tko ce bola pehara uzeti,melher-mirovina,a ovi mogu ostati jos jednu godinu i onda ih utopiti negdje!!Rosas7 je napisao/la:dogodine sigurno nema zurzinova i popovicabekicamir je napisao/la:Ostaviti Melehra,Stojkica,Milicevica,Marjanovica,Bibica,Pehara,Bekica!
...................Melher.....................
...?........?...................?........?.....
Marjanovic...?...........?..........?.......
.............?..............?.....................
Zamjene Stojkic,Milicevic,Bibic,Bekic,Pehar!
To je to ako hocemo iduce godine u europu!
vjeroajtno: lazara,melhera,milicevica,markica,pehara
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- benfica1923
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
- benfica1923
- Kontakt:
Za kog ce igrati vise,vidis sta se desava u klubu,da niko srcem neigra,a ljudi jedva prezivljavaju,hrane se u onome studentskom domu,eto pitaj nekoga igraca ako si dobar s nekim,kad je zadnji put placu dobio............acovic1 je napisao/la:Luka je imao 18-19 kad je igrao u Zrinji.Lazar je ok momak samo ga je malo stalo na proljeće pa je sada nervozan a i navijači su navikli od njega da daje puno više.Realno govoreći na proljeće je odigrao solidno samo protiv Zvijezde i Goška a ovo ostalo je ispod njegovog nivoa.LM#8 je napisao/la:Koliko godina je imao taj Modric kada je odigrao po sezonu za Zrinjski i Zapresic?bekicamir je napisao/la:Mozda bi bilo bolje da je i otisao,posto nama ne treba igrac koji ce po novinama izjavljivati:nisam dobar,problem je u glavi zbog propalih transfera,jbt kao da mu je 30 god. i da mu je zadnji vlak za nekakav novac u europi,umjesto da suti i radi,jedan Modric je igrao prvo citavu sezonu u Zrinjskom,pa pola sezone u Interu iz Zapresica i nikada nije glumio zvijezdu kao ovaj Lazar nabijem ga ja na kur... bezobrazni,sto se prije rijesimo ovakvih "profesionalaca" biti ce nam bolje!
Mislio sam da se covjek malo smirio ali on po gradu prica samo kako jedva ceka prelazni rok...kao da je nesto pokazao u proljetnom dijelu pa da ga netko hoce ...
Ma da sad jos i nikakav fudbaler ce da ispadne Lazar, na kraju cete i da slavite kad ode...
Mistriju treba protjerati...davno sam ja ovde napisao sa ovim igračima nek nam je bog na pomoći.ni da mourinha dovedemo ništa nebi pomoglo 
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
A nije vam palo na pamet da je Sarajevo danas primilo gol u 90 minuti od Olimpica i da je to bio jedini šut Olimpica na utakmiciElegant je napisao/la:Ja bas krenuo da napisem da nije malo kasno da se Kozari daju bodovi pa mi pade napamet kladionica.zlatandr je napisao/la:Ovo mi lici na neku opasnu stimaljku da se na kladionici uzmu pare![]()
Ako su mutne radnje stvarno sramota.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Sta ono bi Ultrasi sinoc 2-3?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
SRAMOTA
nemam druge rjeci,uprava treba da napusti klub odmah,u dvije godine su srozali klub
nemam druge rjeci,uprava treba da napusti klub odmah,u dvije godine su srozali klub
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Stvarno sramotno nema sta, nek je sretno jos ova 3 kola do kraja.Rosas7 je napisao/la:SRAMOTA
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Stvarno sramotno nema sta, nek je sretno jos ova 3 kola do kraja.Rosas7 je napisao/la:SRAMOTA
I mi na Otoci ga primimo u 92
Dokle god nam bude igrao Trebinjac, Comor... nema od nas nista.
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 10 maj 2012, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
Obično ne volim ovako odgovarati ali povukao si me za jezik! Ajde bola od.j.e.b.i.t.e sa naše teme!Ako nemate šta pametno reći onda razgulite i koliko ja znam Velež i igra u Vrapčićima i onda jeste iz Vrapčića.Ako ćeš baš opet potezati pitanje stadiona pod bijelim brijegom onda idi 2-3 stranice unatrag , pogledaj slike i kaži mi šta misliš gdje se nalazio stadion HŠK Zrinjskog recimo 1925 ili 1935 godine.Za mene je daleka povjest i 1925 i 1985 godina.Nama je netko oteo stadion i htio da nam se zametne trag ali nije im uspjelo i neće ni sada.Imate svoju temu pa tamo liječite svoje komplekse.Bolje riješavajte svoje probleme i malo povedite računa o kadetima i juniorima (prije par dana kadeti :Zrinjski-Velež 8-0).Da su vaši kadeti razvalili ovako sramotno naše ja mislim da bi svi sa veležove teme visili na našoj temi i ne bi ostali od vaše zajebancije.Pogledaj ima li ijedan naš post na vašoj temi o tome.Evo ja sam upravo pregledao i nema.I još nešto za vaši informaciju koliko me interesuje vaš mali klub (jer u zadnjih 20 godina recimo Brotnjo je uspješnije od vas jer oni imaju titulu a vi nemate) na vašoj temi sam napisao dva posta i rekao da neću nikada više i nisam i niti ću jer takvi kakvi ste niste interesantni nikome(čast izuzecima).I nemojte misliti da je ovo nešto bazirano na nacionalnoj osnovi , ni u ludilu.Ja sam se rodio i odgoio u ovom gradu i znam razlikovati dobre i poštene ljude i idiote bez obzira na vjeru i naciju.Živi bili!*p!p!t@* je napisao/la:Kakvi sve seljoberi dođoše u isti...bekicamir je napisao/la:Pozdrav vrapcicima iz Grada Mostara!
