PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Neće se liga preko ljeta igrati.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Napisano je vec par puta na ovoj temi.Toxicity je napisao/la:Šta ćemo nakon finala? Je li igramo turnire ili počinjemo ligu opet.. Valjalo bi da se izjasne svi u vezi toga na nekoj anketi npr.
Igrace se turniri, sve do kraja augusta iz nekoliko razloga. To jest, zato sto novi patch izlazi oko 28og augusta, zato sto ih vecina preko Jula-Augusta ide na more, ili sta ja znam gdje, nece biti tu, tako da cemo poceti ligu krajem augusta, najkasnije pocetkom septembra.
A i glavni razlog je da preko ljeta ljudi malo odmore od neta, neka nas malo i na suncu
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko PES-a

daGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko PES-a![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajde
Eu2
ss.ba
pes6
Eu2
ss.ba
pes6
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravi room
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ponovo zaboravio, ali evo sad sam ispraviomuhovic je napisao/la:..naravno da ima greska..jos onaj 24.gol Falcau nisi priznao u tabeli
![]()
![]()
..zezz se,nije frka,kada budes sljedeci put odradjivao ovu tabelu,cisto radi reda i regularnosti ispravi mu na 24,jer si mu prosli put zaboravio
HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone
U Napoliju mi se sprema otkaz mada bi najradije ostao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
HSV neće mjenjati treneraLBJ MVP je napisao/la:HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone![]()
![]()
U mene ne vjeruju u višu silujuventus 0244 je napisao/la:HSV neće mjenjati treneraLBJ MVP je napisao/la:HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone![]()
![]()
U Napoliju mi se sprema otkaz mada bi najradije ostao![]()
, jer su zadovoljni dosadašnjim trenerom. U klubu svi znaju da ih je viša sila spriječila da dođu najmanje do polufinala
. Ali poznavajući menadžera juventus 0244, koji je nakon osvajanja 3 mjesta sa Valenciom preuzeo HSV, svašta je moguće
!
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Malaga 100% ulazi u listu klubova s kojima cemo igrati u 3. sezoni lige
.
Ma bit će prejaki čo'eče.. Tek sredina 6. mjeseca a oni već kupili 4, 5 igrača..Goalgetter je napisao/la:Malaga 100% ulazi u listu klubova s kojima cemo igrati u 3. sezoni lige![]()
.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Barca u srcu
- Kontakt:
Nego, ima li šanse da je zadržim Zenit?
Ako ima, kome da se javim?
- Goalgetter
- Kontakt:
Slobodno se meni javi. Pripremi 50 €, i nece biti problema da ti izvucem Zenit u sljedecem draftuBarca u srcu je napisao/la:Nego, ima li šanse da je zadržim Zenit?
e ebem vam sjeme, kako bih i ja igrao
puu ebem ti wirelles
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko ?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoću ja, pravi:
.....
Malaga ulazi iz cvajte u prvi razred ss.ba lige pa su meni ponudili posao i velik transfer budžet 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.