FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

korisnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la korisnik » 18 mar 2010, 13:22

kupus army je napisao/la:znali neko u koliko zasjeda ta komisija danas?
potvrdjena odluka da se igra nova tekma

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 13:23

Zasjedala i izgleda donjela skandaloznu odluku o novoj tekmi , sad ce UEFA da se igra sa njima :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 mar 2010, 13:31

Dirk je napisao/la:
Zasjedala i izgleda donjela skandaloznu odluku o novoj tekmi , sad ce UEFA da se igra sa njima :D
Osteceni ste mangupski ali eto imat cete dobru priliku za tricu na strani zato sto Sloboda nije u formi, a i sudjenje ce vjerovatno pod dirigentnom palicom saveza biti na strani sarajeva... Pozdrav... Sretno ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 13:34

Moje misljenje je da FKS nece igrati novu utakmicu , i to 80% sam siguran iz raznih izvora bliskih klubu , jer sve je vec prije odluke spakovano i vjerovatno vec danas putuje UEFI koja ce dobro kazniti savez i sve koji su prekrsili pravilnik ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 18 mar 2010, 13:38

Tekma se igra ponovo :twisted:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 13:41

aakiica_sa je napisao/la:Tekma se igra ponovo :twisted:
Ne igra jos zvanicno imamo se pravo zaliti jos jednom izvrsnom odboru koji ovo treba potvrditi !

High

Post Postao/la High » 18 mar 2010, 13:43

Jucerasnja tekma lose odigrana,od strane nasih momaka.Lose igrali,mali broj prilika,sve nekako nepovezano i jadno.Imali dvije-tri prilike u prvom dijelu utakmice poslije tog gola domacina,ostalo nije vrijedno spominjati.Maksumic jako lose odigrao,tri slobodnjaka upropastio,isto toliko puta se obrukao.Isto tako Handzic,nije imao nijednog prodora po strani,nezainteresovan za igru,trom.Jedino bi mogao izdvojiti Muminovica koji se trudio,trcao,probijao po strani,uposljavao napadace.U ovoj,ali i proslim utakmicama se vidi koliko ovom timu fale Skoro i Hadzic.I vec sada se treba misliti o adekvatnoj zamjeni za Skoru,ali znamo kako se radi na slicnim problemima.' . Pola sata prije stadiona policija docekala prvu grupu nas i pod njihovom pratnjom dosli pred isti.Nas oko 350 .Montaznu tribinu (koja nije ispunjavala uslove) popunili,na visokoj temperaturi svi zajedno,bukvalno nabacani jedni na druge ludovali 90. minuta, s tim da je dosta navijaca utakmicu posmatralo van montazne tribine.U drugom poluvremenu zajedno sa RA pjevali himnu nase BiH,gdje je dignuta parola.Bilo kako bilo,odlicna brojka za radni dan,pogotovo jer se islo privatnim vozilima.A mislim da ove diskusije o problemima jednostavno nema potrebe komentarisati,samo ne znam kako imate vremena,strpljenja,zivaca pisati sve to,a nijedna prica se ne poklapa.

Slijedi utakmica protiv olimpika kuci,za ocekivati je da bi se trebala bez problema osvojiti sva tri boda,ali ako ce igra biti kao protiv veleza,onda ce to biti jako tesko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 18 mar 2010, 14:02

rječnik koji koristiš ostavi za ulicu i jarane.
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 14:03

Nas vrli predsjednik Suman je otvorio zanimljivu temu a to je ;)

Postavljam pitanje sam sebi, ali i ljudima koji rade u Savezu, a koji zapravo nemaju nikakve veze sa sportom, da li smo mi to kažnjeni za utakmicu koja nije odigrana?

Dakle savez skace sam sebi u stomak sa ovim istupima :!:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 mar 2010, 14:05

Bit ce jos zalbi,ni ovo nije konacno :mrgreen:

Netreba opterecivati mozak sa ovim stvarima ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 mar 2010, 14:22

hajde ba sta se zalite, ovo je postena odluka, razbili su vas ljudi 3-1 tamo, Alaim kroz noge gol primio, a onaj igrac koji nije smio igrati za nih je nista posebno, tako da sumnjam da je ista doprinio toj pobjedi Slobode. Sad imate priliku za popravni.
Volim te Zeljo!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 14:50

zlatandr je napisao/la:hajde ba sta se zalite, ovo je postena odluka, razbili su vas ljudi 3-1 tamo, Alaim kroz noge gol primio, a onaj igrac koji nije smio igrati za nih je nista posebno, tako da sumnjam da je ista doprinio toj pobjedi Slobode. Sad imate priliku za popravni.
Aha hoces nam reci da igrac sa kartonima smije igrati , samo je vazno da nije strijalac ili asistent tj. da nije doprinio pobjedi :mrgreen:

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 18 mar 2010, 15:00

Samo pogledajte ko vam je bio PROTIV a ko ZA iz komisije i lahko je skuziti zasto i koga bi ugrozili sa ova 3 boda, i to je bio jedini razlog jer po nekom sportskom vama i pripadaju ta 3 nezasluzena na terenu ali ipak igrom slucaja i greskom Slobode zasluzena.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 mar 2010, 15:13

