**** ti iq mamutopnik1 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:56Kod vas je sve dobro i sve svrseno ,zato tavorite u sredini tabele i nastupate s Borcem po Konferencijskoj ligi ,a niko nema bolje igrace od vaswadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 14:51Ja i?
Nista bolji od nasih krila.
Odbrana vam je donijela titulu uz PGMOL...
Mucili ste se cijelu sezonu iz igre a krila bezidejna bila vecinu sezone...
Ono opet timski uspjeh se izjednacava sa individualnim...
Al sta vama pricati.![]()
![]()
Kaze odbrana vam donijela titulu ,odbrana ne spada u dio tima ,to je zabranjeno imati dobru odbranu?Druga najefikasnija ekipa lige smo bili uz najbolju gol razliku![]()
![]()
Za tebe sam wade mislio da si malo pametniji ali sam se razocarao ajd sto vam je ovaj IQ qlup njemu vise i ne repliciram ,ali si mi i ri pao u ocima![]()
Eto vam Welbecka idi svršavaj trazi mu mjesta u ekipi provjeri kako se uklapa![]()
English Premier League
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ostala je paradigma od prethodnih sezona mrtvi Junajted, oni su mi najdrazi od ovih iz vrha nemoj zamjerit drug.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:34Čuj navijač Chelsea za United iz prošle sezone koristi termin 'mrtvi'![]()
Chelsea je klub lišen bilo kakvog identiteta. Bezličniji čak i od Citya. Za njih se barem zna da su kozoyebi. I to je nešto.
Za Chelsea nemaš šta reći. Slučaj za sebe. 99% navijača kluba ne zna kako im izgledaju igrači koje imaju na platnom spisku.
- wadethegreat
- Kontakt:
Citaj malo bolje...topnik1 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:56Kod vas je sve dobro i sve svrseno ,zato tavorite u sredini tabele i nastupate s Borcem po Konferencijskoj ligi ,a niko nema bolje igrace od vaswadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 14:51Ja i?
![]()
Kaze odbrana vam donijela titulu ,odbrana ne spada u dio tima ,to je zabranjeno imati dobru odbranu?Druga najefikasnija ekipa lige smo bili uz najbolju gol razliku![]()
![]()
Za tebe sam wade mislio da si malo pametniji ali sam se razocarao ajd sto vam je ovaj IQ qlup njemu vise i ne repliciram ,ali si mi i ri pao u ocima![]()
Eto vam Welbecka idi svršavaj trazi mu mjesta u ekipi provjeri kako se uklapa![]()
Ko je rekao da je zabranjeno odbranu dobru imati...
Samo kazem da vam krila nista nisu bolja od nasih i nisu imali kljucnu ulogu za titulu...
Stvarno brate volite svoj narativ stvarati.
Nisam mogao jasnije napisati na sta mislim...
Uzeli ste titulu na jako tvrdu ekipu, samaranje malih ekipa i rezervisane derbije.
Ne znam kako jasnije ovo da napisem da skontas.
Enzo je imao vise golova od vaseg najefikasnijeg krila Sake...
Skontaj sta pricam druze ne poredim nas i vas nego si za krila pisao...
Nemoj bolan tako pisati, prestat ce i tebi replicirati, ne znam sta cemo ondawadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 16:14Citaj malo bolje...topnik1 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:56Kod vas je sve dobro i sve svrseno ,zato tavorite u sredini tabele i nastupate s Borcem po Konferencijskoj ligi ,a niko nema bolje igrace od vaswadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 14:51
Ja i?
![]()
![]()
Ko je rekao da je zabranjeno odbranu dobru imati...
Samo kazem da vam krila nista nisu bolja od nasih i nisu imali kljucnu ulogu za titulu...
Stvarno brate volite svoj narativ stvarati.
Nisam mogao jasnije napisati na sta mislim...
Uzeli ste titulu na jako tvrdu ekipu, samaranje malih ekipa i rezervisane derbije.
Ne znam kako jasnije ovo da napisem da skontas.
Enzo je imao vise golova od vaseg najefikasnijeg krila Sake...
Skontaj sta pricam druze ne poredim nas i vas nego si za krila pisao...
- Wilshere10
- Kontakt:
Evo Welbecka. Po mom strucnom misljenju, odlicno ce vam posluziti u borbi za poziciju broj 7.wadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:09Da nam ogadite sa nekim teskim remijemWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:03Jedva cekam da vam vec u trecem kolu ogadimo sezonu i posaljemo vas na odmor do jula 2027.![]()
![]()
Vec ste svima ogadili fudbal.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ti jedva da imas misljenje, cuj strucnoWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:09Evo Welbecka. Po mom strucnom misljenju, odlicno ce vam posluziti u borbi za poziciju broj 7.wadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:09Da nam ogadite sa nekim teskim remijemWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:03Jedva cekam da vam vec u trecem kolu ogadimo sezonu i posaljemo vas na odmor do jula 2027.![]()
![]()
Vec ste svima ogadili fudbal.![]()
Biće to savršen spoj mladosti i iskustva.
Da li iko zna sta celzi radi i koja je svrha ovog svega? Osim pranja para dakako??
- Wilshere10
- Kontakt:
Bracki, evo i Hende da pojača centralni dio travnjakaIQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:31Ti jedva da imas misljenje, cuj strucnoWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:09Evo Welbecka. Po mom strucnom misljenju, odlicno ce vam posluziti u borbi za poziciju broj 7.wadethegreat je napisao/la: ↑27 jul 2026, 15:09
Da nam ogadite sa nekim teskim remijem![]()
Vec ste svima ogadili fudbal.![]()
![]()
![]()
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Jos Stones i svaki dio terena ima ono sto nam je trebalo, iskustvoWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:59Bracki, evo i Hende da pojača centralni dio travnjakaIQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:31Ti jedva da imas misljenje, cuj strucnoWilshere10 je napisao/la: ↑27 jul 2026, 19:09
Evo Welbecka. Po mom strucnom misljenju, odlicno ce vam posluziti u borbi za poziciju broj 7.![]()
![]()
![]()
![]()
Fali im liderstvo i iskustvo u ekipi pa malo da izbalansiraju s djecurlijom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Wilshere10 i 11 gostiju.