FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu oba onda igrati.Neko mora na klupu.
Na PP mi posalji imena novih pojacanja.Hvala unaprijed.
Valet Birsa hahahah covjek bio standardan prvu polseuzonu u Milanu... dajte ljudi
... treba nam jos zadnji vezni, jako kvalitetan, moze tu i Dzemica, i jedan napadac tipa Komazeca, i lijevi bek, i to je to fkt... I uigrat ekipu vrhunski, tranziciju, trokutove sve zivo, ko danas Costa Rica da igramo 
-
bordobijeli
- Kontakt:
imamo tri napadaca krste,bilbija ,okic to je sasvim dovoljnomacahz je napisao/la:Valet Birsa hahahah covjek bio standardan prvu polseuzonu u Milanu... dajte ljudi... treba nam jos zadnji vezni, jako kvalitetan, moze tu i Dzemica, i jedan napadac tipa Komazeca, i lijevi bek, i to je to fkt... I uigrat ekipu vrhunski, tranziciju, trokutove sve zivo, ko danas Costa Rica da igramo
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
znas da bih rado, al em sto ne znam , em sto ne smijemamypitar je napisao/la:Ne mogu oba onda igrati.Neko mora na klupu.
novi su dzemo i kallas
ovo za Birsu .... neozbiljno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bit ce jos imena to je sigurno 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako ode Mato, treba zaganjat Essiena, taman mu Inzagi vise ne vjeruje... nama bi odlicno dodo :v
Šta kaže ministar, nema papira?HercegovinaBosna je napisao/la:E čuj Valet Birsa
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Kaže baš da bi nam trebao jedan krokodil poput tebe ali da nije baš toliko glavat.Krokodil je napisao/la:Šta kaže ministar, nema papira?HercegovinaBosna je napisao/la:E čuj Valet Birsa
Mićo je Fićo!
-
licencirani
- Kontakt:
septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
A za tebe će Aldin da nabavi jedan vazelin vidi se da ti potreban...boli kad Aldinlicencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
Mićo je Fićo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Naljutit ce se ministar ako ujutro zakasnis na posao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ne rade ovi iz vlade za vikend hahahhaSarajlijc@ je napisao/la:Naljutit ce se ministar ako ujutro zakasnis na posao.
Ma komsije vi imate 3 napadaca ali jedan je Turkovic.Mislim nemora se covjek sikirat da ce bit zamjenjen.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fcsforever
- Kontakt:
Nedelja ...pravac Koševo. Samo u koliko sati??
-
licencirani
- Kontakt:
a ti se bolje zapitaj kako si doso u istu recenicu sa donom...Baja_Zvjerka je napisao/la:Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Od bolesnika mozes ocekivati svakakve nebuloze... Zato ti i kazem da se lijecis jer buncas, bolestan si... samo admin opet spava, kao i inace, pa dopusta bolesnicima poput tebe da i daljr pisu, ali najvise krivim roditelje...licencirani je napisao/la:a ti se bolje zapitaj kako si doso u istu recenicu sa donom...Baja_Zvjerka je napisao/la:Liječi se...licencirani je napisao/la:septolete za cijeli strumfovski puk da mogu donji pajp glatko pajpati, pacenici debilni, predvodjeni aldinom sizofrenicarom, kakanjcem zvjerkom i slicnim debilima, a mi uzivajmo u njihovom grcanju i strc im koji u stau bacimo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
licencirani
- Kontakt:
nista, nastavi onako kako napisah na prosloj stranici..., i zipa se cvrstih povrsina u sobi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.