FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Burns
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Burns » 28 jan 2021, 18:31

Tošić ipak ne ide u Zvijezdu. Odabrao braću Turke. Taman eto prilike da mu Ara zvizne gospođu, kad može Ogi zasto ne bi mog'o i on :yawn:
Mysterious🥷

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jan 2021, 19:30

Burns je napisao/la:
28 jan 2021, 18:31
Tošić ipak ne ide u Zvijezdu. Odabrao braću Turke. Taman eto prilike da mu Ara zvizne gospođu, kad može Ogi zasto ne bi mog'o i on :yawn:
Tacnije, nije njega Zvezda odabrala i dobro sto nije :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 28 jan 2021, 19:49

marconato je napisao/la:
28 jan 2021, 19:30
Burns je napisao/la:
Vratio se korijenima.
Mysterious🥷

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jan 2021, 15:11

Za Falca kazu da ima kvalitet za prosjecne timove Serie A.
Vrijednost transfera je oko 1.5 mil, a godisnja plata 500.000 €.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jan 2021, 17:20

Nije mu cijena milion i po, već milion, bar tako tvrdi mocart.
Naši su ga navodno pratili godinu dana, htjeli su ga prvo na pozajmicu kao i Falćinelija, međutim Leće nije pristao, tražili prvobitno milion i po, nama bilo puno to i pritiskali smo ih da spuste cijenu jer je i sam igrač bio nezadovoljan, htio je transfer. Na kraju su pristali i pustili ga za milion u tri rate, plus će Leće dobiti još 300k bonusa u slučaju da se ponovo plasiramo u grupe LŠ.
Falko će imati platu 40k mjesečno, dakle nešto manje od 500k godišnje, plus još neki bonusi.

Šta znam, nisam ga gledao nikad da bih mogao tvrditi bilo šta. Više puta smo se opekli o ove "kapitalce" koje smo plaćali sa 7 cifara, tako da treba biti oprezan sa njim. Hrabri me to što dolazi iz Italije, Stanković ga vjerovatno zna, pratio ga je... Naši su imali dobru ideju da ovoga dovedu na pozajmicu kao prethodno što je bio slučaj i sa Falćinelijem, da vidimo prvo kako će se pokazati kod nas, ali Leće nije pristao.
Rizik jeste, ali valjda nam se isplati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jan 2021, 22:19

Po ovim kadrovima se vidi da je lik bas srecan sto je dosao. Ne vidim problem kod adaptacije, obzirom da skoro citav staf prica Italijanski. Ukoliko se pokaze kao Falcineli, bice top pojacanje... ;)

MM10
Kontakt:

Post Postao/la MM10 » 30 jan 2021, 16:43

Burns je napisao/la:
28 jan 2021, 19:49
marconato je napisao/la:
Burns je napisao/la:
Vratio se korijenima.
A kad cete vi Bosnje da se vratite svojim korenima?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jan 2021, 17:04

Ovog Falka svi živi hvale na sva zvona.
Baš da vidimo kakav će biti, živo me zanima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 30 jan 2021, 17:29

MM10 je napisao/la:
30 jan 2021, 16:43
Burns je napisao/la:
28 jan 2021, 19:49
marconato je napisao/la:

Vratio se korijenima.
A kad cete vi Bosnje da se vratite svojim korenima?
*korijenima
Mysterious🥷

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 jan 2021, 19:14

Sutra u 15:00 h generalka sa Sakhtarom.

Prenos na Areni i Zvezda tv.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 jan 2021, 16:50

Veoma jaka generalka sa Shakhtarom i 0-0 na kraju.
Bili smo i vise nego ravnopravan protivnik.

Ukoliko se moze suditi po ovim pripremama, izgleda ovo veeeoma ozbiljno, jer nismo nijedan gol primili, a dali smo 10.
Jos kada se prikljuce Katai i Falco... :kafa:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 jan 2021, 23:29

Ovo baš fino djeluje, nema šta. Deki ih je na ovim pripremama dodatno utegao, imamo pravo nečemu da se nadamo bar u prvoj utakmici protiv Milana. 0:0 odličan rezultat za revanš.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 feb 2021, 11:09

