FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sta kaze onaj panj, tehnicka greska, nema brojeva na kartama

@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
PS: Momciluk ne raspravljaj se tamo dzaba
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 12 maj 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Al' kad' poče sa zapada skandiranje "Nema brojeva", oplak'o od smijeha.Chinaglia je napisao/la:sta kaze onaj panj, tehnicka greska, nema brojeva na kartama![]()
![]()
Što se sikirate kup je vaš!!xeksor je napisao/la:Cilj na početku prvenstva je bio opstanak, Momci su do smaog finisa igrali na tri fronta i to , Prvenstvo, Kup i savez, aj sto su zbrzili prvenstvo radi Eura, nego su i u proljetni dio nabacali kup utakmice. Uz povrede, suđenje i igranje subota-srijeda ovi momci su sa skraćenim igrackim kadrom izborili Evropu i trebamo biti ponosni na njih. Uprava je uradila, reprogram, postavila klub na zdrave noge, bili smo jedan od najposjećenijih Stadiona u ligi a i na strani. Nemojmo očajavat , već budimo sretni. Ja imam osjećaj da u srijedu ovi momci ce smoć zadnji atom snage i donesu taj " ogavni kup u Rudarsku 2"
Sretno momci i hvala vam za sve
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
đe sloboda72, daj reci nam nesto vise o Zakaricu
do sada nisi bio bas dobar s info
do sada nisi bio bas dobar s info
E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
This time next year we'll be millionaires.
Ko je reko ba da je neko psovao igracima sa sjevera?
Ja sam bio na sjeveru i nisam cuo ni jednu pogrdnu rijec a kamoli psovku.
Koji vam je vise, sto pljujete sve.
evo navijanje, po meni je odlicno ovo, samo da se promjeni repertoar pjesama i da se oni koji ne navijaju odvoje od navijaca i to je to.
Zadnja izmjena: s4mke1987, dana/u 12 maj 2016, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Znam i jaChinaglia je napisao/la:znas ti dobro
Btw šta'š ti na sjeveru?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
e jbgMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ja sam rekao, i znam sta sam cuo! Bilo je tu svakakvih psovki, ali od POJEDINACA! Nisam rekao da su iz grupe, ali na sjeveru jesus4mke1987 je napisao/la:Ko je reko ba da je neko psovao igracima sa sjevera?
evo navijanje, po meni je odlicno ovo, samo da se promjeni repertoar pjesama i da se oni koji ne navijaju odvoje od navijaca i to je to.
Bio sam u grupi, i cuo sam ih nekoliko oko mene kako psuju kao kocijasi, ali to su pojedinci i ko ih yebe
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gdjee ste biliii sisewobly92 je napisao/la:Znam i jaChinaglia je napisao/la:znas ti dobroKup je naš!
Btw šta'š ti na sjeveru?!
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
trazio najdrazu za saketanjewobly92 je napisao/la:Btw šta'š ti na sjeveru?!
- Beduin
- Kontakt:
Momciluk i na sport-X na chatu j3be sve onom navijacu ZrinjskogMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
al' kako je pred sami kraj sa sjevera zagrmilo: Zajko Zebaaaa 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao, odlicno navijanje uz katastrofalan repertoar pjesama
bit' ce to bolje!
Meni najjaca scena veceras kada su vodje( necu ih imenovat ) pokazivali Husrefu kao idi, idi, idi

Meni najjaca scena veceras kada su vodje( necu ih imenovat ) pokazivali Husrefu kao idi, idi, idi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ja sam Bgm kontala da će se Zeba nekako na sjever popet' kad potrča tamo 
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 12 maj 2016, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ja yebem? jok momcino vidis da sam stalozen cak ni krlezi seljacini nisam nikad nista opsovao..Beduin je napisao/la:Momciluk i na sport-X na chatu j3be sve onom navijacu ZrinjskogMomciluk je napisao/la:E nek si mi ti reko nakon sto yebes svima sve redomDoeTz je napisao/la:@Zlajci si ti bio na sjeveru kraj kapije u dresu, pokrupan lik?
PS: Momciluk ne raspravljaj se tamo dzabaJel' te Memo banovo, hahaha?
This time next year we'll be millionaires.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Grupa od petnaestak prosječnih igrača odigrala je večeras 38. utakmicu u sezoni . Viceprvaci su i još uvijek u igri za osvajanje kupa. Naši igrači, naše Slobode. Kao nagradu za to pročitaće na društvenim mrežama večeras sve najgore o sebi, o još jednoj prodanoj utakmici ,o još jednom uspješnom kockarskom danu njihovog perfidnog nalogodavca Husića s kim u sprezi potkopavaju ugled publike i kluba. Posle utakmice , prisluškujući i osluškujući kroz grad , slušao sam balavce a i stare magarce kako smo nakon prodaje titule ostvarili još jedan dobar deal - prodali smo i kup . I jadni mi ,volitelji Slobode, a blago mrzitelju Azmiru i ovoj petnaestorici igrača što ubraše milione na kladionici . Jel nas ima normalnih, pitam se .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.