Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ramiral
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ramiral » 02 sep 2011, 08:43

Hamsik - Lavezzi - Cavani djeluje moćno... jači za još jednu godinu zajedničkog igranja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 12:25

i ja sam mislio da su mozda Cavani ili Di Natale
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 15:07

tony-mortale je napisao/la:slika

jest da mnogi goal.com podcjenjuju, al njih sam najlakše našao ;)
čovjek je dominirao terenima serie a, bio bolji dio odbrane koja je primila samo 24 gola u 38 kola.
Ma to je goal .com grupa novinara isto kad bi sport italia rekla da je MUntari najbolji :roll:
Govorimo o sluzbenom proglasenjo od saveza ,kako to vec ide :roll:
Mada se ne bi iznenadio da to bude T.Silva samo znam da BOateng nije ,jel ovo sluzbeno,ili samo goal od sebe ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 sep 2011, 15:38

Nije to sluzbeno. Oskar na kojem se biraju i dodjeljuju te nagrade je pocetkom kalendarske godine, u januaru....

Najbolji tim sezone, prema zbiru ocjena:

slika

Najbolje ocjenjeni igrac je Sanchez, sa prosjecnom ocjenom 6.71...

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 16:04

da tako sam i ja mislio jer bi se culo dosad :lol: da je bilo cega
Inace sjajna analiza + oni dodaci :mrgreen:
nakon sto si nam saopstio vijest o proglasenju najboljg igraca Seria A , de nam reci kad ce bit proglasenje najbrojnih navijaca na ovom forumu ? :mrgreen: 8-)
ovih dana(bajramski dana :mrgreen: ) 6-7 navijaca(fanova ) je stiglo u nase redove :P
IO SONO INTERISTA

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 sep 2011, 16:12

nakon sto si nam saopstio vijest o proglasenju najboljg igraca Seria A , de nam reci kad ce bit proglasenje najbrojnih navijaca na ovom forumu ? :mrgreen: 8-)
ovih dana(bajramski dana :mrgreen: ) 6-7 navijaca(fanova ) je stiglo u nase redove :P

Ma vidio sam, nesto se mnozite, samo tako....sto nas je vise, bolje je, pod uslovom da se kvalitetno i konstruktivno pise. Pogodnost je nesto procitati na jednom mjestu, nego pojedinacno otvarat stranice i forume, a ovdje se sve potrebno moze saznati...samo naprijed. :mrgreen:

Evo, jos da se dogovore strajkaci i Savez, pa da od naredne sedmice uzivamo u Calciu. :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 sep 2011, 16:26

sarajlija89 je napisao/la:

Ma vidio sam, nesto se mnozite, samo tako....sto nas je vise, bolje je, pod uslovom da se kvalitetno i konstruktivno pise. Pogodnost je nesto procitati na jednom mjestu, nego pojedinacno otvarat stranice i forume, a ovdje se sve potrebno moze saznati...samo naprijed. :mrgreen:

Evo, jos da se dogovore strajkaci i Savez, pa da od naredne sedmice uzivamo u Calciu. :mrgreen:
Imam pouzdanu informaciju od coek"a iznutra (ade :lol: :mrgreen: ) da pocinje 10 :)
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 sep 2011, 18:59

normalno,ja ne lazem 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 03 sep 2011, 10:25

slika

slika

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 05 sep 2011, 16:07

Mrsko mi ucit (a i dosadno vala) pa reko da bacim koju o predstojecoj sezoni calcia.Mislim da nas ocekuje veoma interesantna sezona jer vecina ekipa ulazi dosta jaca i imat cemo sta vidjet.Favoriti su jasni,to su prije svega Milanski duo te Napoli,Juve,Lazio i Roma koje ce cekat kiks Milaneza i tu traziti svoju sansu.

