FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 23 jun 2014, 22:56

mirzatele je napisao/la:kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd

Ma da samo zadrtzali Jajala,sa Dzemicom bi imali ekipu i za Evropu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jun 2014, 23:12

bakehz87 je napisao/la: ...
U prvom kolu, malo je nedostajalo da U-17 selekcija Sarajeva pobjedi osvajača ovogodišnjeg izdanja pomenutog, izuzetno jakog turnira, vršnjake Crvene Zvijezde. Krajni rezultat utakmice glasio je 3:2 u korist kluba iz Beograda. Za Sarajevo, golove su postili Cenaj i Herić.

....
U posljednjem susretu u grupnoj fazi, U-17 selekcija bordo kluba igrala je protiv kvalitetne ekipe RNK Split iz Hrvatske. Golovima Cenaja i Vazde, slomljen je otpor protivnika i naša ekipa se plasirala u narednu rundu takmičenja.

....
Jel to onaj Cenaj, Drilon Cenaj, bio kod nas prije pa je išao negdje vani....?
Bio naš reprezentativac pa se na kraju odlučio za Albaniju?

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 23 jun 2014, 23:14

"Svoje domaće utakmice Haugesund igra na Haugesund Stadionu, kapaciteta od 8,800 gledalaca, a u skorije vrijeme su izgrađene i dodatne dvije tribine koje su veoma blizu terena. Sarajevo bi u ovome duelu trebalo imati i veliku podršku sa tribina, s obzirom da u samom gradu Haugesundu živi oko 2000 ljudi iz BiH, većinom iz Krajine, a sigurno će i ostali navijači iz Skandinavije podržati Bordo tim. To bi možda moglo biti veoma bitno i jedna od prednosti Sarajeva."

:clap: :njanjanja: :salut:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jun 2014, 23:19

amypitar je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd

Ma da samo zadrtzali Jajala,sa Dzemicom bi imali ekipu i za Evropu.
ma bracika dobar je Jajalo ali nije Ronaldo ne treba toliko zaliti..Doci ce kod nas i bolji od njega to sam siguran..Tek smo poceli,polako :kafa:

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 23 jun 2014, 23:26

hilmo je napisao/la:
bakehz87 je napisao/la: ...
U prvom kolu, malo je nedostajalo da U-17 selekcija Sarajeva pobjedi osvajača ovogodišnjeg izdanja pomenutog, izuzetno jakog turnira, vršnjake Crvene Zvijezde. Krajni rezultat utakmice glasio je 3:2 u korist kluba iz Beograda. Za Sarajevo, golove su postili Cenaj i Herić.

....
U posljednjem susretu u grupnoj fazi, U-17 selekcija bordo kluba igrala je protiv kvalitetne ekipe RNK Split iz Hrvatske. Golovima Cenaja i Vazde, slomljen je otpor protivnika i naša ekipa se plasirala u narednu rundu takmičenja.

....
Jel to onaj Cenaj, Drilon Cenaj, bio kod nas prije pa je išao negdje vani....?
Bio naš reprezentativac pa se na kraju odlučio za Albaniju?

Jeste hilmo to je taj :)

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 23 jun 2014, 23:33

fcsforever je napisao/la:Pa upravo to što si napisao koštaće ga žestoko. Ko i one (bezbroj) prije njega. Ima priču roditelja i nekog menagera u glavi, nafuran do bola..i to je, to. Zato, sretno paša i vozdra
Pravi potez momka,kad ne igraju Radovac i Handzic koji su igraci za njega ,cemu se on mogao nadati!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jun 2014, 23:34

bakehz87 je napisao/la:
Bio u Mađarskoj, čudi me da se opet vratio ovdje... :? :?
Talentovani veznjak napušta Koševo: Cenaj u Videotonu

Datum: 2013-04-05 15:44:13

Drilon Cenaj, 15-godišnji veznjak i član kadetske reprezentacije Albanije, koji je nosio i dres omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, napustiti će Fudbalski klub Sarajevo u kojem je proveo oko devet godina. Cenaj je potpisao trogodišnji ugovor sa Puškaš akademijom.

Cenaj je prve korake u fudbalu napravio u Školi fudbala Bubamara, a posljednjih devet godina proveo je na Koševu u omladinskim selekcijama Sarajeva. Nakon utakmice sa reprezentacijom Albanije, talentovani veznjak dobio je pozive nekoliko klubova da dođe na probni rad.