24. cemo vam OPET pokazat da 3 komada nisu bila slucajnost..ako se uzdate u UEFA nek vam je bog na pomoci...slali su nasi sve moguce papire za proslogodisnju otimacinu kad je listica isla umjesto nas u UEFA ligu pa je pojeo vuk magarca..jos je to takmicenje bilo direktno vezano za UEFA..nego...put pod noge i za TZ..opet :mrgreen: :mrgreen:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 15:18

slani grad je napisao/la:24. cemo vam OPET pokazat da 3 komada nisu bila slucajnost..ako se uzdate u UEFA nek vam je bog na pomoci...slali su nasi sve moguce papire za proslogodisnju otimacinu kad je listica isla umjesto nas u UEFA ligu pa je pojeo vuk magarca..jos je to takmicenje bilo direktno vezano za UEFA..nego...put pod noge i za TZ..opet :mrgreen: :mrgreen:
Slanje tih stvari koje ste vi slali nemaju veze sa ovim , imas milion primjera gdje UEFA donosi odluke mimo saveza a striktno se drzi pravila ... raduj se novoj tekmi ali nje nece biti sasvim sigurno ;)

Nego jeli tebi jasno kako je FKS kaznjeno za nerede navijaca u Tuzli a utakmica se nije igrala zapravo ponistena je :mrgreen:

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 18 mar 2010, 15:23

Dirk je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:hajde ba sta se zalite, ovo je postena odluka, razbili su vas ljudi 3-1 tamo, Alaim kroz noge gol primio, a onaj igrac koji nije smio igrati za nih je nista posebno, tako da sumnjam da je ista doprinio toj pobjedi Slobode. Sad imate priliku za popravni.
Aha hoces nam reci da igrac sa kartonima smije igrati , samo je vazno da nije strijalac ili asistent tj. da nije doprinio pobjedi :mrgreen:
Ma lik je kloc realno ne zna sutnut lopte, a ljudi su vas posteno pobjedili.
Volim te Zeljo!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 15:24

zlatandr je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Ma lik je kloc realno ne zna sutnut lopte, a ljudi su vas posteno pobjedili.
Znaci ako je kloc , smije igrati i sa tri zuta kartona :mrgreen:
Svaki novi post kod tebe izaziva smjeh i ne shvatanje fudbalske igre i pravila :!:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 mar 2010, 15:25

Dirk je napisao/la:
slani grad je napisao/la:24. cemo vam OPET pokazat da 3 komada nisu bila slucajnost..ako se uzdate u UEFA nek vam je bog na pomoci...slali su nasi sve moguce papire za proslogodisnju otimacinu kad je listica isla umjesto nas u UEFA ligu pa je pojeo vuk magarca..jos je to takmicenje bilo direktno vezano za UEFA..nego...put pod noge i za TZ..opet :mrgreen: :mrgreen:
Slanje tih stvari koje ste vi slali nemaju veze sa ovim , imas milion primjera gdje UEFA donosi odluke mimo saveza a striktno se drzi pravila ... raduj se novoj tekmi ali nje nece biti sasvim sigurno ;)

Nego jeli tebi jasno kako je FKS kaznjeno za nerede navijaca u Tuzli a utakmica se nije igrala zapravo ponistena je :mrgreen:
ti izgleda slabo kontas razliku izmedzu NIJE SE IGRALA i PONISTENA :roll: ..i koliko znam i Sloboda je kaznjena zbog navijaca..tako da...samo se vi uzdajte u UEFA...i mrzim licemjerstvo..sad kad je savez zajebo vi fol konacno skontali da u njemu sjede lopovi :roll: :roll: ..pa se sad lupaju postovi tipa..kakav je ovo savez,kakva je ovo odluka,pozivate se na red neki...nas kad su prosle godine POKRALI na ocigled sviju niko k.u.r.c.e.m nije mrdnuo..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 18 mar 2010, 15:26

Aha hoces nam reci da igrac sa kartonima smije igrati , samo je vazno da nije strijalac ili asistent tj. da nije doprinio pobjedi :mrgreen:[/quote]

Ma lik je kloc realno ne zna sutnut lopte, a ljudi su vas posteno pobjedili.[/quote]

Znaci ako je kloc , smije igrati i sa tri zuta kartona :mrgreen:
Svaki novi post kod tebe izaziva smjeh i ne shvatanje fudbalske igre i pravila :!:[/quote]

Ne trudi se budali objasnjavati neke stvari.Ima covjek svoj svijet i zivi u njemu...pustimo ga nije mu lahko :D
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 mar 2010, 15:29

Ako je utakmica ponistena , znaci da ne vidim poentu da se neko kazni , tako da ne lupas bezveze , nas savez je cijelu kriminalan i to nije moje misljenje nego vecine tako da je vece licemjerstvo sto ti jos nisi shvatio da FKS nema nista sa vasom upravom koja ne radi svoj posao i bruka vas klub , a sto znaci da ste vi jedini krivi jer vam takvi ljudi sjede u upravi ... ;)

Vazno je da si ti postao ko nas cuveni forumas ,udba ti je kriva a vjerujem da i ne znas sta znaci to , ali eto nekad mozda i shvatis neke stvari :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, James1987, mnon46, nedimmmm1337, skoJaa, Zagor i 49 gostiju.