Idemo redom :

Atalanta – Povratnik u Serie A,imaju finu ekipicu i po meni dobrog trenera Colantuona i mislim da ne bi trebali ispast iako u sezonu ulaze sa minusom od 6 bodova. Bit ce u donjem dijelu tabele ali mislim da ce u velikoj borbi i narednu sezonu igrat u Serie A.Uz sve to doveli su par velikih pojacanja : Brighi,Denis,Cigarini,Moralez,a napustio ih je jedan od njihovih najboljih veznjaka Baretto.

Moguca postava : Consigli;Bellini,Masiello,Lucchini,Peluso;Bonaventura,Brighi,Cigarini,Padoin;Moralez;Denis

Bologna – Prosla sezona jako dobra,izgubili su Viviana ali su se i dobro pojacali.Od glavnih pojacanja tu su Gillet,Raggi,Lloria,Diamanti,Aquafresca,Pulzetti...I oni bi po meni trebali biti sigurno sto se tice opstanka u ligi.Jako kvalitetna ekipa koju sa klupe prevodi Bisoli.

Moguca postava : Gillet;Raggi,Portanova,Lloria;Kone,Perez,Mudingayi,Ramirez;Diamanti;Di Vaio,Aquafresca

Cagliari – Mene ova ekipa ne odusevljava ni malo.Dovedeno je tu par igraca poput Sivakova,El Kabira,Ekdala,Thiaga Ribeira,Rui Sampaioa ali meni se Cagliari cini nikad slabijim.Mislim da ih ceka velika borba za opstanak.Novi trener Ficcadenti ce imat jako puno posla.

Moguca postava : Agazzi;Pisano,Canini,Astori,Agostini;Biondini,Conti,Nainggolan;Cossu,El Kabir;Nene

Catania – Meni iz nekog razloga jako mrska ekipa i iskreno bih volio da ih od iduce sezone gledamo u Serie B.Sigurno je da ih ceka sezona u kojoj ce se boriti za opstanak te ce Montellu biti zanimljivo gledati u ovoj ekipi.Mislim da je upravo Montella jedan od prvih kandidata za otkaz u novoj sezonu.Najzvucnija pojacanja su Almiron,Suazo,Leggriotaglie i Lanzafame.Ostali su bez pouzdanog stopera Silvestrea sto ce sigurno predstavljati problem u novoj sezonu.

Moguca postava : Andujar;Alvarez,Leggriotaglie,Spolli,Capuano;Almiron,Ledesma,Lodi;Gomez,Lanzafame;Maxi Lopez

Cesena – Po meni ekipa koja je odradila jedan od najboljih mercata u Serie A.Imena poput Mutua,Martineza,Ghezzala,Candreve,Comota,M.Rossia,Edera bi predstavljala pojacanja za vecinu ekipa u Italiji,a kamoli za Cesenu koja je tek drugu sezonu u Serie A.Istina,izgubili su Giaccherinia i Jimeneza ali mislim da u novu sezonu predvodjeni odlicnim Giampaolom ulaze itekako jaci.Ocekujem da budu blize sredini nego dnu tabele.Moje simpatije su na strani ove ekipe od ovih manjih.

Moguca postava : Antonioli;Comotto,Rossi,Benalouane,Lauro;Candreva,Colucci,Parolo;Eder,Mutu,Martinez

Chievo – Vec dugi niz godina redovni u Serie A i ne vidim razloga da i nakon ove sezone ne ostanu tu.Doveden je veliki broj igraca od kojih su najzvucnija imena : Bradley,Drame,Sammarco,Paloschi,Hetemaj,a najveci i najznacajni odlazak je onaj Kevina Constanta u Genou.Po meni njihova najslabija tacka je trener Di Carlo.

