Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Skoboda ce ga popusit izgleda.
Zeljo bez licence
Zeljo bez licence
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Srbi objavili da je Zeljeznicar dobio po usima.
ŽELJEZNIČAR BEZ LICENCE ZA EVROPU!
Željezničar je ostao bez licence za Evropu, odluka je drugostepene komisije za licenciranje N/FS BiH.
Kako saznaje naš izvor, blizak FK Željezničar, oni su ostali bez Evrope zbog dugovanja prema Slavku Petroviću, te je poprilično vatreno u klubu sa Grbavice.
Pokušali smo da kontaktiramo ljude iz N/FS BiH kako bi dobili potvrdu informacije, međutim oni su još uvijek ostali zakopčani, te se čekaju zvanične informacije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- prisonbreak
- Kontakt:
Zeljeznicar je popusio licencu,opa
biti ce vatreno ovdje sada 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
worchester
- Kontakt:
Neko ce oplakat cim komisija odlaze saopstavanje odluje. Vjerovatno im treba vremena da bezbjedno naluste sarajevo (znaci zeljo zijanio)!
Vi ste izgleda dobili,kako pisu mediji koji imaju te neke "informacije"prisonbreak je napisao/la:Zeljeznicar je popusio licencu,opabiti ce vatreno ovdje sada
Kako saznajemo, FK Željezničar ni na sjednici Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH nije dobio potrebno odobrenje za nastup na evropskoj sceni.
No, riječ je o nezvaničnoj informaciji, koju treba uzeti s dozom rezerve, s obzirom na to da se iz NSBiH za sada ne žele oglašavati po tom pitanju.
S druge strane, navodno su na spomenutoj sjednici premijerligaške licence dobili Sloboda, Čelik i Krupa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
worchester je napisao/la:Neko ce oplakat cim komisija odlaze saopstavanje odluje. Vjerovatno im treba vremena da bezbjedno naluste sarajevo (znaci zeljo zijanio)!
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Kako nece biti vatreno kad su se zaduzili kod mikrokreditne organizacije ,racunajuci na pare od Evrope...miky_hz je napisao/la:Srbi objavili da je Zeljeznicar dobio po usima.
Željezničar je ostao bez licence za Evropu, odluka je drugostepene komisije za licenciranje N/FS BiH.
Kako saznaje naš izvor, blizak FK Željezničar, oni su ostali bez Evrope zbog dugovanja prema Slavku Petroviću, te je poprilično vatreno u klubu sa Grbavice.
Pokušali smo da kontaktiramo ljude iz N/FS BiH kako bi dobili potvrdu informacije, međutim oni su još uvijek ostali zakopčani, te se čekaju zvanične informacije.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mi smo dobili,potvrdio je i klubmiky_hz je napisao/la:Vi ste izgleda dobili,kako pisu mediji koji imaju te neke "informacije"prisonbreak je napisao/la:Zeljeznicar je popusio licencu,opabiti ce vatreno ovdje sada
Kako saznajemo, FK Željezničar ni na sjednici Drugostepene komisije za licenciranje NSBiH nije dobio potrebno odobrenje za nastup na evropskoj sceni.
No, riječ je o nezvaničnoj informaciji, koju treba uzeti s dozom rezerve, s obzirom na to da se iz NSBiH za sada ne žele oglašavati po tom pitanju.
S druge strane, navodno su na spomenutoj sjednici premijerligaške licence dobili Sloboda, Čelik i Krupa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Šiljak...worchester je napisao/la:Neko ce oplakat cim komisija odlaze saopstavanje odluje. Vjerovatno im treba vremena da bezbjedno naluste sarajevo (znaci zeljo zijanio)!
- Zenicanin988
- Kontakt:
[OBAVJEŠTENJE] NK “Čelik” je dobio licencu za takmičenje u BH Telecom Premijer ligi za sezonu 2019/2020.
#samocelik

#samocelik
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Moji izvori ipak kazu da je Zeljeznicar dobio licencu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo rata izmedju zelje i saveza.Mozda to bude dobra stvar za ligu.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Moji izvori ipak kazu da je Zeljeznicar dobio licencu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- samoposteno
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Uplata Želje nije prošla jer je Salem pojo server u Ziratu.samoposteno je napisao/la:Kako saznajemo sjednica se nastavlja u petak Salem pojeo koverte
samo za raju iz Bijeljine
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vanja8 je napisao/la:Kako nece biti vatreno kad su se zaduzili kod mikrokreditne organizacije ,racunajuci na pare od Evrope...miky_hz je napisao/la:Srbi objavili da je Zeljeznicar dobio po usima.
Pokušali smo da kontaktiramo ljude iz N/FS BiH kako bi dobili potvrdu informacije, međutim oni su još uvijek ostali zakopčani, te se čekaju zvanične informacije.![]()
![]()
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Telegrami sućuti stižu sa svih strana,prvi ga je uputio Aleksander Čeferin u ime UEFA-e...

GoskGabela je napisao/la:Kao sto sam i ranije pisao NK celik.je.ostao bez licence,druga liga.
Krupa.ostaje u PL BiH
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.