malo se kasnigundul je napisao/la:da se i ja malo aktiviram![]()
Tours - Orleans
Tip: X
2.90

prvi i padanje

Tours - Orleans 4:3
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
malo se kasnigundul je napisao/la:da se i ja malo aktiviram![]()
Tours - Orleans
Tip: X
2.90
drugi prjedlog je prosao bez problemagundul je napisao/la:i jos jedan za veceras![]()
Freiburg - Hertha(odg3+) 19.9. 20:30 DA 2,20
kazu da slika govori vise od tisucu rijecinoviclan je napisao/la:vala bi je trebala pomesti, ako vonjzacki ne preda koliko se doticna patila sa servom protiv muguruza ova kvota moze jos 0,20 downWilly je napisao/la:Ivanović - Wozniacki 1 1.70
Finale turnira u Tokiju. Ana je u velikoj formi, bez izgubljenog seta dobila Azarenku, Safarovu i Kerber. Na jednom tiketu ću igrati 2:0 za Anu. Meč se igra u 5 ujutro.
Bravo noviclan, majstore tenisa.noviclan je napisao/la:kazu da slika govori vise od tisucu rijecinoviclan je napisao/la:vala bi je trebala pomesti, ako vonjzacki ne preda koliko se doticna patila sa servom protiv muguruza ova kvota moze jos 0,20 downWilly je napisao/la:Ivanović - Wozniacki 1 1.70
Finale turnira u Tokiju. Ana je u velikoj formi, bez izgubljenog seta dobila Azarenku, Safarovu i Kerber. Na jednom tiketu ću igrati 2:0 za Anu. Meč se igra u 5 ujutro.
bravo ana bravo willy![]()
Lisac je napisao/la:Atlas - Cruz Azul GG 1,85, 3+ 2,10, GG3+ 2,45
2:1Win sve
Criciuma - Botafogo 2 4,20, X2 1,87
1:1
pu j.ebo te uzbekistanski tatanoviclan je napisao/la:e ajmo sada Lepchenko 2:0
hoće li opet biti 1:1gonzales je napisao/la:Dobar dan gospodo
Danas ponovo u lov![]()
Španjolska: Sekunda division
12:00 OSASUNA - MALLORCA - X 3,10
premier
GL
Ima da bude,, gospodin J. Urban mi je rekao da ce biti, inace trener domacihzgmiky je napisao/la:hoće li opet biti 1:1gonzales je napisao/la:Dobar dan gospodo
Danas ponovo u lov![]()
Španjolska: Sekunda division
12:00 OSASUNA - MALLORCA - X 3,10
premier
GL![]()
sretno brzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.