Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Serie A
Tu prolaze BvB i Marseille
Ne morate dalje diskutovati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Mi volimo sebe zvati Zabari jer mi se na to ne ljutimo kao oni na naziv Kobaja ili KobasicaMonolog je napisao/la:Iskren da budem, veće šanse dajem Dortmundu negoli Bayernu. Što se tiče Marseille-a, moguće da nisam u toku, al' nigdje ne vidjeh neka pojačanja. Jbg, ukoliko se Barrios vrati u prepoznatljivu formu, mislim da će BvB bez problema proći grupu. Ni Arsenal ne briljira (nosilac u grupi), al' oni su isuviše iskusni da bi ispali u ovoj fazi takmičenja. Realno (dakle, bez tog odnosa Žabar - Kobasičar), Arsenal i BvB prolaze iz te grupe. Bayern će se pošteno namučiti da bi proš'o grupu, dok su dva talijanska kluba već među šesnaest najboljih. Napoli ima minimalne šanse da prođe dalje, al' ipak te šanse postoje.
Ja napisao svako ima svoje misljenje koje treba postovati pa tako i tvoje dragocjeno moderatorsko
Bayern po meni ima vece sanse od BVB za prolaz iako ti mislis suprotno... Meni je Marseille jedna veoma jaka ekipa sa igracinama kao sto su Lucho ako ne ode gdje, Gignac jedan od boljih napadaca na svijetu(moje misljenje) kada je u formi te strasni talenat Remy koji da nije imao problema mislim sa srcem vec bi igrao u najjacim timovima svijeta...Istina da su im otisli Taiwo strasan igrac i Heinze koji je svojim dolaskom ojadio Romu
A slazemo se da ce Napoli tesko proci mada postoji sansa ako im ne ode Lavezzi...
POZDRAV
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh sto ga Roma zakajla.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jesam majstorInterista di cuore je napisao/la:Ja ocekujem ispadanje Rome ili Lazia...Znaci jedni ce zijanit ko sto gledam![]()
Udineseu ce biti uspjeh ako ne izgubi obje utakmice.
Pu Enrike j.ebo te Viviani,Caprani pcke materine.Jos frajer Tottia vadi...Fuj !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Nemogu vjerovat 1:1
Necemo nikad ovako vratit 3 mjesto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
e moj enrike od slovaka ispadaš, neće se on dugo zadržati na klupi rome
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nije on kriv sto je ebena nesposobna uprava i sto je ebena unicredit banka i sto su ebeni novi vlasnici pa klub kupuju 5 godina i onda covjek doceka utakmice sa simpliciom i ostalim bogaljima. al u ovom ispadanju ima i njegove direktne krivice, vadi tottija, a on jedini sposoban podvaliti pas ili neshto konkretno uraditi, a ovi centra presli nisu bilitony-mortale je napisao/la:e moj enrike od slovaka ispadaš, neće se on dugo zadržati na klupi rome
a ovaj bojan je jedno obicno smece od igraca
nema potpisa
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A ko je rekao da će te ga vratiti.Tritolone je napisao/la:Nemogu vjerovat 1:1![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Samo gledaj i vidjet ces da cemo vratiti, pa otici cemo odmah iza PL, dok jos malo prode vremena od FarsopoliaFRANK RIBERY je napisao/la:A ko je rekao da će te ga vratiti.Tritolone je napisao/la:Nemogu vjerovat 1:1![]()
Da nije bilo tog vjerovatno bi bili vec iza PL
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- tony-mortale
- Kontakt:
nikog ne podcjenjujem, ali ipak to je slovan iz bratislave, nema za to opravdanja, juniori rome + totti to moraju riješiti, mislim da je jedno od prva tri mjesta ove sezone naučna fantastika za romuAdmir_Sa je napisao/la:nije on kriv sto je ebena nesposobna uprava i sto je ebena unicredit banka i sto su ebeni novi vlasnici pa klub kupuju 5 godina i onda covjek doceka utakmice sa simpliciom i ostalim bogaljima. al u ovom ispadanju ima i njegove direktne krivice, vadi tottija, a on jedini sposoban podvaliti pas ili neshto konkretno uraditi, a ovi centra presli nisu bilitony-mortale je napisao/la:e moj enrike od slovaka ispadaš, neće se on dugo zadržati na klupi rome
a ovaj bojan je jedno obicno smece od igraca
borba za opstanak, nema tog boga da se mi sastavimo, cak i ako dodju jos 2 igraca
meni samo nije jasno kako se mogu igraci prodati, a ne mogu kupiti kad je to bilo oko vlasnika, pizde materine vishe
ceka se neki bog da dodje pa da se pocne kupovati, a kad dodje jos haman nishta
i bojan neki igrac, kurcina obicna
meni samo nije jasno kako se mogu igraci prodati, a ne mogu kupiti kad je to bilo oko vlasnika, pizde materine vishe
ceka se neki bog da dodje pa da se pocne kupovati, a kad dodje jos haman nishta
i bojan neki igrac, kurcina obicna
nema potpisa
- JuveSissoko
- Kontakt:
Eto'o: " I'm not here for the money "
izjava Eta po dolasku, e jbga Eto jos samo da ti vjerujemo
izjava Eta po dolasku, e jbga Eto jos samo da ti vjerujemo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- senad_flamin
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
nećesenad_flamin je napisao/la:Hoce li se igrati Serija A sutra ?
Evo jos uvijek se dogovaraju,ali sanse da se igra su manje od 1%...Nabijem ih sve,jedva docekas pocetak i onda se debili nadju i odgode.
Fuj !
P.S. golovi sa sinocnje utakmice Serie B.Pogledajte imaju predobri golovi Milanetta i Palomba :
[youtube][/youtube]
Fuj !
P.S. golovi sa sinocnje utakmice Serie B.Pogledajte imaju predobri golovi Milanetta i Palomba :
[youtube][/youtube]
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- JuveSissoko
- Kontakt:
Yuto je napisao/la:Evo jos uvijek se dogovaraju,ali sanse da se igra su manje od 1%...Nabijem ih sve,jedva docekas pocetak i onda se debili nadju i odgode.
Fuj !
[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
smjesan ovaj komentator:"PalombooOOOooOOooo!!!" ko piz*a neka
btw,ja mislim da sledece godine Padova dolazi u Serie A
btw,ja mislim da sledece godine Padova dolazi u Serie A
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- JuveSissoko
- Kontakt:
Seria A ce se igrat ovog vikenda! 
- spielführer_21
- Kontakt:
za Romu bi bilo bolje da se ne igra.. a što se tiče vraćanja trećeg mjesta od Švaba, evo ja se kladim da će prije Rusija, ili Francuska stići Italiju, nego ovi Švabe..JuveSissoko je napisao/la:Seria A ce se igrat ovog vikenda!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Odakle ti ta informacija ? Ja evo gledam i ne zna se nista,ocekuje se konacna odluka za nekih 10-ak minuta...Nadam se da ce se dogovoritJuveSissoko je napisao/la:Seria A ce se igrat ovog vikenda!
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.