HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jadno da jadnije ne moze bit. Da mi je znat samo po koliko su stavili na 2 danas, treba ih malo ispred stadiona pocastit jednim postenim degenekom pa ce tek onda shvatit da se ne valja ovako zaiebavat sa Svetinjom..
nema gore lige od nase sramota
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma bola nema sta drugo bit, eto dobit ce nas Kozara koja je ispala iz lige prije 2 mjeseca..zlatandr je napisao/la:Ovo mi lici na neku opasnu stimaljku da se na kladionici uzmu pare![]()
Jos 2/1 i to golovi u 89. i 90.. Volio bi da nas izbace iz lige eto , samo to.
Ja bas krenuo da napisem da nije malo kasno da se Kozari daju bodovi pa mi pade napamet kladionica.zlatandr je napisao/la:Ovo mi lici na neku opasnu stimaljku da se na kladionici uzmu pare![]()
Ako su mutne radnje stvarno sramota.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A jooj mamu im jos mi danas sinu odjednom moglo bi ovo doci dvica dobra kvota 8.5 negde i 10 aj reko necu blesat al ono dodje prelaz jos bolja kvota hahah
Sto reci,koju poruku porati,kome?!

Baka ih je odlicno raspodjelio protiv Kozare!
Vidacak jesi sretan?!

Vise je ljudi bilo na zapisniku nego na tribinama ,Ante crna zemlja ce te progutati jer si prodao dusu za judine solde!

Vise je ljudi bilo na zapisniku nego na tribinama ,Ante crna zemlja ce te progutati jer si prodao dusu za judine solde!
prodane duse
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Mistrija odlazi!

-
Red or Dead
- Kontakt:
neki zrinjski, nesto ... 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Oni koji su bili na utakmici.Jel namjesteno ili ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Neka Evropa, neki huligani, nešto.Red or Dead je napisao/la:neki zrinjski, nesto ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Namjesteno,sreca pa smo u prvom dijelu imali Duru,Zizovica,Sunjica ,inace ova ekipa sa ovakvo retrdiranim sposobnostima bi se borila sa Kozarom za opstanak...Emir ZENICA je napisao/la:Oni koji su bili na utakmici.Jel namjesteno ili ?
Zalosno je sto je vehlezovcima iz vrapcica jedina sreca u zivotu kada Zrinjski ne izidje u europu...jadni mali mujo nece gledati Ligu prvaka niti u Mostaru a kamoli u Vrapcicima!
Kad' smo već kod toga ne gleda ih taj isti odavno, gleda samo kvalifikacije za ista takmičenja...bekicamir je napisao/la:Namjesteno,sreca pa smo u prvom dijelu imali Duru,Zizovica,Sunjica ,inace ova ekipa sa ovakvo retrdiranim sposobnostima bi se borila sa Kozarom za opstanak...Emir ZENICA je napisao/la:Oni koji su bili na utakmici.Jel namjesteno ili ?
Zalosno je sto je vehlezovcima iz vrapcica jedina sreca u zivotu kada Zrinjski ne izidje u europu...jadni mali mujo nece gledati Ligu prvaka niti u Mostaru a kamoli u Vrapcicima!
A ako su kvalifikacije za neko veliko takmičenje jednake izboru i igranju u npr. Ligi Prvaka ili Evropa ligi, blago se Muji pa ih neće što se BiH tiče nikad' ni gledat'.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad je Zrinjski dao gol ja cekam da mi legne 72 eura na racun,ja sretan kad 89 i 90 2:3 .E tad se stucalo svim igracima i Zrinjskoj i jadne Kozare.Sramota jarane 
Volim te Celik ! ! !
Pozdrav vrapcicima iz Grada Mostara!
laku noc vehlezovci,nemam vremena niti zivaca nakon Kozare se raspravljati sa vama!
laku noc vehlezovci,nemam vremena niti zivaca nakon Kozare se raspravljati sa vama!
Kakvi sve seljoberi dođoše u isti...bekicamir je napisao/la:Pozdrav vrapcicima iz Grada Mostara!
Nemaš argumenata, to je problem...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Imam ja argumenata,nego dodje Aco,pobrise i zaprijeti banom ,a drag mi coek ,niste vi vrijedni da se Aco opet okomi na mene!
pozz
pozz
mi nismo nikakvi vehelezovci niti smo iz vrapcicabekicamir je napisao/la:Namjesteno,sreca pa smo u prvom dijelu imali Duru,Zizovica,Sunjica ,inace ova ekipa sa ovakvo retrdiranim sposobnostima bi se borila sa Kozarom za opstanak...Emir ZENICA je napisao/la:Oni koji su bili na utakmici.Jel namjesteno ili ?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.