Izmisljas bespotrebno.
Hvala Bogu pa je moj pogled na igrace i tvoj na različitim stranama jer bi po tvom MdS, Sturaro, Matuidi, Mandzukic, Berardi, Chiesa i co bili neupitni prvotimci, a po mom neki i uopce ne bi smjeli biti clanovi Juventusa. Jbg ja sam na strani plemenitih igraca. Isto kao sto sam na strani plemenitih trenera, većinom.
I nemoj se porediti sa mnom, za razliku od tebe ja ipak imam hrabrost iznijeti stav dok je tvoj stav da se pojavis kada sve prodje kao general poslije bitke da nekome spocitas kako nije bio u pravu. I naravno da budes advokat na svaki anti Allegri post.
Naravno da sam bio u pravu jer sam prije 2 g i vise ukazao da je Allegrievo proslo. I sada to svi znaju, i on je to znao lani kada je htio otici. A sada magicno ima neki plan.
Sto se tiče trenera i igrača, valjda Juentusov post od 23 godine i bliza historija koju obilježavaju klubovi sa drugim mentalitetom u svim porama, od izbora trenera do igraca dovoljno govori da sam i dalje na pravoj strani. Domaca liga ce se osvajati kao i kroz cijelu historiju. I osvajat ce je i Conte i Deschamps i Spalleti, u Juventusu.
A o promašajima mozemo ici po pojedinom igracu ako vec kazes da je to 98%. Hocemo li od Dybale kojeg nisam htio u Juventusu pa dalje? Ko je tu u pravu, je li ispunio sva ocekivanja? Tjera ga se na mala vrata iz kluba jer fizicki i karakterno nije na nivou niti ispunio sve ono sto se mislilo.
Hoćemo li o Llorenteu koegu si ismijavao, a i dan danas je korisniji od fenomena Higuaina i drustva?
Ili Sandra koji je dosao umjesto onog panja Siqueire kojeg su namjeravali dovesti?
Od Alvesa kojeg si pljuvao jer nisi mogao podnijeti da ti ljubimac koji je bio mrtav ne igra.
Od Bonnucia kojeg si branio kada je uzas bio, ne priznavajuci ogromne limite koje ima pa do toga da treba samo Italijane kupovati. Hocemo li tim putem?
Sta ti imas reci, da sam navijao za Giovinca, buaa, kako sam samo smio. Pa i tada je Conte od mene dobijao kritike jer je igrao u napadu ledjima ka golu, nije to samo Maxova ekskluziva, Conte je i danas kritikovan jer nije odstupio od tih nekih fiks ideja.
O Costi mozda koji je bio najbolji igrac prosle godine, ove ga i nema. Sta je tu tacno greska, znamo svi da ce biti opet fenomenalan kada se vrati kako treba, pa samo u onoj bogdi od tekme protiv Ajaxa se vidjelo koliko je potreban?! Mozda Morata kojeg si sikanirao i pricao kako je tap-in igrac, a nosio je tim golovima u LP. I dan danas je dvojac Morata/Tevez nesto najbolje sto se desilo u ko zna koliko godina. Lemina mozda koji je Iniesta za Sturara, je li to?

Vucinic

A fulio sam sigurno i za Spinazzolu za kojeg sam vatru bljuvao da treba ostati kada je nas vrli trener smatrao da je dobro pokriven i da ovaj treba u Bolognu da igra, pritom dovodeci Darmiana.
Hajde ti navedi to fino pa da dodjemo do te racunice od 98% posto ja volim te inzinjerske pristupe. Usput navedi te igrace koje sam potpuno fulio, a koji su pokazali nestvaran nivo, a ja ih prethodno pljuvao.