NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
nego de ko ce potegnut da nam polahko pocne spemat fantasy ligu?
... gdje je igramo na nfl, yahoo?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Alem, ko će drugiSaltCityAttack je napisao/la:nego de ko ce potegnut da nam polahko pocne spemat fantasy ligu?... gdje je igramo na nfl, yahoo?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Racunajte i na mene kada je fantasy ove godine u pitanju...
Potrebno nam je jos izdrzati nesto vise od mjesec dana i onda opet pocinje ludilo ovdje na forumu.

Potrebno nam je jos izdrzati nesto vise od mjesec dana i onda opet pocinje ludilo ovdje na forumu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
jedva čekam početak sezone, nadam se uspješnom startu Patsa protiv Billsa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nece randy da igra, nemam konkurencije 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
ne brini se za diviziju, 6:0 klasikaSportfanatik je napisao/la:jedva čekam početak sezone, nadam se uspješnom startu Patsa protiv Billsa
ako igrate na yahoo i ako vam fali još jedan tu sam. igrao sam do prije 2-3 godine sa par jarana, ali oni više ne pokazuju pretjerani interes ...SaltCityAttack je napisao/la:nego de ko ce potegnut da nam polahko pocne spemat fantasy ligu?... gdje je igramo na nfl, yahoo?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:ako igrate na yahoo i ako vam fali još jedan tu sam. igrao sam do prije 2-3 godine sa par jarana, ali oni više ne pokazuju pretjerani interes ...SaltCityAttack je napisao/la:nego de ko ce potegnut da nam polahko pocne spemat fantasy ligu?... gdje je igramo na nfl, yahoo?
jast nego da igras
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
OK, rado!
je li pravite live draft? mi smo doduše na moru do 31.8. prije 31.og bi se onda morao potruditi da obezbjedim negdje internet, poslije toga može u svako doba.
je li pravite live draft? mi smo doduše na moru do 31.8. prije 31.og bi se onda morao potruditi da obezbjedim negdje internet, poslije toga može u svako doba.
Da live draft ce biti, dogovorit cemo se oko datuma. Najvjerovatnije vikend (nedelja), tako da svi imaju vece sanse da budu online.jestamaji je napisao/la:OK, rado!
Zavisno koliko ce nas biti, opet cemo vjerovatno divizije.
Pobjednici divizija direktno u PO, I k'o u NFL dva najbolja tima s najboljim rekordom, su wild card. Opet zavisno koliko nas bude.
http://espn.go.com/espnradio/show/_/sho ... triots-day
Odlican interviju Krafta, pogotovo sto se situacije oko Hernandeza tice. Nema sta vidi se da je covjek dzentelmen i uz to najbolji vlasnik u NFL-u.
Odlican interviju Krafta, pogotovo sto se situacije oko Hernandeza tice. Nema sta vidi se da je covjek dzentelmen i uz to najbolji vlasnik u NFL-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako moze momci i ja bih ucestvovao, mada sam u tim ligama dasta los ali eto praksam se
nea frke, kad bi nas bilo 12 dobro bi bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Ako moze momci i ja bih ucestvovao, mada sam u tim ligama dasta los ali eto praksam se
Ma jednostavno je, ako nisi prije igrao skontat ces brzo.
Liga je ista, ss.ba
League id: 310529
na yahoo
Oni sto su bili prosle sezone, poslo sam im invite
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Aleme, druze, ima li mjesta za igrace koji nisu igrali prosle godine, jer buraz mi je isto zainteresovan da igra sa nama?alemsa je napisao/la:nea frke, kad bi nas bilo 12 dobro bi bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Ako moze momci i ja bih ucestvovao, mada sam u tim ligama dasta los ali eto praksam se
Ma jednostavno je, ako nisi prije igrao skontat ces brzo.
Liga je ista, ss.ba
League id: 310529
na yahoo
Oni sto su bili prosle sezone, poslo sam im invite
Postovanje treba zaraditi.
Pa vjerovatno da ima.kad_kako je napisao/la:
Aleme, druze, ima li mjesta za igrace koji nisu igrali prosle godine, jer buraz mi je isto zainteresovan da igra sa nama?
Za sad su sigurni:
Salt
ja
Edin
Amerosm
Elmedin
tuzlak
Jest
ti
rio
s tvojim burazom 10
I ne znam hoce li mi ovaj jaran igrat, sto je igro prosle godine, znaci ima jos mijesto dva (randy nece?)
jer 12 je taman, vise od 12 je previse radi drafta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
halo ima i ovaj momak sto je igrao prosle godine Colts fan ovaj moj iz Chicaga...lik je i pitao za ovo zato sam i postavi na forumu
..nemoj ga zaboravit..ebiga lik je igrao i sad pita..pogledaj koliko ekipa moze se ukljuciti
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
valja eto taman, s njim 11, I pitat cu ovog jarana sutra hoce li igrati, ako ne bude htio onda ce biti jedno mijesto slobodno.SaltCityAttack je napisao/la:halo ima i ovaj momak sto je igrao prosle godine Colts fan ovaj moj iz Chicaga...lik je i pitao za ovo zato sam i postavi na forumu..nemoj ga zaboravit..ebiga lik je igrao i sad pita..pogledaj koliko ekipa moze se ukljuciti
Prijavite se kad ufatite priliku da napravim schedule I stavim draft
bilo bi dobro da nas bude 12, onda je draft važniji i teže je doći do dobrog rostera
mada, iz mog iskustva od prethodnih godina, možda je bolje igrati sa manje igrača koji aktivno igraju nego sa više ljudi od kojih onda par njih zaboravi postaviti tim.
mada, iz mog iskustva od prethodnih godina, možda je bolje igrati sa manje igrača koji aktivno igraju nego sa više ljudi od kojih onda par njih zaboravi postaviti tim.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
E, odlicno. Dobacit cu mu league id. Ima li password za ligu nasu, ili nema?alemsa je napisao/la:Pa vjerovatno da ima.kad_kako je napisao/la:
Aleme, druze, ima li mjesta za igrace koji nisu igrali prosle godine, jer buraz mi je isto zainteresovan da igra sa nama?
Za sad su sigurni:
Salt
ja
Edin
Amerosm
Elmedin
tuzlak
Jest
ti
rio
s tvojim burazom 10
I ne znam hoce li mi ovaj jaran igrat, sto je igro prosle godine, znaci ima jos mijesto dva (randy nece?)
jer 12 je taman, vise od 12 je previse radi drafta.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.