Nekoliko dana nakon utakmice Cenaj je dobio poziv od Olympiacosa i Ferencvaroša. Odbio je grčku ekipu, jer je bilo daleko za njega i njegovu porodicu, a na probi u mađarskom klubu je oduševio nakon nekoliko treninga, a na jednoj utakmici postigao je i pogodak, te su željeli da ostane.

Nedugo nakon toga došao je poziv od još dva mađarska kluba, MTK i Videoton (Puškaš akademija).

"Zbog boljih uslova odlučio sam se da probam u Videotonu. Nakon nekoliko treninga i jedne utakmice u kojoj sam postigao gol i asistirao, zadovoljio sam i primljen sam hvala Bogu. Ugovor je potpisan na tri godine", rekao je za ****.ba Cenaj, koji će se u ponedjeljak priključiti novom klubu.

Nakon devet godina provedenih u bordo dresu talentovanom 15-godišnjem veznjaku bit će jako teško napustiti Koševo.

"Naravno, bit će mi jako teško napustiti Koševo, ali svi težimo da idemo gdje imamo bolje uskove. Sarajevo ću uvijek voljeti i zauvijek će ostati u mom srcu", dodao je Cenaj.

Mladi veznjak nakon nastupa za U-15 i U-17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobio je poziv u kadetsku reprezentaciju Albanije. Prihvatio je poziv i odigrao je već tri utakmice.

"Dobio sam poziv selektora Džemala Mustedanagića, što sam rado prihvatio. Prelijepo su me primili. Igrali smo dvije utakmice i svaku sam bio starter, a postigao sam jedan pogodak", dodao je Cenaj za kraj razgovora.

Znači ne bježe svi, neki se i vraćaju :D

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 23 jun 2014, 23:39

hilmo je napisao/la:
bakehz87 je napisao/la:
Bio u Mađarskoj, čudi me da se opet vratio ovdje... :? :?
Talentovani veznjak napušta Koševo: Cenaj u Videotonu

Datum: 2013-04-05 15:44:13

Drilon Cenaj, 15-godišnji veznjak i član kadetske reprezentacije Albanije, koji je nosio i dres omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, napustiti će Fudbalski klub Sarajevo u kojem je proveo oko devet godina. Cenaj je potpisao trogodišnji ugovor sa Puškaš akademijom.

Cenaj je prve korake u fudbalu napravio u Školi fudbala Bubamara, a posljednjih devet godina proveo je na Koševu u omladinskim selekcijama Sarajeva. Nakon utakmice sa reprezentacijom Albanije, talentovani veznjak dobio je pozive nekoliko klubova da dođe na probni rad.

Nekoliko dana nakon utakmice Cenaj je dobio poziv od Olympiacosa i Ferencvaroša. Odbio je grčku ekipu, jer je bilo daleko za njega i njegovu porodicu, a na probi u mađarskom klubu je oduševio nakon nekoliko treninga, a na jednoj utakmici postigao je i pogodak, te su željeli da ostane.

Nedugo nakon toga došao je poziv od još dva mađarska kluba, MTK i Videoton (Puškaš akademija).

"Zbog boljih uslova odlučio sam se da probam u Videotonu. Nakon nekoliko treninga i jedne utakmice u kojoj sam postigao gol i asistirao, zadovoljio sam i primljen sam hvala Bogu. Ugovor je potpisan na tri godine", rekao je za ****.ba Cenaj, koji će se u ponedjeljak priključiti novom klubu.

Nakon devet godina provedenih u bordo dresu talentovanom 15-godišnjem veznjaku bit će jako teško napustiti Koševo.

"Naravno, bit će mi jako teško napustiti Koševo, ali svi težimo da idemo gdje imamo bolje uskove. Sarajevo ću uvijek voljeti i zauvijek će ostati u mom srcu", dodao je Cenaj.

Mladi veznjak nakon nastupa za U-15 i U-17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobio je poziv u kadetsku reprezentaciju Albanije. Prihvatio je poziv i odigrao je već tri utakmice.

"Dobio sam poziv selektora Džemala Mustedanagića, što sam rado prihvatio. Prelijepo su me primili. Igrali smo dvije utakmice i svaku sam bio starter, a postigao sam jedan pogodak", dodao je Cenaj za kraj razgovora.

