Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nek istupe iz Lige i oforme opet Republicku ligu 
-
totalitare
- Kontakt:
ALI NAJJACI SU BILI ONI IMA INFO LICENCA 100% SIGURNA HAHAHAHAHAHAH
CRNI ZELJKANE
CRNI ZELJKANE
Aha.totalitare je napisao/la: CRNI ZELJKANE
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ima li koje slobodno mjesto u UO Skretnice,drug mi ostao bez posla...
Samo ozbiljni odgovori, molim...
Samo ozbiljni odgovori, molim...
Oske ,šta da ti kažem,a sam sve znas...Osim13 je napisao/la:Aha.totalitare je napisao/la: CRNI ZELJKANE
Miske je zakon bio...
bambus je napisao/la:Hvala pitari na cestitkama,sretno u Evropi.
sad im još i Slavko kriv jer nisu čovjeka isplatili na vrijeme
sami sebi jamu iskopaše

sami sebi jamu iskopaše
Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Valja sine doc igrat sa onalv8m timom uostalom i sad bi nam 8 dali bez po muke,najefikasnija ekipa koja je derala Juve,Inter,Milan al sta ti znas kad igrate sa Slogim iz MrkaljevaSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Od koga,3 ekipe u Italiji,ekipe koja je dala najvise golova u SERIJI A...prvo vi ostvarite bilo sta u Evropi pa odlucujte sta je sramota,a sta ne??Schlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Navijac Borca nekom prica o sramotama..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- svrakino1921
- Kontakt:
I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
I to ti napravi golmana za A repkusvrakino1921 je napisao/la:I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Kad je neko sretan kolko je tezak
Jbg DIVOVI
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zabio je vama Slavko hendikep jedan,a ti dumas o sramotnim gestikulacijama...svrakino1921 je napisao/la:I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Ma daj ..
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Gotovo je sad ja uso evo upravo jedem i kafu pijem trebo si ranije napisatprisonbreak je napisao/la:Nemkj da ulazite na temu Zelje ako postite,subhanAllah..![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Spavas li mirno Zagrebacki Dinamo!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Neko primi 8 komada od treće ekipe italijanskog Calcia, ekipe koja je ove sezone trpala Ronaldov i Pjanićev Juventus, Romu, Inter, Napoli... a neko primi 7 komada od bugarskih drvosječa, uoči razliku burazeru moj.svrakino1921 je napisao/la:I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
Sad da mogu, opet bih doveo Papua Gomeza i Atalantu na Kosevu ako će to značiti novih 30 hiljada ljudi, pa nek primimo i 10 ovoga puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
. Onda očito imaš 17 godina,i nisi svjestan sramote,i da je Sarajevo veći klub od Atalante..i da će za 20 ,ili manje,godina ponovo biti i na terenu jačibodi123 je napisao/la:Neko primi 8 komada od treće ekipe italijanskog Calcia, ekipe koja je ove sezone trpala Ronaldov i Pjanićev Juventus, Romu, Inter, Napoli... a neko primi 7 komada od bugarskih drvosječa, uoči razliku burazeru moj.svrakino1921 je napisao/la:I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana![]()
Sad da mogu, opet bih doveo Papua Gomeza i Atalantu na Kosevu ako će to značiti novih 30 hiljada ljudi, pa nek primimo i 10 ovoga puta.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 27 maj 2019, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pa Atalanta je ispala naredno kolo od Kopenhagena tako da nisu ni igrali EL dok npr Apollon i Ludogorets jesu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.