom.
Naime, Mujić, koji je u odličnoj formi, neće putovati u Travnik, a razlog je treći žuti karton upisan u posljednjoj utakmici.
- Sigurno je hendikep, posebno nakon što smo se svi uvjerili u njegovu formu, ali imamo mi rješenja u napadu. Više me brinu povrede Nikolića i Zoletića, koji ne treniraju punim kapacitetom – rekao nam je Denis Sadiković.
Mujića će najvjerovatnije zamjeniti Alen Mešanović, a u ekipu se vraćaju Gavarić i Malkić, koji su odradil isvoje kartone.
Naime, Mujić, koji je u odličnoj formi, neće putovati u Travnik, a razlog je treći žuti karton upisan u posljednjoj utakmici.
- Sigurno je hendikep, posebno nakon što smo se svi uvjerili u njegovu formu, ali imamo mi rješenja u napadu. Više me brinu povrede Nikolića i Zoletića, koji ne treniraju punim kapacitetom – rekao nam je Denis Sadiković.
Mujića će najvjerovatnije zamjeniti Alen Mešanović, a u ekipu se vraćaju Gavarić i Malkić, koji su odradil isvoje kartone.
Staniša Nikolić: Imamo tim za velike domete
Nogometaš tuzlanske Slobode, Staniša Nikolić u ogledu sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva dokazao je da se nalazi u izvrsnoj formi, iako je zbog administrativnih problema pauzirao šest mjeseci. Uz dvostrukog strijelca Senada Mujića bio je najbolji pojedinac na utakmici i sasvim sigurno da je njegov povratak na Tušanj veliki dobitak za momčad trenera Denisa Sadikovića.
- Prošlo je sedam godina od mog odlaska sa Tušnja i mogu reći da su emocije po izlasku na teren bile velike, zahvalan sam svim navijačima na podršci. Bilo je jako teško doći do pobjede u nemogućim uslovima za igru, travnjak je bio u katastrofalnom stanju. Bit ću slobodan i reći da imamo tim za velike domete, koji je spoj mladosti i iskustva, vjerujem da ćemo dobrim igrama vratiti publiku na stadion i sezonu završiti u samom vrhu tabele-rekao je Staniša Nikolić.
Nogometaš tuzlanske Slobode, Staniša Nikolić u ogledu sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva dokazao je da se nalazi u izvrsnoj formi, iako je zbog administrativnih problema pauzirao šest mjeseci. Uz dvostrukog strijelca Senada Mujića bio je najbolji pojedinac na utakmici i sasvim sigurno da je njegov povratak na Tušanj veliki dobitak za momčad trenera Denisa Sadikovića.
- Prošlo je sedam godina od mog odlaska sa Tušnja i mogu reći da su emocije po izlasku na teren bile velike, zahvalan sam svim navijačima na podršci. Bilo je jako teško doći do pobjede u nemogućim uslovima za igru, travnjak je bio u katastrofalnom stanju. Bit ću slobodan i reći da imamo tim za velike domete, koji je spoj mladosti i iskustva, vjerujem da ćemo dobrim igrama vratiti publiku na stadion i sezonu završiti u samom vrhu tabele-rekao je Staniša Nikolić.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Nedim Halilović bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine danas (srijeda) se priključio treninzima tuzlanske Slobode, dok bi konačan dogovor sa klupskim čelnicima oko potpisa ugovora prema informacijama do kojih je došao vidiportal trebao bi biti završen u narednih nekoliko dana. On je pored Slobode, nastupao za Zmaj od Bosne, Iskru iz Bugojna, Varteks, Rijeku, Orebro i Dinamo iz Tirane.
Ako je istina ovo je odlicno
Ako je istina ovo je odlicno

Zadnja izmjena: scudetto, dana/u 02 mar 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicnooooscudetto je napisao/la:Nedim Halilović bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine danas (srijeda) se priključio treninzima tuzlanske Slobode, dok bi konačan dogovor sa klupskim čelnicima oko potpisa ugovora prema informacijama do kojih je došao vidiportal trebao bi biti završen u narednih nekoliko dana. On je pored Slobode, nastupao za Zmaj od Bosne, Iskru iz Bugojna, Varteks, Rijeku, Orebro i Dinamo iz Tirane.
Odlicna vijest.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobra vijest za tim.Nadam se da ce nam biti od velike pomoci u ovom proljetnom dijelu sezone ..
Kamo srece da su nam svi igraci kao Stanisa Nikolic,gdje bi mi bili
Kamo srece da su nam svi igraci kao Stanisa Nikolic,gdje bi mi bili

- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobar je Laki bio
...znao je past i izboriti jedanesterac po tome najvise ga mozda pamtimo
..jedini koji prije njega je bolje to radio svakako je bio Nedim Omerovic-Ragib dok je svojevremeno bio nas prvi napadac u vremenu dok je Music jos igrao...Bice Halilovic od velike pomoci, anadam se da ce igrati mozda i u Travniku 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha evo gledam neku politicku emisiju na BHT i bio je gost putem videa direktno iz Tuzle, nas Frenkie
..na kraju kada je pozdravio u studio voditeljicu i naravno nezaobilazno je bilo izgovoriti recenicu "SMRT FASIZMU SLOBODA TUZLA" 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako pred ovo gostovanje Travniku nemam los predosjecaj,sve mislim da mozemo izvuci bod(ove).Prije kad je gostovanje cilj je bio ne primit vise od 2 gola,sad sam uvjeren da sa svakog gostovanja mozemo uzeti bod(ove).Ekipa je dobra,jos samo malo da se uigraju,i to je to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.