tamo nema žive duseMaGiCa je napisao/la:DANTES je napisao/la:Na današnji dan 1993. godine desio se najveći skandal u istoriji tenisa... Navijač Štefi Graf je u Hamburgu na terenu izbo Moniku Seleš nožem
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=420" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To je to !!!
Nakon 3 sata i 17 minuta te dvije spašene meč lopte, Luz je izborio plasman u 1/4finale.
Momak je strašan, na stranu to što mu je ovo tek drugi Challenger u karijeri na kojem stiže do svog drugog 1/4finala i to uzastopno, ali ono što pokazuje u ovim mečevima je fakat vrijedno najvećeg divljenja. Momak se ne zna predati, kida, grize, čupa svaki poen na svaki mogući način.
Ovakva snaga u udarcima za jednog 16-godišnjaka definitivno nije normalna, ko što nisu normalni ni udarci i linije koje čisti u 'clutch' trenucima. Strašno, sve čestitke i naklon do poda. Sutra navečer pijem u njegovo ime. Hvala mu što mi je dao još jedan razlog da ubijem sve demone u sebi velikom količinom alkohola.
Nakon 3 sata i 17 minuta te dvije spašene meč lopte, Luz je izborio plasman u 1/4finale.
Momak je strašan, na stranu to što mu je ovo tek drugi Challenger u karijeri na kojem stiže do svog drugog 1/4finala i to uzastopno, ali ono što pokazuje u ovim mečevima je fakat vrijedno najvećeg divljenja. Momak se ne zna predati, kida, grize, čupa svaki poen na svaki mogući način.
Ovakva snaga u udarcima za jednog 16-godišnjaka definitivno nije normalna, ko što nisu normalni ni udarci i linije koje čisti u 'clutch' trenucima. Strašno, sve čestitke i naklon do poda. Sutra navečer pijem u njegovo ime. Hvala mu što mi je dao još jedan razlog da ubijem sve demone u sebi velikom količinom alkohola.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nevjerovatno koliko je talentovanih tinejdžera trenutno na touru, iskreno se nadam da će nastaviti sa žestokim radom i da će za par godina biti dostojni nasljednici Rogera, Rafe i Novaka, pa možda čak i bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svi oni krenu pa useru motkuVirtu4l je napisao/la:Nevjerovatno koliko je talentovanih tinejdžera trenutno na touru, iskreno se nadam da će nastaviti sa žestokim radom i da će za par godina biti dostojni nasljednici Rogera, Rafe i Novaka, pa možda čak i bolji.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ljudino morel se break uzeti?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer dosta teško dolazi do pobjede, teže od očekivanog.
Čorić propustio 5-1 i servisk u 2. setu, taj set je izgubio u TB 7-4. Bojim se da Borna ne postane novi Murray.
Čorić propustio 5-1 i servisk u 2. setu, taj set je izgubio u TB 7-4. Bojim se da Borna ne postane novi Murray.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Okrece to Roger, opustenoUnofficialpage je napisao/la:Federer
uze Federer ali jedva...prvog ozbiljnog protivnika ce imati u finalu, nesto se plasim ishoda :S ali se ipak i nadam da je malo potcjenjivao ove protivnike i da ce finale shvatiti ozbiljno
vjerovatno protiv mini Rogera 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakav tie break fedexa i cuevasa

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Tie break - ko ce losije odigratiGazijaKalesija je napisao/la:Kakav tie break fedexa i cuevasa![]()
Prvo da izrazim žaljenje što Kyrgios nije osvojio titulu u Estorilu. Iznenađujuće (na mala vrata, što bi se reklo) je došao nadomak iste, ali je Gasquet ipak bio nesavladiva prepreka. Ali dobro, ne brinem se toliko za Nicka, prva ATP titula će doći vrlo brzo ako nastavi napredovati.
Što se Federera tiče, davno sam upozoravao na to da je pojeo veliko goFno s rasporedom za prvi dio sezone. Naredao je turnira na šljaci kao da se radi o Rafaelu Nadalu ili Davidu Ferreru. I sada ga to užasno iscrpljuje i ubija, bez obzira što je osvojio ovaj turnir, koji je u suštini nebitan. Ko je gledao meč protiv Schwartzmana, sve mu je jasno. Srećom po njega, konkurencija na touru je padom Nadala (pa i Murrayja, Wawrinke...) kriminalna, tako da drugo mjesto vjerovatno neće doći u pitanje još neko vrijeme.
Što se Federera tiče, davno sam upozoravao na to da je pojeo veliko goFno s rasporedom za prvi dio sezone. Naredao je turnira na šljaci kao da se radi o Rafaelu Nadalu ili Davidu Ferreru. I sada ga to užasno iscrpljuje i ubija, bez obzira što je osvojio ovaj turnir, koji je u suštini nebitan. Ko je gledao meč protiv Schwartzmana, sve mu je jasno. Srećom po njega, konkurencija na touru je padom Nadala (pa i Murrayja, Wawrinke...) kriminalna, tako da drugo mjesto vjerovatno neće doći u pitanje još neko vrijeme.
nova titula za rogera, danas je znao kako da igra dobro ali u momentima pokazuje da je nespreman...
mora se dobro takticki spremiti za predstojece turnire
mora se dobro takticki spremiti za predstojece turnire
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kyrgios u 2. kolu ATP turnira u Madridu igra protiv Federera.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bit ce tesko za Rogera bas :/ :/Unofficialpage je napisao/la:Kyrgios u 2. kolu ATP turnira u Madridu igra protiv Federera.
jedino me tjesi da mu Madrid lezi posebno pa ono....
Mogao bi Nick sa samo 20 godina imati dva najveća skalpa u historiji tenisa. 
mogo bi al neće
Kyrgios odlican,definitivno je od svih mladih tenisera na touru najbolji i najvise sanse ima za svjetski vrh,sto je najvaznijeo,igra bez straha,iako je prekoputa federer
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
federer je psihicki prelos
prelos jer da je neko stabilniji davno bi kyrgios pao, odlican je za 20 godina ali federer je sa psihom los i vratio je kyrgiosa u meč, mogo je davno rijesiti sve
prelos jer da je neko stabilniji davno bi kyrgios pao, odlican je za 20 godina ali federer je sa psihom los i vratio je kyrgiosa u meč, mogo je davno rijesiti sve
kako bolan razmišljas lose Roger kada imas osvojen poen i das mu loptu da ti poentira...
katastrofa je kada ima inicijativu, ne razmislja gdje da posalje lopticu da zavrsi poen
i ne moze da ocita gdje ce mu slat ovaj kyrgios loptice, ne cita protivnika roger nikako, slabo cita protivnikove udarce danas
katastrofa je kada ima inicijativu, ne razmislja gdje da posalje lopticu da zavrsi poen
i ne moze da ocita gdje ce mu slat ovaj kyrgios loptice, ne cita protivnika roger nikako, slabo cita protivnikove udarce danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.