Moguca postava : Sorrentino;Frey,Cesar,Andreolli,Drame;Bradley,Rigioni,Sammarco;Hetemaj;Paloschi,Pellisier

Fiorentina – Jedna od najvecih nepoznanica pred novu sezonu.Da li je vrijeme da trener Mihajlovic konacno napravi iskorak i odigra citavu sezonu na nivou ? Najveca pojacanja su Cassani,Kharja,Lazzari te Santigo Silva.Ekipu su napustili Frey,Comotto,Santana,Donadel,Mutu...Mislim da ce u iducoj sezoni bti blize donjem dijelu tabele,ali nije nemoguce da bude suprotno jer i dalje imaju sasvim solidnu ekipu.I ovdje je po meni trener upitnog kvaliteta.

Moguca postava : Boruc;Cassani,Gamberin,Krodlrup,Pasqual;Behrami,Montolivo,Kharja,Vargas;Jovetic,Gilardino

Genoa – Standardno kod Preziosia : veliki broj pojacanja i veliki broj odlazaka iz ekipe.Ponovo ta ekipa na papiru izgleda odlicno al je pitanje kako ce se sva ta pojacanja uklopit u igru trenera Malesania.Najveca pojacanja su : Constant,Caracciolo,Bovo,Frey,Birsa,Ze Eduardo...Znacajniji odlasci su : Kharja,Milanetto,Aquafresca,Konkom,Floro Flores.U sezoni po meni ulaze jaci i sa dobrim trenerom.Mogli bi do gornjeg dijela tabele i mozda cak i do borbe za Evropu ako im se poklope stvari tokom sezone.

Moguca postava : Frey;Mesto,Bovo,Dainelli,Antonelli;Birsa,Kucka,Merkel,Constant;Palacio,Caracciolo

Juventus – Ponovo ista prica kao i proslog ljeta : novi trener,nova pojacanja,novi problemi sa prodajom igraca koji su visak. Cini se da se neke stvari nikad ne mijenjaju. Najveca nepoznanica ovog prvenstva je upravo Juve. Conte – sposoban ili ne da vodi ovakvu ekipu,da li je on pravo rjesnje ili ce se provesti kao i njegovi prethodnici ? Puno pitanja na koja trenutno nema odgovora.Moje misljenje je da je Juve napravio vise nego solidnu ekipu ovog ljeta.Najveca greska po mom misljenju je prodaja Mela koji je bio itekako potreban ovoj ekipi,ali sta je tu je.Od pojacanja svakako se isticu imena Pirla,Vidala,Vucinica,Elie.Dosli su jos i Liechsteiner,Estigaribia,Giaccherini,Ziegler (posudjen Feneru).Skoro u potpunosti nova ekipa i vidjet cemo kako ce Conte uspjeti da poslozi ovu ekipu.Ako odigraju sezonu u skladu sa mogucnosti svih igraca mislim da imaju velike sanse da se plasiraju u LP sljedece sezonu (mozda cak i borba za scudetto,ali tesko),ali s obzirom na konkurenciju ove sezone nece im biti lako.

Moguca postava : Buffon;Liechsteiner,Chiellini,Bonucci,De Ceglie;Krasic,Pirlo,Vidal,Elia;Vucinic,Matri

Lazio – Odlicno odradjen prelazni rok Lotita i Tarea.Reja ce sigurno biti na slatkim mukama kad bude slagao momcad za novu sezonu,jer Lazio jos od pocetka 2000-tih nije imao jacu ekipu. Dovedeni su Klose,Cisse,Stankevicius,Cana,Marchetti,Konko,Lulic (na radost nas bosanaca),a otisli su Zarate,Floccari,Foggia,Muslera Liechsteiner. Borba za 3.poziciji i ligu prvaka sa Juventusom,Napoliem,Interom i Milanom je pred Rejinom momcadi ako sve bude kako se ocekuje.Evropska takmicenja (3-6 pozicije) su ja mislim zagarantovana.

