FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Travnik – Sloboda (Eldis Prošić, Bandić, Elvis Prošić)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
Japslani grad je napisao/la:jel tekma u pola tri
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
uff al' ovo dobro zvuči kad bi izvukli ''živu'' glavu iz Travnika sa makar remijem ili samo uz dobru igru mislim da bi onda konačno i ovi pasivniji navijači i simpatizeri mogli se vratiti na stadion a da ne govorim o samopouzdanju igrača koje bi još više naraslo tako da bi to bio idealan scenario za naredna 3 meča i sigurno derbija Željo,Sarajevo, Zrnijski te bi se tu moglo dosta toga iskristalisati oko eventualne borbe za EU."U Travnik se idemo nadigravati. Nemamo šta izgubiti, a možemo puno toga dobiti. Želimo nastaviti niz od sedam utakmica bez poraza. Ove godine imamo jako dobru ekipu i želimo to pokazivati u svakoj utakmici. Nadam se da će na Piroti najviše uživati svi oni koji dođu na stadion, te da će na terenu vladati dobra atmosfera. Spremni smo igrati lijep nogomet i tako demantirati sve one koji govore da smo ekipa koja igra 'bunker'".
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Omerbavarac
- Kontakt:
Travnik je poznat kao domacinska ekipa, uostalom i mi smo nesto slicni ali kod njih je malo drugacija situacija. Tesko je utezi bod(ove) sa Pirote, ali nista nije nemoguce.
Samo se nadam da ce teren biti ociscen i spreman za igru, jer svi smo vidjeli koliko je tesko igrati po blatu.
Samo se nadam da ce teren biti ociscen i spreman za igru, jer svi smo vidjeli koliko je tesko igrati po blatu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma samo da na Nikolić igra.Malo me plaši lijeva strana.Neznam što Halil ne igra beka.Jest da njemu leži iza špica,ali potanki smo na lijevoj strani.
Ovi momci mogu i vjerujem ako ništa u neriješen rezultat.
Sretnoooo!
Ovi momci mogu i vjerujem ako ništa u neriješen rezultat.
Sretnoooo!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Rijeka-Sloboda na Kantridi (evo ih u mornarskim dresovima)

1959 ili 1960

Fudbaleri Slobode u Makarskoj

1959 ili 1960

Fudbaleri Slobode u Makarskoj

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Probisvjet
Hvala na slikama
Hvala na slikama

Denis Sadiković: U Travnik idemo dati gol više!
Seriju do pet premijerligaških utakmica bez poraza, u Slobodi planiraju nastaviti i u Travniku.
Kako ističu u Stručnom štabu, u duelu sa "vezirima" se žele nadigravati za gol više.
- Idemo rasterećeno, jer nemamo šta izgubiti. Protiv Slavije smo upisali tri boda, sa kojima smo stekli bodovnu sigurnost. Sada imamo ambijent u kojem u svaki susret možemo ući bez velikog pritiska. Tražit ćemo gol više, pa neka pobjedi bolji – rekao nam je Denis Sadiković.
U ovoj utakmici Tuzlaci će biti uskraćeni za usluge Senada Mujića, koji ima tri žuta kartona. Gripozan je tek Gavarić, a nakon lakših povreda loža, ekipi su se ponovo priključili Nikolić i Zoletić.
Seriju do pet premijerligaških utakmica bez poraza, u Slobodi planiraju nastaviti i u Travniku.
Kako ističu u Stručnom štabu, u duelu sa "vezirima" se žele nadigravati za gol više.
- Idemo rasterećeno, jer nemamo šta izgubiti. Protiv Slavije smo upisali tri boda, sa kojima smo stekli bodovnu sigurnost. Sada imamo ambijent u kojem u svaki susret možemo ući bez velikog pritiska. Tražit ćemo gol više, pa neka pobjedi bolji – rekao nam je Denis Sadiković.
U ovoj utakmici Tuzlaci će biti uskraćeni za usluge Senada Mujića, koji ima tri žuta kartona. Gripozan je tek Gavarić, a nakon lakših povreda loža, ekipi su se ponovo priključili Nikolić i Zoletić.
Mislim da mozemo barem do boda sutra u Travniku ako ne i do pobjede jer mislim da smo kvalitetniji od Travnika jos sutra kad zaigra Gavaric bice to sjajna ekipa...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Procitao sam da ekipa sutra putuje u Travnik.Zna li neko kakav je stadion u Travniku,hoce li se moci igrati ?
Ne znam gdje si to procitao kad oni danas putuju u Vitez na karantin .... A u Travniku je ociscen teren i moci ce se igratiharry_90 je napisao/la:Procitao sam da ekipa sutra putuje u Travnik.Zna li neko kakav je stadion u Travniku,hoce li se moci igrati ?
Sad procitao na ovom tuzlainfo odakle sam kopirao text,samo zaboravim to gdje pise da tek sutra putuju u Travnik,zbog financijskih razloga.
Ma to si ti procitao na tuzlalive nezz kako god mislim da ih ni to nece poremetit da ne osvoje bod ili pobjeduharry_90 je napisao/la:Sad procitao na ovom tuzlainfo odakle sam kopirao text,samo zaboravim to gdje pise da tek sutra putuju u Travnik,zbog financijskih razloga.
Nadam se da ce se vratit neporazeni,ali bice tesko,pogotov ako jos budu sutra putovali,umor od puta,ali nadat se kako Sadikovic kaze da ce ici na gol vise,da ce pruzit dobru igru,pa makar izgubili,al nek se bore,a ne zatvorit se u svoju polovicu i branit se 90 minuta.
Sta nam ono rove sjever 

jbg za ljepotu se moras zrtvovatscudetto je napisao/la:Sta nam ono rove sjever
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
nisam u toku, mozes li napisati o cemu se radi ?scudetto je napisao/la:Sta nam ono rove sjever
Haman da se nastavljaju radovi,onde gdje se ulazilo u par navrata na sjever sad je rupa valjda ce tu biti temelji za nastavak gradnje tribine,samo nisam uspio vidjeti odozgo sa brda da li se moze uci na sjever,eto to je to...fukara87 je napisao/la:nisam u toku, mozes li napisati o cemu se radi ?scudetto je napisao/la:Sta nam ono rove sjever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.