Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 olimpika koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju 

www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 olimpika koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju

Za sta ce ti trebati?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pretpostavljam da je ova skracenica u njegovom nicku Football Manager Bosnia...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Formacija protiv Borca:

Klupa:
Lakota
I.Smajic
Bibic
Kapic
Odovic
Jusufovic
Mujezinovic
Od prilike slicna kao protiv Celika.
A u zadnje vrijeme dok je Smajke(Sulejman Smajic) povrijedjen, cini mi se da je Odovic igrao na njegovu poziciju, a Torlak na poziciju Stubicana, pored Regoja.
Bibic izgleda igra sve vise lijevog bocnog umjesto Merajica.

Klupa:
Lakota
I.Smajic
Bibic
Kapic
Odovic
Jusufovic
Mujezinovic
Od prilike slicna kao protiv Celika.
A u zadnje vrijeme dok je Smajke(Sulejman Smajic) povrijedjen, cini mi se da je Odovic igrao na njegovu poziciju, a Torlak na poziciju Stubicana, pored Regoja.
Bibic izgleda igra sve vise lijevog bocnog umjesto Merajica.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- sef_mafije
- Kontakt:
ekipa koju najvise cijenim u PL !!!
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Mokroguz je napisao/la:Edin_FMB je napisao/la:ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 olimpika koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju
Za sta ce ti trebati?
da za dodavanje nase lige na tu igricu jer je nemaanonimni je napisao/la:Pretpostavljam da je ova skracenica u njegovom nicku Football Manager Bosnia...

www.FMBosnia.net
Postavi link kad bude gotovoEdin_FMB je napisao/la: da za dodavanje nase lige na tu igricu jer je nema

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To bratesef_mafije je napisao/la:ekipa koju najvise cijenim u PL !!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Borcu Zizovic dobio crveni protiv Viteza, znaci nema ga protiv nas.
Ako ih sad dobijemo, otvaramo vrata svima medju prvih sedam ekipa za titulu.
Ako ih sad dobijemo, otvaramo vrata svima medju prvih sedam ekipa za titulu.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel neko zna kakav imate ugovor sa Torlakom?Hvala.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Potpisao je na pola godine, sad mu istice. Kupio ga neki klub koji ga je htjeo ljetos.zrinja05 je napisao/la:Jel neko zna kakav imate ugovor sa Torlakom?Hvala.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Je li naša liga ili ode negdje vani?Mokroguz je napisao/la:Potpisao je na pola godine, sad mu istice. Kupio ga neki klub koji ga je htjeo ljetos.zrinja05 je napisao/la:Jel neko zna kakav imate ugovor sa Torlakom?Hvala.
Ti nisi upratio kada je svejedno napisao ovdje da ima ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu nekom klubu što je i ljetos bio zainteresovan za njega.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Načuo sam nešto pa zato pitam.Odmah da napomenem da nije Zrinja u pitanju nego pitam radi opklade ( i to pjanska opklada)Mancini je napisao/la:Ti nisi upratio kada je svejedno napisao ovdje da ima ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu nekom klubu što je i ljetos bio zainteresovan za njega.

U medijima je objavljeno da ima ugovor do zime,međutim dođe ovdje svejedno i napisa da je ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu.Taj forumaš ima dosta provjerene i tačne informacije iz kluba.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Onda znaci ima ugovor na godinu dana. Pardon. 

A sta se to kladili?zrinja05 je napisao/la:Načuo sam nešto pa zato pitam.Odmah da napomenem da nije Zrinja u pitanju nego pitam radi opklade ( i to pjanska opklada)Mancini je napisao/la:Ti nisi upratio kada je svejedno napisao ovdje da ima ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu nekom klubu što je i ljetos bio zainteresovan za njega.![]()
.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ok,hvala.Samo nisi napisao znaš li je li klub iz naše lige ili negdje u okruženju.Mancini je napisao/la:U medijima je objavljeno da ima ugovor do zime,međutim dođe ovdje svejedno i napisa da je ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu.Taj forumaš ima dosta provjerene i tačne informacije iz kluba.
Vjerovatno vani, nasi klubovi nemaju za hljeba a kamoli Torlaka.zrinja05 je napisao/la:ok,hvala.Samo nisi napisao znaš li je li klub iz naše lige ili negdje u okruženju.Mancini je napisao/la:U medijima je objavljeno da ima ugovor do zime,međutim dođe ovdje svejedno i napisa da je ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu.Taj forumaš ima dosta provjerene i tačne informacije iz kluba.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma kad se malo popije svašta padne na pamet a ovo bi moglo biti javno sramoćenjeMokroguz je napisao/la:Onda znaci ima ugovor na godinu dana. Pardon.
A sta se to kladili?zrinja05 je napisao/la:Načuo sam nešto pa zato pitam.Odmah da napomenem da nije Zrinja u pitanju nego pitam radi opklade ( i to pjanska opklada)Mancini je napisao/la:Ti nisi upratio kada je svejedno napisao ovdje da ima ugovor na godinu dana i da ga planiraju prodati na zimu nekom klubu što je i ljetos bio zainteresovan za njega.![]()
.

- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
ima li neki jači info o Zebi i ugovoru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.