laku noc vehlezovci,nemam vremena niti zivaca nakon Kozare se raspravljati sa vama!
Nemaš argumenata, to je problem...
boze sacuvaj,nek se odigraju ova tri kola i onda uprava zbogom i redizajn momcadi,nema drugeRedDevilS je napisao/la:Stvarno sramotno nema sta, nek je sretno jos ova 3 kola do kraja.Rosas7 je napisao/la:SRAMOTA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
A sada nakon ovog podužeg posta da se vratimo normalnim temama mada se trenutno u Zrinjskom malo toga može nazvati normalnim.Nakon svakog kola pišemo isto ,evo već više od pola godine samo ponavljamo "Vidačak mora otići".Bojim se da neće to ići nimalo lako jer koliko ja znam on mora podnijeti ostavku ili ga treba skupština razriješiti.Ali kako god bilo mi sa Vidačkom imamo budućnost u federalnoj ligi i ja to mislim stvarno ozbiljno i nije nikakva zajebancija.Dođe mi da platim misu samo da on ode iz ZrinjaskogRedDevilS je napisao/la:Stvarno sramotno nema sta, nek je sretno jos ova 3 kola do kraja.Rosas7 je napisao/la:SRAMOTA
I mi na Otoci ga primimo u 92![]()
![]()
Dokle god nam bude igrao Trebinjac, Comor... nema od nas nista.
acovic1 je napisao/la:A sada nakon ovog podužeg posta da se vratimo normalnim temama mada se trenutno u Zrinjskom malo toga može nazvati normalnim.Nakon svakog kola pišemo isto ,evo već više od pola godine samo ponavljamo "Vidačak mora otići".Bojim se da neće to ići nimalo lako jer koliko ja znam on mora podnijeti ostavku ili ga treba skupština razriješiti.Ali kako god bilo mi sa Vidačkom imamo budućnost u federalnoj ligi i ja to mislim stvarno ozbiljno i nije nikakva zajebancija.Dođe mi da platim misu samo da on ode iz ZrinjaskogRedDevilS je napisao/la:Stvarno sramotno nema sta, nek je sretno jos ova 3 kola do kraja.Rosas7 je napisao/la:SRAMOTA
I mi na Otoci ga primimo u 92![]()
![]()
Dokle god nam bude igrao Trebinjac, Comor... nema od nas nista.!
ako poslije ovog ne ode,ja neznam kada ce,lopov obicni
Grdan je napisao/la:Zašto vam ne igraju Sesar i Rozić ?
zato jer moraju igrat balvani kao ivesic i kristo,a nasa djeca rozic,sesar,arezina,cufe moraju sjedit na klupi,bolje da smo njih gurali i oni bi izborili ovaj plasman trenutno,a imali bi isprofiliranih igraca
Nije mi jasno zašto ih nisu ostavili u Brotnju do kraja sezone,kad već ne igraju za Zrinjski
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- benfica1923
- Kontakt:
Nadat se da je "Vratite nam Zrinjski Mostar", koje se čulo sinoć sa stadiona i kad su se svjetla reflektora ugasila, došlo do onih do kojih treba doći. Ravno 20 godina nakon što je Zrinjski vraćen.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Šta je ovo protiv Kozare posjeta da Bog sačuva, jeli vas bilo 50 ? o.O
- slogauskoplje
- Kontakt:
aha, svijet inače voli gledat naštimane utakmiceAboveTheLaw je napisao/la:Šta je ovo protiv Kozare posjeta da Bog sačuva, jeli vas bilo 50 ? o.O
Sloga Uskoplje
-
konjicanin01
- Kontakt:
glupe su ti te konstatacije velez=vrapcici,koliko znam i vrapcici su dio mostara,druga stvar onda bi se i zeljeznicar trebao biti s grbavice jer se tako zove dio grada,mnostvo klubova u europi neigra na stadionima koji su u uzoj jezgri grada,inace glupa su vam ova prepucavanja,tipa jel starije koka il jaje,zrinjski je imao svoju manje vise uspjesnu historiju nakon cega je zabranjen,posle dolazi era veleza s blistavim rezultatima koji su proculi ime ovog grada diljem evrope ito ovaj grad nikad nebio trebao zaboravit,onda ponovo odlukom nekih ljudi velez je trebao biti nasilno ugasen al et hvala bogu zahvaljujuci ljudima koji jos vole taj klub opstao je al m u je nanesen ogroman udarac,a posljedice se jos uvjek osjete,u periodu stagniranja veleza, zrinjski je uskrsnuo i obiljezio poratnu historiju ove zemjle,al evo velez se opet polako dize mozda opet dolazi era veleza ko to zna,,uglavnom centrala veleza se nalazi usrcu mostara naravno inavijaci,ako bogda ubolja vremena i dom veleza ce ponovo biti u samom