Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ne morate odmah napadat covjeka jer kaze da mu je ruzno, svako ima pravo na misljenje, samo fino kazete da je privremeno rjesenje i gotovo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Ne morate odmah napadat covjeka jer kaze da mu je ruzno, svako ima pravo na misljenje, samo fino kazete da je privremeno rjesenje i gotovo
pa momak nije nista slagao kad je rekao da je ruzno i svi to vide, ali kao sto kazes lijepo se moze objasniti

gdje su ovi sa slikama sa Grbavice jel skoro pri kraju

Zavrsavaju se A i V.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
zasto je kod Slova R stepeniste do kraja tribina, a kod slova G nije.
Je li to mozda privremeno ili je u projektu tako?
Kad je recimo tamo kod B i A stepeniste do vrha..
Na sta li ce ovo redanje stolica izaci bog sam zna.
Nisu ozbiljni po pitanju ovih stolica. Ne znam cija je ideja ovakvo redanje,ali mu je vala losa do bola.
-
- Kontakt:
Ocito su se zajebali na slaganju prvog sektora stolica pa im je ostalo lufta do prvih stepenica. Vidis da su na sljedeca dva sektora prvo slozili redove stolica tik do stepenica pa krenuli na slaganje stolica izmedju.Scholl je napisao/la:zasto je kod Slova R stepeniste do kraja tribina, a kod slova G nije.
Ne znam kako ce izgledati kad se zavrsi al ocekivao sam vise od ovih stolica,sitnice kvare ukupan dojam tribine koja je odlicno uradjena, iskreno sam razocaran.
Evo jos jednog pametnog, ljozeeeeee
Sta ti je ? Hahaha
Malo sad izgleda cudno,ali cim ofarbaju ove stepenice i postave ogradu izgledat ce to ljepse. Najbitnije je da ona bude sigurna za ljude koji ce biti na njoj.
Malo sad izgleda cudno,ali cim ofarbaju ove stepenice i postave ogradu izgledat ce to ljepse. Najbitnije je da ona bude sigurna za ljude koji ce biti na njoj.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nece valjda onaj auto za nagradnu igru ostaviti ondje tokom utakmice haha
mogao bi vlasnik dobiti novi auto sa prozorom manje haha
mogao bi vlasnik dobiti novi auto sa prozorom manje haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bas ce se neko danas obradovati zbog auta. Jos ako Zeljo bude igrao dobro i vodio na poluvremenu mislim da ce nekog srce opalit zbog srece.[emoji23]
-
- Kontakt:
Dizajn stolica je cisto amaterski!! Kao neko ko se bavi ovim poslom, muka mi bude gledajući u ovo ne tako dobro skontano postavljanje stolica....pa zar niko iz Želje nema da im obrati pažnju na ove greške??
Bez veze su radili ove dodatne stepenice kod slova "B" i "I".sajo10 je napisao/la:
- Zeljeznicar -
sigurno ima neki razlog zašto je to tako urađeno. sad za sad mi samo možemo nagađati zašto je to tako, ali ne sumnjam da ćemo ubrzo doznati pravi razlog!Zenzo je napisao/la:Bez veze su radili ove dodatne stepenice kod slova "B" i "I".sajo10 je napisao/la:
Jedini ralog je da ovi desetogodisnjaci imaju neku prednost nad ovim njihovim prostorom.
- Zeljeznicar -
ako je i to, neka je.
inače većina tih desetogodišnjih karata su kupljene kao pomoć timu, kao doprinos, većina kupaca su ljudi kojima je željo u srcu i tu će slabo ko sjediti, jednostavno jer ti ljudi uglavnom nisu tu. manji broj tih stolica će biti zauzet
inače većina tih desetogodišnjih karata su kupljene kao pomoć timu, kao doprinos, većina kupaca su ljudi kojima je željo u srcu i tu će slabo ko sjediti, jednostavno jer ti ljudi uglavnom nisu tu. manji broj tih stolica će biti zauzet
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trebali su onda samo nastaviti niz sa gornjeg dijela tribine i odmah ispod ulaza, a ne pomjerati u stranu. I kakav je ovo prekid kroz slova A i V, i ono iznad slova G. Ovima su pokvarili cjelokupni dojam. A moglo se sjajno završiti.
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.