mirzatele je napisao/la:kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd
Ma da samo zadrtzali Jajala,sa Dzemicom bi imali ekipu i za Evropu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mirzatele je napisao/la:kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd
Jel to onaj Cenaj, Drilon Cenaj, bio kod nas prije pa je išao negdje vani....?bakehz87 je napisao/la: ...
U prvom kolu, malo je nedostajalo da U-17 selekcija Sarajeva pobjedi osvajača ovogodišnjeg izdanja pomenutog, izuzetno jakog turnira, vršnjake Crvene Zvijezde. Krajni rezultat utakmice glasio je 3:2 u korist kluba iz Beograda. Za Sarajevo, golove su postili Cenaj i Herić.
....
U posljednjem susretu u grupnoj fazi, U-17 selekcija bordo kluba igrala je protiv kvalitetne ekipe RNK Split iz Hrvatske. Golovima Cenaja i Vazde, slomljen je otpor protivnika i naša ekipa se plasirala u narednu rundu takmičenja.
....
ma bracika dobar je Jajalo ali nije Ronaldo ne treba toliko zaliti..Doci ce kod nas i bolji od njega to sam siguran..Tek smo poceli,polakoamypitar je napisao/la:mirzatele je napisao/la:kad prodjemo ove amatere,kad amidja odrijesi kesu pa dovedemo neku klasu,a da ne govorim u 4. pretkolu aBd
Ma da samo zadrtzali Jajala,sa Dzemicom bi imali ekipu i za Evropu.
hilmo je napisao/la:Jel to onaj Cenaj, Drilon Cenaj, bio kod nas prije pa je išao negdje vani....?bakehz87 je napisao/la: ...
U prvom kolu, malo je nedostajalo da U-17 selekcija Sarajeva pobjedi osvajača ovogodišnjeg izdanja pomenutog, izuzetno jakog turnira, vršnjake Crvene Zvijezde. Krajni rezultat utakmice glasio je 3:2 u korist kluba iz Beograda. Za Sarajevo, golove su postili Cenaj i Herić.
....
U posljednjem susretu u grupnoj fazi, U-17 selekcija bordo kluba igrala je protiv kvalitetne ekipe RNK Split iz Hrvatske. Golovima Cenaja i Vazde, slomljen je otpor protivnika i naša ekipa se plasirala u narednu rundu takmičenja.
....
Bio naš reprezentativac pa se na kraju odlučio za Albaniju?
Pravi potez momka,kad ne igraju Radovac i Handzic koji su igraci za njega ,cemu se on mogao nadati!!!!fcsforever je napisao/la:Pa upravo to što si napisao koštaće ga žestoko. Ko i one (bezbroj) prije njega. Ima priču roditelja i nekog menagera u glavi, nafuran do bola..i to je, to. Zato, sretno paša i vozdra
Bio u Mađarskoj, čudi me da se opet vratio ovdje...bakehz87 je napisao/la:
Jeste hilmo to je taj
Ne, ne ne vracaju se jer im je stalo i nesto slicno, nego se poprilicno zaj*bu kad odu rano tako..vrlo brzo ocekujem povratak i ovog malog kapica..svi su se vratili i bolji igraci od njih mislim na kapica i cenaja ..plitak mozak, umisljeni fol zvijezde..pffhilmo je napisao/la:Bio u Mađarskoj, čudi me da se opet vratio ovdje...bakehz87 je napisao/la:
Jeste hilmo to je taj![]()
![]()
Talentovani veznjak napušta Koševo: Cenaj u Videotonu
Datum: 2013-04-05 15:44:13
Drilon Cenaj, 15-godišnji veznjak i član kadetske reprezentacije Albanije, koji je nosio i dres omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, napustiti će Fudbalski klub Sarajevo u kojem je proveo oko devet godina. Cenaj je potpisao trogodišnji ugovor sa Puškaš akademijom.
Cenaj je prve korake u fudbalu napravio u Školi fudbala Bubamara, a posljednjih devet godina proveo je na Koševu u omladinskim selekcijama Sarajeva. Nakon utakmice sa reprezentacijom Albanije, talentovani veznjak dobio je pozive nekoliko klubova da dođe na probni rad.
Nekoliko dana nakon utakmice Cenaj je dobio poziv od Olympiacosa i Ferencvaroša. Odbio je grčku ekipu, jer je bilo daleko za njega i njegovu porodicu, a na probi u mađarskom klubu je oduševio nakon nekoliko treninga, a na jednoj utakmici postigao je i pogodak, te su željeli da ostane.
Nedugo nakon toga došao je poziv od još dva mađarska kluba, MTK i Videoton (Puškaš akademija).
"Zbog boljih uslova odlučio sam se da probam u Videotonu. Nakon nekoliko treninga i jedne utakmice u kojoj sam postigao gol i asistirao, zadovoljio sam i primljen sam hvala Bogu. Ugovor je potpisan na tri godine", rekao je za ****.ba Cenaj, koji će se u ponedjeljak priključiti novom klubu.
Nakon devet godina provedenih u bordo dresu talentovanom 15-godišnjem veznjaku bit će jako teško napustiti Koševo.
"Naravno, bit će mi jako teško napustiti Koševo, ali svi težimo da idemo gdje imamo bolje uskove. Sarajevo ću uvijek voljeti i zauvijek će ostati u mom srcu", dodao je Cenaj.
Mladi veznjak nakon nastupa za U-15 i U-17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine dobio je poziv u kadetsku reprezentaciju Albanije. Prihvatio je poziv i odigrao je već tri utakmice.
"Dobio sam poziv selektora Džemala Mustedanagića, što sam rado prihvatio. Prelijepo su me primili. Igrali smo dvije utakmice i svaku sam bio starter, a postigao sam jedan pogodak", dodao je Cenaj za kraj razgovora.
Znači ne bježe svi, neki se i vraćaju
Cenaj nije ostao gore jer nije dobio potrebnu dozvolu za igranje..hilmo je napisao/la:Neka, neka
Drago mi je da je Cenaj tu, čuo sam lijepih stvari o njemu još iz prvog "mandata"... A evo i sad na ovom turniru se upisivao u strijelce... Ako bude pametan moglo bi od njeg biti nešto.
Otvorite mu profil, tu je neka sminka,neki qurac.Tipicni primjer seljacica koji dodje u vecu sredinu i pomisli da ako obrije noge i prebaci kosu na stranu i uslika se u slim hlacama ispred ogledala da je napravio nesto.Sarajlijc@ je napisao/la:Seljacic se nafurao.
Na cehri mu vidis da je seljacic, hoce sve preko noci.Head je napisao/la:Otvorite mu profil, tu je neka sminka,neki qurac.Tipicni primjer seljacica koji dodje u vecu sredinu i pomisli da ako obrije noge i prebaci kosu na stranu i uslika se u slim hlacama ispred ogledala da je napravio nesto.Sarajlijc@ je napisao/la:Seljacic se nafurao.
Neces ti moci ni u Stupcanici igrati, a Bog ga je kaznio cim se zove Rifet a ima 17 godina.