Znači ne bježe svi, neki se i vraćaju :D
Ne, ne ne vracaju se jer im je stalo i nesto slicno, nego se poprilicno zaj*bu kad odu rano tako..vrlo brzo ocekujem povratak i ovog malog kapica..svi su se vratili i bolji igraci od njih mislim na kapica i cenaja ..plitak mozak, umisljeni fol zvijezde..pff

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 jun 2014, 23:41

pa normalno da ce se vracat kad veze sa zivotom nemaju pa eto nek opet vani poleti... ko svi ostali... tako je kad ti neki amater napuni glavu glupostima...zato i djeca idu pod rudu i nek idu nek sjebavaju sebi talenat i karijeru tako ce se svi opet pozeeljet da vrate i kad se akademija napravi i oformira ali papa adios allahmanet :salut: :wave:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jun 2014, 23:50

Neka, neka

Drago mi je da je Cenaj tu, čuo sam lijepih stvari o njemu još iz prvog "mandata"... A evo i sad na ovom turniru se upisivao u strijelce... Ako bude pametan moglo bi od njeg biti nešto.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2014, 00:21

Mali Kapic se ufurao,nece decko da ide na kaljenje u Visoko hoce odma u prvi tim,sramota "super talentu" otici u Bosnu...vidim da se vec kurci po fejsu kako je odbio ugovor,tipicno seljacko dijete kome je neko mozak oprao sa pricom, koji ce se nakon max 2 godine vratiti i igrati eventualno za neki nizeligaski klub u sklj nasoj ligi,milion ovakvih primjera koji se sjebu cim pocnu ganjati transfere sa 17-18 godina

Meni kod ovakvih slucajeva odma naomapdne Šeko iz ove generacije juniora sampionske,decko je bio tamo vjerovatno najbolji igrac ,kad je isto odbio da potpise ugovor,Irfan ga premuntao da ode mali u Hadzice pa ce ga kao u Cesku kasnije proslijediti,momak propao totalno mislim da i neigra lopte uopste sada,bio nesta malo u Gorazdu kasnije moljakao kod nas na probama da ga se vrati ali jednostavno od najtalentovanijeg juniora je dosao za neke dvije godine do igraca koji vise neigra nikako,strasno kako peru mozgove toj dijeci,jos su mi strasnija razmisljanja njihovih roditelja kojem te pare sta li pomute mozak,milion ovakvih slucajeva a od tih milion neznam zaista 2 momka kojima je to bio ispravan potez,nevezano za nas klub opcenito pricam o ovim odlascima sa 17-18 godina vani
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 24 jun 2014, 00:25

hilmo je napisao/la:Neka, neka

Drago mi je da je Cenaj tu, čuo sam lijepih stvari o njemu još iz prvog "mandata"... A evo i sad na ovom turniru se upisivao u strijelce... Ako bude pametan moglo bi od njeg biti nešto.
Cenaj nije ostao gore jer nije dobio potrebnu dozvolu za igranje..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2014, 00:30

@miky brate, klasični bošnjo :problem:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2014, 00:33

Pisaj ga, ne moze ni kopacke obrisati Mihojevicu i Andjusicu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jun 2014, 00:36

Vratice se kao Hrelja iz Madjarske,Plakalo iz Portugala i ostali.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2014, 00:37

Seljacic se nafurao.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jun 2014, 00:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Seljacic se nafurao.
Otvorite mu profil, tu je neka sminka,neki qurac.Tipicni primjer seljacica koji dodje u vecu sredinu i pomisli da ako obrije noge i prebaci kosu na stranu i uslika se u slim hlacama ispred ogledala da je napravio nesto.

Neces ti moci ni u Stupcanici igrati, a Bog ga je kaznio cim se zove Rifet a ima 17 godina.
1946

union1966
Kontakt:

Post Postao/la union1966 » 24 jun 2014, 00:40

Fazon je sto se nece moci vratiti, pa nije merhamet ;) i vec mu je receno na fb profilu da moze na to zaboraviti.Papak mali.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2014, 00:57

Head je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Seljacic se nafurao.
Otvorite mu profil, tu je neka sminka,neki qurac.Tipicni primjer seljacica koji dodje u vecu sredinu i pomisli da ako obrije noge i prebaci kosu na stranu i uslika se u slim hlacama ispred ogledala da je napravio nesto.

Neces ti moci ni u Stupcanici igrati, a Bog ga je kaznio cim se zove Rifet a ima 17 godina.
Na cehri mu vidis da je seljacic, hoce sve preko noci.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jun 2014, 01:07

Nema mjesta ispred Andjusica, Handzica, Radovca. Mnogo veci talenti od njega sada konobarisu, babuka poletio za parama, mali moze sad potpisati kraj karijere.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Hajdeee, misstianopenaldo, mnon46, Pena, Rule_hz, TETRAPAK i 99 gostiju.