Ovaj vikend se nastavlja prvenstvo. Gostujemo u Novom Pazaru, nedelja od 13h, prenos arena.
Obzirom na na vidjeno na pripremama i na pojacanja (Falco, Bakayoko i Srnić) titula ne bi trebala doci u pitanje.
Rijesili smo se i igraca koji su objektivno bili visak (Boakye Spiridonović i Simić).
Polako se sklapa odlican tim se ljeto i kvale za LŠ. Još da docekamo Dragovića i jednog kvalitetnog lijevog beka i bice to ubjedljivo najjaci tim u poslednjih 20-ak god.
Deki je vec svakako na slatkim mukama.

slika

U prvenstvu ce svakako Eraković, Petrović, Nikolić i Gavrić dobijati veliku minutazu, ali ja prvi ne vidim kako ce u utakmicama s Milanom ukomponovati 3ku iza napadaca. Konkurencija je paklena (Katai, Ivanić, Falco, Ben, Bakayoko) :crazy:
Sve pod uslovom da Katai bude 100 % spreman do tada.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 feb 2021, 15:21

Za Vukanovića ponovo ima interesovanja sa Bliskog Istoka, izgleda da će nas napustiti.

Odličan tim se sklapa, rješavamo se viškova, dva jaka tima imamo. Sad me samo zanimaju Falco i Bakayoko, da vidimo kakvi će biti.

Terzić je potvrdio da su uspostavljeni kontakti sa Dragovićem, a šuška se i o Kolarovu, ističe mu ugovor na ljeto.

Moram reći da ovako dobre igre, a pogotovo rješavanje viškova igračkog kadra, nisam očekivao nakon odlaska Milojevića. Stanković je razuvjerio mnoge, uključujući i mene :salut: :salut:

Jedva čekam nedjelju.
RIP Adis Selmanović

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 03 feb 2021, 23:54

Gledao sam ove pripreme svaku tekmu i pratio izvještaje. Ovo mi izgleda baš ozbiljno, mada sam očekivao Dragovića prije Falka, ali eto kaže Terzić da je dogovoren za ljeto. Po meni dobar potez raskid sa Boćkom. Stvarno ne razumijem potrebu da imaš pet napadača. Falčineli, Pavkov i da uliječe Krstović sasvim pristojno. Bakajoko je drugačiji od ostalih krila barem po onome što sam vidio, dosta je brz. A Srnić mi je jako sličan Spiridonoviću. Okej, doveden je zbog ograničenog broja stranaca i po meni nije kalibar za prvih 14, 15 igrača. Ali eto imaće neku svoju ulogu.
Pozitivno mi je iznenađenje Rodić. Da se razumijemo on je za Ling Long ligu i više nego dobar, ali sam bio mišljenja da za evropu Zvezdi treba nešto više na lijevom boku. Međutim, podigao je formu.
Šteta što je odmah sad došao Milan.
Izgleda kao najbolja Zvezda u zadnjih 15, 20 godina, ali eto vidjet ćemo, teren je mjerilo.
I da , Terza je svjetski prevarant, onaj sposobni, opasni i da uzme ligu šampiona uvijek ću ovo za njega napisati. Baš me zanima kad će neka iskra krenuti izmedju njega i cevepa.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 feb 2021, 02:16

Srnić je doveden planski, sa ciljem. Takav tip igrača je potreban svakoj ekipi, krpi šta treba i ne buni se. Može da pomogne na više pozicija, ali čini se da mu je Deki prije svega namijenio ulogu tzv. ful-beka u formaciji sa tri igrača u odbrani, što smo često igrali jesenas.

Po meni potpuno opravdano je dovođenje Srnića. Došao je besplatno, a ne vjerujem da mu je i plata sad neka prevelika.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 feb 2021, 18:52

? ? 3 $ на не & ? гостовању.

У " ? " ", " ? ?, " ? " у $ ". " је ? " са 8 ?.

$ " $ &. $ се ? " " затегао. % је " ? $ " %.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 07 feb 2021, 22:55

Ma Pazar uzas, a teren jos gori. Kakav docek ispred stadiona, kaze Deki " bice borba neprestana".
Jači od ratova, režima i partija !!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2021, 07:54

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 feb 2021, 09:28

2 hendikepa pred mec sa Milanom.

Nikolić povrijedii zglob, a Katai nije jos dovoljno spreman, tako da ce obojica propustiti okrsaje sa roso-nerima... :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.