Moguca postava : Marchetti;Konko,Radu,Dias,Lulic;Cana,Ledesma,Mauri;Hernanes;Klose,Cisse

Lecce – Zadnji dan prelaznog roka su dosta trgovali i napravili dobar posao sa Oddom,Giandonatom i Pasquatom.Od ostalih pojacanja tu su : Julio Sergio,Cuardado,Obodo,Strasser,Carozzieri,Esposito,Cacia.Doveden je i novi trener Eusebio Di Francesco kojem ce ovo biti prva sezone u Serie A i imat ce vatreno krstenje jer bobra za opstanak je realnost Leccea. Mislim da su jedni od glavnih favorita za ispadanje.

Moguca postava : Julio Sergio;Oddo,Carozzieri,Esposito,Brivio;Strasser,Giacomazzi,Obodo;Pasquato,Corvia,Di Michele

Milan – Odlican mercato za malo para.Stigli su Taiwo i Mexes bez odstete,a dovedeni su jos i Aquilani,Nocerino,te mladi El Sharawi.Najveci gubitak je odlazak Pirla ali Milan u novu sezonu ulazi daleko kvalitetniji i pokriveniji na svim pozicijama. Sigurno ce (uz gradske rivale) voditi glavnu rijec u sampionatu.Nadam se da Allegri nece slaviti i drugu titulu na kraju sezone. :D

Moguca postava : Abbiati;Abate,Nesta,T.Silva,Taiwo;Auilani,Vam Bommel,Gattuso;Boateng;Ibra,Pato

Napoli – Jos jedna ekipa koja se odlicno pojacala.Inler,Pandev,Santana,Dzemaili,Donadel su redom novi igraci Napolitanaca i sigurno je da Napoli u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.U ekipi su ostali svi glavni igraci i ocekuje se od Napolia da se i ove sezone ukljuci u borbu za scudetto.Po meni je realnije i izglednije da se bore za 3.poziciju i plasman u LP. Ove sezone igraju i grupnu fazu Lp sto bi im moglo otezati u pocetku Serie A. Moje misljenje je da naredne sezone ne mogu iznad 4.pozicije,odnosno da ce na kraju da budu izmedju 4. i 6.pozicije.

Moguca postava : De Sanctis;Campagnaro,Cannavaro,Britos;Maggio,Dzemaili,Inler,Dossena;Hamsik;Lavezzi,Cavani

Novara – Nepoznanica za vecinu u predstojecoj sezoni.Pojacali su se provjerenim igracima u Serie A poput Jede,Radovanovica,Dellafiorea,Pescea,Pacia,Granochea,Morimota.Ekipu je napustio proslogodisnji najbolji strijelac Cristian Bertani koji se skrasio u Sampdorii.Imaju simpaticnog i dobrog trenera Atilia Tessera koji ce pred sobom imati veliki izazov da ostavi Novaru u Serie A.Mislim da nece uspjeti u tome,odnosno ocekujem Novaru na jednoj od posljednje tri pozicije.

Moguca postava : Ujkani;Morganella,Paci,Lisuzzo,Garcia;Pesce,Rigoni,Radovanovic;Pinardi;Jeda,Meggiorini

Palermo – Ekipa koja proda igrace poput Pastorea,Sirigua,Cassania,Nocerina,Bova sasvim sigurno ne moze uci jaca u narednu sezonu.Doduse doveden je i veliki broj igraca : Alvarez,Della Rocca,Baretto,Tzorvas,Aguireggaray,Silvestre,Mantovani,Zahavi ali ipak to nije dovoljno da se zamjene igraci koji su otisli.Zamparini nastavio po svom i vec prije pocetka sezone otjerao Piollia koji je odlican trener i zamijenio ga proslogodisnjim trenerom Primavere Varesea Devis Mangiom.Ocekujem da budu u donjem dijelu tabele i barem 4 ili 5 promjena trenera tokom sezone.

