PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Mene u usta ne uzimaj. Zna se gdje talenti iz Mramora obično završe, imamo mladog reprezentativca trenutno, trenira sa prvim timom Slobode. Prigradsko smo mjesto koje navija za Slobodu i imaš pozdrav. Ostavi se mene.Rokoko87 je napisao/la:Nije loš ni onaj NK Mramor, inače SlobodašSariel je napisao/la:MA pitar sijuks lukavac je najaci.realno.nema dalje..

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 31 jul 2017, 18:21, ukupno mijenjano 3 puta.
Pa sta sam ja reko??? Wtf???
Pa j2bte ja sam najgori.vidis muha da sam samcijat

Ne ti nego ovaj navijač kluba iz metropole.Sariel je napisao/la:Pa sta sam ja reko??? Wtf???![]()

Steta.propade mi jezicko moralni sunovrat i sa svojima...

- MocMahale444
Kako je ovaj vas kad ima nkMramor nick? Ošini ga desnom Sariele.Sariel je napisao/la:Steta.propade mi jezicko moralni sunovrat i sa svojima...
Salim se, NKM se mora kladiti s mnom ponovo u avatar, 2 sedmice sam morao gledati u Azu Kamikazu :kaHva:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dobićeš novu priliku, da gledaš Killera mjesec dana, dogovorit ćemo se.MocMahale444 je napisao/la:Kako je ovaj vas kad ima nkMramor nick? Ošini ga desnom Sariele.Sariel je napisao/la:Steta.propade mi jezicko moralni sunovrat i sa svojima...
Salim se, NKM se mora kladiti s mnom ponovo u avatar, 2 sedmice sam morao gledati u Azu Kamikazu :kaHva:

- MocMahale444
Dok je Vladexxx trener jokNKMramor je napisao/la:Dobićeš novu priliku, da gledaš Killera mjesec dana, dogovorit ćemo se.MocMahale444 je napisao/la:Kako je ovaj vas kad ima nkMramor nick? Ošini ga desnom Sariele.Sariel je napisao/la:Steta.propade mi jezicko moralni sunovrat i sa svojima...

Zeljini navijaci postuju Vladu. Mogao si procitati koliko nam je tesko sto poslije Slavke nije dosao on kao trener s potrebnim dnk-a.
Nekoliko jarana mi je pretuceno. Sramota je ovo sto radi zenicka policija iz utakmice u utakmicu kada gostuju sarajevski timovi. Podrska Hordama!
Aner Kasapovic!
Aner Kasapovic!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
shzna je napisao/la:Nekoliko jarana mi je pretuceno. Sramota je ovo sto radi zenicka policija iz utakmice u utakmicu kada gostuju sarajevski timovi. Podrska Hordama!
Aner Kasapovic!
ULTRA Metropola, UDRI UBIJ OPSTE ODUSEVLJENJE,je li to taj kodeks?
Policija iz Sarajeva cvijece dijeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- PitarBordo
- Kontakt:
Policija generalno je hrpa nadrkanih likova sa jedva srednjom školom i dvocifrenim IQ-om. Pa nas nakon gradskog derbija neće da puste dalje od reflektora između zapada i sjevera... I sad mi svi stojimo i čekamo da se isprazni južna tribina, dosta ljudi zastaje čeka svoju raju sa ove strane.... i tako oni dok izađu i odmaknu se 200m prema zetri puste ovi nas... Dakle pokušavaju da stvore to stanje "nesigurnosti" da raja počne da msili da fakat to jeste tako. A da ne pričamo kako jedva čekaju nekoga da nagaze da se kasnije prepričava to po stanici... Ima govvana u svim navijačkim skupinama, neke navijačke skupine kao cijelina imaju seljačke i/ili nacističke ispade... Ali 50% problema jesu drotovi. Pa na kraju krajeva drot je ubio nenaoružanog navijača u Lištici... Zamislite da je obrnuta situacija, da je navijač ubio drota - 20 godina bi bilo bez publike.
Samo Saraj'vo.
Nemojte vi iz Metropole da se zavaravate I da mislite kako nama iz Zenice vasa policija pruzi crveni tepih ! Skidaju nam patike al bukvalno na naplatnim kucicama,prije 2 godine je 10 policajaca brutalno pretuklo momka,na tim istim naplatnim kucicama,da ne spominjem sacekusu na Ciglanama prije par godina koju nam je policija fino smjestila,nikad do tad tim putem nismo isli na Grbaavicu a u pratnji jedna policijska golf 4. Sve u svemu nije bas bajno ici na ta gostovanja,ni nama ni vama!
Problem je otprilike isti...svima..
Ovisis o dobroj volji sefa smjene
Lakse ovako represivno ne mozga se plaho.samo udri bagru i tako...
A nije smijesno..jer nema drzave...nema je u tom smislu da te zastiti ko gradjanina..taj aparatus koji bi te kao trebao zastititi ustvari ti pravi dodatne probleme..
I nedo bog kad se sta desi.nemas nikakve zastite..sta bude bude..a krivu drinu vise niko ne ispravi
Ovisis o dobroj volji sefa smjene

A nije smijesno..jer nema drzave...nema je u tom smislu da te zastiti ko gradjanina..taj aparatus koji bi te kao trebao zastititi ustvari ti pravi dodatne probleme..
I nedo bog kad se sta desi.nemas nikakve zastite..sta bude bude..a krivu drinu vise niko ne ispravi
Sta ces,kud ces dalje proslu sezonu Celik igra u BL protiv Metalegea,mi dosli cekamo da kupimo karte,dolazi komandir specijane policije I govori na megafon,nemojte praviti nikakve gluposti usto sam na lijevu nogu,mi se poceli smijati,odma krece tortura,pregledanje ko da smo ratni zloccinci,i stotine takvih situacija,nisu horde jedine koje su dobile po nosu a I nisu djaba sigurno,neko nece zaustaviti auto,izvesti 10 ljudi I svezati ih!Sariel je napisao/la:Problem je otprilike isti...svima..
Ovisis o dobroj volji sefa smjene![]()
- MocMahale444
Mozda da probaju s ovim igrackamaSariel je napisao/la:a krivu drinu vise niko ne ispravi
- Marsal
- Kontakt:
Ma misle da je ovo što fola njih neko mrzi ili šta već, a u stvari isto sranje i tamo. Što @Sariel kaže država i njene institucije postoje samo na papiru.Nane17 je napisao/la:Nemojte vi iz Metropole da se zavaravate I da mislite kako nama iz Zenice vasa policija pruzi crveni tepih ! Skidaju nam patike al bukvalno na naplatnim kucicama,prije 2 godine je 10 policajaca brutalno pretuklo momka,na tim istim naplatnim kucicama,da ne spominjem sacekusu na Ciglanama prije par godina koju nam je policija fino smjestila,nikad do tad tim putem nismo isli na Grbaavicu a u pratnji jedna policijska golf 4. Sve u svemu nije bas bajno ici na ta gostovanja,ni nama ni vama!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mislio sam na zivu glavu moj muha..
- MocMahale444

Znam okrecem na salu vidis da samo cmizdre a temi.
Bez starcA nema udarca a bez njemacke postene masine....
Prava ona papanska poslovicaSariel je napisao/la:Bez starcA nema udarca a bez njemacke postene masine....

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, HyperOS, Paromlinac i 25 gostiju.