Kako da neSchlager je napisao/la:. Onda očito imaš 17 godina,i nisi svjestan sramote,i da je Sarajevo veći klub od Atalante..i da će za 20 godina ponovo biti veći
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- svrakino1921
- Kontakt:
Neko primi 8 komada od treće ekipe italijanskog Calcia, ekipe koja je ove sezone trpala Ronaldov i Pjanićev Juventus, Romu, Inter, Napoli... a neko primi 7 komada od bugarskih drvosječa, uoči razliku burazeru moj.
Sad da mogu, opet bih doveo Papua Gomeza i Atalantu na Kosevu ako će to značiti novih 30 hiljada ljudi, pa nek primimo i 10 ovoga puta.
[/quote]
Molim te ti si moderator koliko vidim
Ja sam samo govorio o gestikulaciji desne ruke vlastitog golmana pred 30 hiljada ljudi
Sad da mogu, opet bih doveo Papua Gomeza i Atalantu na Kosevu ako će to značiti novih 30 hiljada ljudi, pa nek primimo i 10 ovoga puta.
Molim te ti si moderator koliko vidim
Ja sam samo govorio o gestikulaciji desne ruke vlastitog golmana pred 30 hiljada ljudi
- samoposteno
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Schlager je napisao/la:. Onda očito imaš 17 godina,i nisi svjestan sramote,i da je Sarajevo veći klub od Atalante..i da će za 20 godina ponovo biti veći
Po tebi je Slavija veci klub od Celzia i uvjek ce bit
Pucaaaa veza na relaciji Zeljana-Savez. Dvije kurve koje su se do sad lizale, posvadjase se. 
- samoposteno
- Kontakt:
Puko kondom neko je najebosekretar je napisao/la:Pucaaaa veza na relaciji Zeljana-Savez. Dvije kurve koje su se do sad lizale, posvadjase se.
- svrakino1921
- Kontakt:
Neka hvalabambus je napisao/la:ZVANICNO : Zeljeznicar ipak igra Evropu !
Ovako je bolje
Saznali smo ono sto nismo ocito znali
Stavio ga Begic svojoj Zeljani hahahahha gasi se Seljoooosamoposteno je napisao/la:Puko kondom neko je najebosekretar je napisao/la:Pucaaaa veza na relaciji Zeljana-Savez. Dvije kurve koje su se do sad lizale, posvadjase se.
- svrakino1921
- Kontakt:
To su samo tvoje zeljesekretar je napisao/la:Pucaaaa veza na relaciji Zeljana-Savez. Dvije kurve koje su se do sad lizale, posvadjase se.
Hahah ono kad ti nema sta rec pa pa gestikulacije spominje nekakvesvrakino1921 je napisao/la:I jos pored tih 8 komada vlastiti golman pravi sramotnu gestikulacijuSchlager je napisao/la:Nije neizlazak u Evropu ,i nedobijanje licence,najgora stvar što se može desit...šta bi navijači Sarajeva sad dali da im je lani neko uskratio licencu,hahaha....i da iz ove sezone pamte samo prvu duplu krunu u istoriji,a ne i sramotnih 8 komada na domaćem terenu...sve znam...znam osjećaj...,bar moj Borac ima najviše iskustva od svih klubova zajedno...kad na terenu izbori ili Evropu,ili PLBh pa mu za zelenim stolom kažu "hebiga"..zadnji put prije godinu dana
- svrakino1921
- Kontakt:
Hahah ono kad ti nema sta rec pa pa gestikulacije spominje nekakve
sta da kazemo za Kjosevskog koji nije htjeo da brani za Zelju jer je miske tu,al smo rahat pa su nam obo problemi hehe mali zeljkan ispada u evropi od anonimusa,ja sam svjestan barem kad nam dodje ekipa u rangu talijana da nam je 8 mjera[/quote]
Sta je pitar htio da kaze
Mozda da nije bilo gestikulacije
Hajd ga znaj sad
Sta je pitar htio da kaze
Mozda da nije bilo gestikulacije
Hajd ga znaj sad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ureče nasMemara je napisao/la:Čelik ostao bez licence... Kako stvari stoje, Željezničar će u Europu. 100%
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
Gdje ce Radnik igrati utakmice?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
gledajte nas u još jednoj epizodi emisije "Tragovima vehlikana". Bok Željo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da se pare ne smiju dugovati! Cist racun duga ljubav. Do narednog ljeta da vas ne vidim u diskusijama o Evropi!svrakino1921 je napisao/la:Neka hvalabambus je napisao/la:ZVANICNO : Zeljeznicar ipak igra Evropu !
Ovako je bolje
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Savez da im ustupi najljepš i inajnoviji travnjak, sa novim LED reklamama i novom trEbinom. Plava je boja, osjećati će se kao kod kuće.prisonbreak je napisao/la:Gdje ce Radnik igrati utakmice?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Popusi Zeljo licencu zbog Celika za proslu sezonu kad Borac ispade umjesto Celika.
- firefirefirely
- Kontakt:
Jasta radiSkver je napisao/la:Popusi Zeljo licencu zbog Celika za proslu sezonu kad Borac ispade umjesto Celika.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nikome mi ne dugujemo nistaSabinho je napisao/la:Da se pare ne smiju dugovati! Cist racun duga ljubav. Do narednog ljeta da vas ne vidim u diskusijama o Evropi!svrakino1921 je napisao/la:Neka hvalabambus je napisao/la:ZVANICNO : Zeljeznicar ipak igra Evropu !
Ovako je bolje
Dok se Europa igra na nasem stadionu mi mozemo diskutovat o Europi
A gdje ce ko sa Celikom ?Skver je napisao/la:Popusi Zeljo licencu zbog Celika za proslu sezonu kad Borac ispade umjesto Celika.
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.