Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ovaj lingard kad napadas kao da ga nemas,samo za presing za ostalo tanko do bola
- DragonReborn
- Kontakt:
Jbg, razbranismo golmana ko Premijeršip da gledam.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Koja je svrha Lingaardovog postojanja na terenu?
Anderleht u boljoj poziciji definitivno, posebno kad vidimo da je Blind na stoperu.
Anderleht u boljoj poziciji definitivno, posebno kad vidimo da je Blind na stoperu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Opet sansa za njih, opet Blind ispao. Joj ubij ga Jose na poluvremenu, molim te
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kak mlakonja Blind ispada pa msm da je to otp amaterski level defanzive sa tendencijom ka dole.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Herrera, Fellaini i Martial
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ma nosite se ba u pm vise. Anderlecht je ravnopravan jbte, I neka I prodju dalje. Ovako veceras sigurno necemo proci, nema sanse. Idemo na ljeto jos 200 miliona upumpati, mozda onda izbacimo tim iz Belgije.
Rtvi Blind ponovo ispade evo.c
Rtvi Blind ponovo ispade evo.c
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
I Ibra je za qrc vcs. Na klupu s njim, Rash na spica a Martial na krilo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ibra je **** cijelu sezonu, džaba ba golovi kad je lik statičan u napadu i od deset šansi iskoristi jednu. Nadam se da ide na ljeto, **** mu Raiola nanuRooney88 je napisao/la:I Ibra je za qrc vcs. Na klupu s njim, Rash na spica a Martial na krilo.
Svaka vam cast na pol,kad covjek pomisli poslije tekme chelsea sad ce ove pobucat oni se vuku po terenu,ne mogu da vjerujem pa bitnija utakmiica nego prosla i oni setkaju,ne znas ko je losiji,lingard,miki koji je dao gol i sve greska do greske,shaw u napadu ga je gledat uzas,nikad od njeg velikog beka tetka obicna,rasford isto nista,ibrahimovic tanko,ma et uzas bgm
Molit Boga oko 80 min da gol damo da ovi ne nemaju vremena se vratit inace cim damo opet ce stat
Molit Boga oko 80 min da gol damo da ovi ne nemaju vremena se vratit inace cim damo opet ce stat
Nema covjek koga izdvojiti,najzalije mi je Roja taman ga je krenulo,Ibra ko Ibra nije danas valjda za fudbala nesto mu mrsko,Miki dao gol poslije toga po meni najgori utusi loptu **** ga ona,Blind

Kmečanje continues...
Zavuc ga u drugoj minuti nadoknade a onda Blinda gurnut prema naprijed da nanese sto manje stete.Molit Boga oko 80 min da gol damo da ovi ne nemaju vremena se vratit inace cim damo opet ce stat
Inace, ma ide ovo na dobro ljudi samo treba Jozo da im mal razdrma damu i ubaci Fellu, koji je u ovom trenutku itekak vazan zbog tog balansa grubijana.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 20 apr 2017, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nema tog sistema u koji bi se Blind uklopio da igra yebenog stopera. Lik je svojim ulaskom napravio lično 3 šanse za Anderlecht. Smijurija čista.
Naš vezni red ne postoji kada nema Andera na terenu. Momak je apsolutno poveznica i motor ove ekipe. Bez njega nema nikakvog balansa i trke. Znači odmah da uđe u 2 pol ili inače ova tekma ide u nepovrat. Lingard out za Andera, a posle Martial za Mikija.
Ovdje Jose mora pošteno nabrijati ekipu i smiriti defanzivni odjel ukoliko misli nastaviti epizodu u Evropi, ali kako sa yebenim BLINDOM.
Naš vezni red ne postoji kada nema Andera na terenu. Momak je apsolutno poveznica i motor ove ekipe. Bez njega nema nikakvog balansa i trke. Znači odmah da uđe u 2 pol ili inače ova tekma ide u nepovrat. Lingard out za Andera, a posle Martial za Mikija.
Ovdje Jose mora pošteno nabrijati ekipu i smiriti defanzivni odjel ukoliko misli nastaviti epizodu u Evropi, ali kako sa yebenim BLINDOM.
A sta sad kmecanje,sta ovo treba poz jbg ti nitro vuku se ko jadovi a znaju koliko bitna je tekma sta treba ih pozdravit,nemoj zezat zivota ti treba da strepis do zadnjih min da prodjes protiv ovihNitro je napisao/la:Kmečanje continues...
Ander na teren, nema druge, pojedose nas tamo. Kako Blind igra, bili bi pametnije da je Carricka stavio na stopera a uveo Andera na njegovo mjesto. Carra sigurno ne bi izvodio ove debilizme koje Blind izvodi
Moj tajgeru nisam ćorav na oči, igra je očajna, Mourinho je pokušao odmoriti Herreru ali očigledno da ne ide, šta je tu je. Puše nam kroz sredinu, tu malo zategnuti, izvaditi beskorisnog Ibru i ne bi trebalo biti belaja.tajger je napisao/la:A sta sad kmecanje,sta ovo treba poz jbg ti nitro vuku se ko jadovi a znaju koliko bitna je tekma sta treba ih pozdravit,nemoj zezat zivota ti treba da strepis do zadnjih min da prodjes protiv ovihNitro je napisao/la:Kmečanje continues...
Ajde sad im jbte nanu belgisku idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooNitro je napisao/la:Moj tajgeru nisam ćorav na oči, igra je očajna, Mourinho je pokušao odmoriti Herreru ali očigledno da ne ide, šta je tu je. Puše nam kroz sredinu, tu malo zategnuti, izvaditi beskorisnog Ibru i ne bi trebalo biti belaja.tajger je napisao/la:A sta sad kmecanje,sta ovo treba poz jbg ti nitro vuku se ko jadovi a znaju koliko bitna je tekma sta treba ih pozdravit,nemoj zezat zivota ti treba da strepis do zadnjih min da prodjes protiv ovihNitro je napisao/la:Kmečanje continues...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imal ko da se prodere u toj svlacionici da ne idem tamooooooooooooooo
Kako je ovo promasio Lingard nek mi neko objasni?
Lingard imao loptu na nozi, nevjerovatan promašaj...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.