Moguca postava : Tzorvas;Pisano,Silvester,Mantovani,Balzaretti;Bacinovic,Della Rocca;Alvarez,Ilicic,Zahvai;Hernandez

Parma – Nisam ih puno pratio tokom ljeta i prelaznog roka,ali doveli su par dobrih igraca bez da su prodali vazne igrace (izuzev Dzemailia) te ce u sezonu uci jaci.Proslogodisnji spasilac trener Colomba ce i ove sezone voditi mljekare i mislim da bi i oni trebali ostat u Serie A.Dovedeni su : Floccari,Rubin,Valdes,Santacroce,Blasi,Biabiany,Pelle te mislim da ce biti blize sredini nego donjem dijelu tabele.Ocekujem potpunu eksploziju Giovinca.

Moguca postava : Mirante;Zaccardo,Santacroce,Luccareli,Rubin;Biabiany,Blasi,Gallipa,Valdes;Giovinco,Floccari

Roma – Jos jedna nepoznanica u novoj sezonu.Doveden novi trener Lusi Enrique koji sa sobom donosi i novu filozofiju nogometa za koju je upitno da li moze proci u Italiji.Pojacanja koja su dovedena daju naslutit da se u Romi radi za buducnost,tako da ove sezone ne ocekujem previse od njih.Dovedeni su veliki talenti Lamela,Pjanic,Kjaer,Bojan,Osvaldo,Gago,Jose Angel,Borini te iskusniji Heinze,Stekelenburg.Iz ekipe su otisli Menez,Vucinic,Riise i Mexes od bitnijih igraca.Misljenja sam da ne mogu do LP u ovoj sezoni,ali da ce to od iduce sezone biti jedan od glavnih kandidata za scudetto.Moja prognoza 4.-6.mjesta.Misljenja sam da ce Pjanicev reprezentativni kolega Lulic ove sezone biti uspjesniji na kraju.

Moguca postava : Stekelenburg;Casseti,Kjaer,Burdisso,Jose Angel;Pjanic,Gago,De Rossi;Bojan,Totti,Osvaldo

Siena – Jos jedan povratnik u Serie A i jos jedna ekipa koja ce se boriti za opstanak.Doveli su vrlo zanimljivog trenera Sanina koji je prethodne sezone imao odlicne rezultate sa Vareseom.Od igraca koji su dosli u klub treba istaci : Acosta,Contini,Mannini,Brkic,D'Agostino,Destro,Gonzalez,Radoi,Belmonte.Mislim da bi na kraju mogli ostati u drustvu najboljih.

Moguca postava : Brkic;Vitiello,Rossetini,Contini,Del Grosso;Reginaldo,D'Agostino,Vergassolla,Mannini;Gonzalez,Calaio

Udinese – Odlasci Sancheza,Inlera i Zapate su sigurno obiljezili ljeto sto se tice ekipe trenera Guidolina.Dovedeni su uglavnom mladi i perspektivni igraci (kao i obicno) od kojih se ocekuje da naprave nesto slicno trojcu koji je otisao.Od tih igraca sigurno da treba izdvojiti : Neuton,Perreyra,Torje,Doubai,Fabbrini te iskusnog brazilskog stopera Danila kao i povratnika Floro Floresa. Sredina tabele je po meni realan domet ove ekipe,odnosno pozicije izmedju 6.i 10.mjesta na tabeli.

Moguca postava : Handanovic;Benatia,Danilo,Neuton;Isla,Badu,Pinzi,Asamoah,Armero;Floro Flores,Di Natale

Inter – Svoj Inter sam ostavio na kraju (ne znam ni ja zasto) ali smo uz Juve i Romu velika nepoznanica naredne sezone.Po igrackom kadru ne zaostajemo ni za kim u calciu,ali opet ne uvjerava igra tokom pripremnog perioda kao ni taktika novog trenera Gasperinia sa 3 igraca u zadnjoj liniji.Najveca pojacanja su Forlan i Zarate koji ce pokusati da zamjene Eto'oa,a igraci poput Alvareza,Jonathana,Polia,Castaignosa,Tassia,Alborna,Viviana se puno ocekuje u buducnoosti. Najveca dilema je oko formacije ekipe : trener Gasperini je uporan u forsiranju sustava 3-4-3 dok je kompletna italijanska javnost ubijedjena da to ova ekipa ne moze odigrat.Ako Gasperini uspije da poslozi ovu ekipe mislim da je Inter uz Milan najveci favorit za scudeto,u suprotnom ceka nas teska sezona.Iskreno se nadam da ce Gasp sto prije promijeniti formaciju...