gradu..prema tome voli svoje postuj druge...acovic1 je napisao/la:Obično ne volim ovako odgovarati ali povukao si me za jezik! Ajde bola od.j.e.b.i.t.e sa naše teme!Ako nemate šta pametno reći onda razgulite i koliko ja znam Velež i igra u Vrapčićima i onda jeste iz Vrapčića.Ako ćeš baš opet potezati pitanje stadiona pod bijelim brijegom onda idi 2-3 stranice unatrag , pogledaj slike i kaži mi šta misliš gdje se nalazio stadion HŠK Zrinjskog recimo 1925 ili 1935 godine.Za mene je daleka povjest i 1925 i 1985 godina.Nama je netko oteo stadion i htio da nam se zametne trag ali nije im uspjelo i neće ni sada.Imate svoju temu pa tamo liječite svoje komplekse.Bolje riješavajte svoje probleme i malo povedite računa o kadetima i juniorima (prije par dana kadeti :Zrinjski-Velež 8-0).Da su vaši kadeti razvalili ovako sramotno naše ja mislim da bi svi sa veležove teme visili na našoj temi i ne bi ostali od vaše zajebancije.Pogledaj ima li ijedan naš post na vašoj temi o tome.Evo ja sam upravo pregledao i nema.I još nešto za vaši informaciju koliko me interesuje vaš mali klub (jer u zadnjih 20 godina recimo Brotnjo je uspješnije od vas jer oni imaju titulu a vi nemate) na vašoj temi sam napisao dva posta i rekao da neću nikada više i nisam i niti ću jer takvi kakvi ste niste interesantni nikome(čast izuzecima).I nemojte misliti da je ovo nešto bazirano na nacionalnoj osnovi , ni u ludilu.Ja sam se rodio i odgoio u ovom gradu i znam razlikovati dobre i poštene ljude i idiote bez obzira na vjeru i naciju.Živi bili!*p!p!t@* je napisao/la:Kakvi sve seljoberi dođoše u isti...bekicamir je napisao/la:Pozdrav vrapcicima iz Grada Mostara!
laku noc vehlezovci,nemam vremena niti zivaca nakon Kozare se raspravljati sa vama!
Nemaš argumenata, to je problem...
Kada Zrinjski nije mogao postati konstanta vec je naglo pao u organizaciji i igrackom kadru kamoli ce Velez kojega podupire 30 % grada Mostara,Konjic i Jablanica...era Veleza moze doci samo opet ako dodje vrijeme represija ,zabrana,totalitarnih drustava ili neceg slicno tomu ...
Mostar kao grad ne funcionira i to je jedan od mozda vaznijih problema sto se tice ovoga gradskog kluba i prigradskog iz Vrapcica...
Najbolje rjesenje bi bilo da se ti klubovi privatiziraju ovako su to rupe bez dna koje su pune razno raznih menadzera i kamatara te propalih politicara...niti jedan klub nema svoju legendu u upravi...mozda Velez ima Velagica a Zrinjski Baku oko kluba ali to je premalo...
Igor Musa i Mario Ivankovic su igrali za klub HSK Zrinjski,obecane su im neke stvari ,na kraju su izradjenji i ponizeni!
Jedina pozitivna stvar u zadnje dvije godine Zrinjskog su njegovi navijaci i udruga prijatelja sportske obitelji Zrinjski koja svojim idejama uvijek nesto novo donese oko Zrinjskog ali njoj treba potpora grada i politike i uprave HSK -a koja je rahiticna i lijena i nadasve nesposobna od kada je na celu Ante Vidacak i njegov podanik Miroslav Coric,dva najveca gubitnika grada Mostara!
Mostar kao grad ne funcionira i to je jedan od mozda vaznijih problema sto se tice ovoga gradskog kluba i prigradskog iz Vrapcica...
Najbolje rjesenje bi bilo da se ti klubovi privatiziraju ovako su to rupe bez dna koje su pune razno raznih menadzera i kamatara te propalih politicara...niti jedan klub nema svoju legendu u upravi...mozda Velez ima Velagica a Zrinjski Baku oko kluba ali to je premalo...
Igor Musa i Mario Ivankovic su igrali za klub HSK Zrinjski,obecane su im neke stvari ,na kraju su izradjenji i ponizeni!
Jedina pozitivna stvar u zadnje dvije godine Zrinjskog su njegovi navijaci i udruga prijatelja sportske obitelji Zrinjski koja svojim idejama uvijek nesto novo donese oko Zrinjskog ali njoj treba potpora grada i politike i uprave HSK -a koja je rahiticna i lijena i nadasve nesposobna od kada je na celu Ante Vidacak i njegov podanik Miroslav Coric,dva najveca gubitnika grada Mostara!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.