Da si bio na tekmi Zeljo - Rudar na grbavici vidio bi nas ...ultras TM je napisao/la:Alcohol Boys jel nas to nasmijavasrudarprijedor je napisao/la:evo sad sa tekme pa rudar bio bolji al se ovi izlezavali......imali smo i stativu zeljo se zatvorio i sehic ih izvlacio.........to je to uglavnom....malo bez veze izdanje Alcohol Boysa al........sta cees..
bez uvrede al zar vi postojite
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Realno Avdukic je bolji golman od naseg Sehica, ja bi ga volio vidjeti kao nasu jedinicu na proljece
Volim te Zeljo!!!
hahahahahfanatique 1899 je napisao/la:Svaka čast ŽELJEZNIČAR, ovi što su išli u Prijedor, kako navijaju ti Alcohol Boys il da ih nazovem Rakija Ćldrn!?

danas navijanje 0 BODOVA!!! sto se tice nas... ma STRASNO
-
- Kontakt:
ovo jedno od slabijih izdanja pogledaj na yotube ako te nesto zanima al..........stav grupe je bezz kurcenja na netu zato......nista necemo da pisemo vec sam i previse...xd
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda je vec sve dogovoreno,tako sam ja cuo,elem vidjecemo!JoinUnion je napisao/la:Kako mislis da govore da smo vec nekog doveli da je dogovoreno sa nekim ili da je kao vec tu?bistrikboy je napisao/la:Vratiti Pelaka,nagovoriti Zebu da ostane i dovesti napadaca(govore da smo nekog vec doveli) i Europa je tu
Seyo hebo te sudija tvoj

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da mi je znat' s kimbistrikboy je napisao/la:Valjda je vec sve dogovoreno,tako sam ja cuo,elem vidjecemo!JoinUnion je napisao/la:Kako mislis da govore da smo vec nekog doveli da je dogovoreno sa nekim ili da je kao vec tu?bistrikboy je napisao/la:Vratiti Pelaka,nagovoriti Zebu da ostane i dovesti napadaca(govore da smo nekog vec doveli) i Europa je tu
Seyo hebo te sudija tvoj

"Sa velikom tugom primili smo vijest da je srce našeg druga sa tribine Zlatana Mrzić"
Info preuzeta sa tm.org
Info preuzeta sa tm.org

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
19TM87 je napisao/la:"Sa velikom tugom primili smo vijest da je srce našeg druga sa tribine Zlatana Mrzić"
Info preuzeta sa tm.org

Ko je momak,sta mu je bilo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rob do bagro
- Kontakt:
nije valjda preminuo jbt... imas li jos kakvu informaciju19TM87 je napisao/la:"Sa velikom tugom primili smo vijest da je srce našeg druga sa tribine Zlatana Mrzić"
Info preuzeta sa tm.org
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
"Sa velikom tugom primili smo vijest da je srce našeg druga sa tribine Zlatana Mrzića - Mimija prestalo da kuca. Ovom prilikom u ime sajta i svih navijača FK Željezničar, porodici i svima koji su poznavali Mimija izražavamo iskreno saučešće.
Dženaza će se obaviti sutra u četvrtak 12.11.2009. godine na groblju Vlakovo u 13:00. Mimijeva želja je da svi koji budu prisustvovali dženazi dođu sa šalovima voljenog kluba.
Mimi, mi te nećemo nikada zaboraviti, a molimo dragog Boga da ti podari lijepi Dženet!"
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... ahmet.html
Dženaza će se obaviti sutra u četvrtak 12.11.2009. godine na groblju Vlakovo u 13:00. Mimijeva želja je da svi koji budu prisustvovali dženazi dođu sa šalovima voljenog kluba.
Mimi, mi te nećemo nikada zaboraviti, a molimo dragog Boga da ti podari lijepi Dženet!"
http://themaniacs.org/tm87/vijesti/1-ma ... ahmet.html
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
R.I.P Zlatane
Može li neko malo napisati o dečku, koliko je imao godina i od čega je preminuo?
Neka mu Allah podari lijep dženet...

Može li neko malo napisati o dečku, koliko je imao godina i od čega je preminuo?
Neka mu Allah podari lijep dženet...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- rob do bagro
- Kontakt:
Nek mu je rahmet dusi 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
R.I.P. 

R.i.P. Zlatane 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
R.I.P druze kad se sjetim puta za zagreb davno je to bilo neka ti je lahka zemlja drug
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Nek mu je rahmet duši,a porodici i grupi The Maniacs iskreno saučešće! 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
LFC_LAVOV je napisao/la:R.i.P. Zlatane
27 godina je imao
btw: Dzenaza je sutra,12.11. na Vlakovu u 13h.

btw: Dzenaza je sutra,12.11. na Vlakovu u 13h.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AVNOJ, b00t, BungaBum, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, sassari, WeekendOffender i 166 gostiju.