Moguca postava : Julio Cesar;Lucio,Samuel,Ranocchia;Maicon,Cambiasso,Motta,Nagatomo;Zarate,Pazzini,Forlan

Siguran sam da nas ocekuje velika sezona,a drago mi je da su tu od ove sezone i nasi Pjanic i Lulic te ce se mnogi skeptici uvjeriti u stvarnu snagu i ljepotu calcia.U Petak ludilo pocinje derbijem na Meazzi izmedju Milana i Lazia i ja jedva ceka...

Forza Italia ! Forza Serie A !

Uff ispisa se ja ko veliki,ne zamjerite :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 05 sep 2011, 16:20

Svaka cast na ovome ,al ti je bilo bolje da si ucio ,jos kad sam vidio muto umjesto ttia ,reko treba ovog dobrom šibom :lol: 8-)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 05 sep 2011, 17:05

Prejako ;)

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... entus-roma" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 05 sep 2011, 19:47

MILAN - The Italy coach, Cesare Prandelli, has just announced the Italy line-up to face Slovenia in Florence tomorrow evening in a Euro qualifier.

Buffon, Cassani, Ranocchia, Chiellini, Balzaretti, De Rossi, Pirlo, Thiago Motta, Montolivo, Cassano e Rossi.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 sep 2011, 20:44

Sada je i potvrđeno, nova sezona Seria A počinje u petak utakmicom između Milana i Lazia!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 05 sep 2011, 20:49

Dzenane, bravo za ovu najavu ;) ...da se malo raja upozna pred pocetak sezone, ukratko, ali dovoljno... ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 sep 2011, 22:36

Fino japanac, fino

drago mi je da na ovom pdf-u jos uvijek ima ljudi koji se trude nesto kvalitetno napisati, a ne samo spam i provokacije

na sta je ovaj pdf spao, a nekad je bio sigurno jedan od boljih
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 05 sep 2011, 23:19

Svaka cast za obradu ekipa i prognoze samo se ne slazem sa tobom da ce se Catania borit za opstanak, mislim da su oni sigurna sredina mozda nesta slicno kao prosle sezone ali ostaje da vidimo :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 sep 2011, 13:34

Evo koji su timovi najvise trosili ove sezone ;
01. Manchester City : 92.535 M €
02. Paris Saint-Germain : 86.7 M €
03. Juventus : 85.75 M €
04. Chelsea : 85.7 M €
05. AS Roma : 78.635 M €
06. Atlético Madrid : 70.5 M €
07. Liverpool : 65.2 M €
08. Arsenal : 61.625 M €
09: Napoli : 60.8 M €
10. Málaga : 58 M €
11. Manchester United : 57.3 M €
12. Barcelona : 55 M €
12. Real Madrid : 55 M €
14. AC Milan : 46.5 M €
15. Bayern München : 44.1 M €
16. FC Porto : 37.5 M €
17. Intenazionale: 36.2 M €
18. Valencia : 34 M €
19. Genoa : 32.18 M €
20. Palermo : 31.5 M €
21. Benfica : 29.2 M €
22. Sporting Portugal : 28.4 M €
23. Sunderland : 27.9 M €
24. PSV : 25.75 M €
25. Lazio : 24.8 M €
25. Stoke City : 24.8 M €
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 sep 2011, 13:51

čekaj jel se to odnosi na transfere ili? AC Milan : 46.5 M € nema šanse, prije će biti 4,65m eura :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 sep 2011, 13:53

Uracunato je vjerovatno i 24 mil za Ibru, bar je tako po transfermarktu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []