Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

J1897
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 17 maj 2019, 14:56

Pochettino :pray:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 maj 2019, 14:58

Eto Lillarda da kaže kako neće moći
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 maj 2019, 14:59

Nema sta, tako je to u fudbalu, danas te ima sutra te nema. Zalim i muka mi je jer odlazi, smatram da je mogao jos mnogo dati Juventusu a i Juventus njemu. Max od danas jako puno vrijedi na trzistu i samo je pitanje koji ce ga klub pokupiti. Sto se tice nas, nema se tu sta pametno reci, trenera kalibra trenutnog Juvenutsa nema, sve ostalo ce biti izmisljanje i molba Bogu da se desi ono najbolje. Tesko da mozemo doci do Pochetina, tako da moj glas definitivno ide Simone inzaghiu, puno simpatija gajim prema njemu. Mislim da Mihajlovica ne treba ni spominjat. Jos jednom Hvala Max :ljepota:
Max Allegri

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:02

Razmisljajte o realnijim opcijama ( citaj Conte ) da se ne bi razocarali jer su Pep, Klopp i Poche nemoguca misija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 maj 2019, 15:24

Steta, sa svakog aspekta. Bio je jedan veliki gospodin medju trenerima, sto je meni bilo uvijek drago. Nikakav divljak, nikakav manager koji sebe stavlja ispred tima, niti gubitnik kojem su krivi igraci-sudije-vremenski uslovi itd. Jos se sjecam onih izjava da kad ekipa pobjedi on ode u svlacionicu da igraci dobiju zasluzeni aplauz, a kod poraza on ostaje na terenu da primi kritike. Veliki gospodin i jedan od najuspjesnijih ikada.

Njegov fudbal (do posljednje CR7 godine) je imao smisao i onaj ko voli takticko-talijanski fudbal svakako je mogao uzivati u izvedbi ekipe, koliko god bila "ruzna" za neutralnog posmatraca. Mislim da smo napravili veliku gresku koja ce se manifestovati vec kroz godinu-dvije.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:28

Uzmite Kovaca, on voli s tri u sredini. :mrgreen:
Spamm

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 17 maj 2019, 15:38

Samo da se zna... ovako je to bilo prije nekih 5 godina...
Strpite se sa Maxom i kritikama, cekaju nas uspjesi.. A vecina vas ne ceka vec ste odmah krenuli drvlje i kamenje po njemu bez da dobije priliku... Max je odlican trener, dosta podcijenjen, po meni nista losiji od Contea... Polako bicemo jos bolji.. a u LP ocekujmo prave stvari ove god, minimalno cetvrtfinale...
I tako docekasmo dugo zeljeno finale te sezone odmah po dolasku (za razliku od contea koji je ispao u grupi od galate).... :clap: veliko hvala sefu na odlicnih 5 sezona (samo je nedostajao taj jedan kljucni momenat u jednom od 2 finala LP) da to bude nevjerojatna epizoda... ovako je sebe etablirao kao jedan od 5 najvecih trenera Juventusa ikad... sretno mu u nastavku karijere gdje god otisao...

Veliki rizik je uprava preuzela na sebe... a ako neko od trenera ne bude etablirano ime poput pepa (apsolutno nerealno osim da celo sam izrazi zelju) ili pochea moglo bi se ozbiljno sebi pucati u koljena... takodjer ne bi volio da to bude neko ko se uci na juventusu poput inzaghia, gaspa (iako je u ozbiljnim godinama)... ako se uci nek onda bude totalni pocetnik (d'aversa npr) jer bolje i to nego ovi sto su bruku godina a nista nisu ostvarili i maknuli se sa pocetne tacke.... ne znam rizik je ogroman, a ako su prema najavama paratici i nedved bili protiv velikog ulaganja maxa onda nije dobro... tj tim je dobar ali zahtijeva minimum 150mil ulaganja (plus ako se sta zaradi prodajama), u elitnog stopera, veznjaka i ofanzivca... pred nama je, a ja se nadam da cekaju finale lp i da nakon njega uzmu pochetina... mlad, a moderan trener...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 maj 2019, 15:42

Ko zna mozda je vec neki dogovoren trener.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 maj 2019, 15:43

FCBAYERN je napisao/la:Uzmite Kovaca, on voli s tri u sredini. :mrgreen:
U sustini on i igra talijanski nogomet, samo bez muda. :mrgreen: a i kuca mu je blizu, mog'o bi trajektom na posao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 17 maj 2019, 15:43

Mig_Mig je napisao/la:Nema sta, tako je to u fudbalu, danas te ima sutra te nema. Zalim i muka mi je jer odlazi, smatram da je mogao jos mnogo dati Juventusu a i Juventus njemu. Max od danas jako puno vrijedi na trzistu i samo je pitanje koji ce ga klub pokupiti. Sto se tice nas, nema se tu sta pametno reci, trenera kalibra trenutnog Juvenutsa nema, sve ostalo ce biti izmisljanje i molba Bogu da se desi ono najbolje. Tesko da mozemo doci do Pochetina, tako da moj glas definitivno ide Simone inzaghiu, puno simpatija gajim prema njemu. Mislim da Mihajlovica ne treba ni spominjat. Jos jednom Hvala Max :ljepota:
Izmislili smo Contea, izmislili smo Maxa, izmislit cemo i nekog treceg ne brini. Otisli su i Trap i Lippi, Juve je ostao do danas.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 17 maj 2019, 15:44

harden je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Uzmite Kovaca, on voli s tri u sredini. :mrgreen:
U sustini on i igra talijanski nogomet, samo bez muda. :mrgreen: a i kuca mu je blizu, mog'o bi trajektom na posao.
Koliko se citiramo pomislit ce neko sta. :mrgreen:
Spamm

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 17 maj 2019, 16:06

Osim13 je napisao/la:
dinoo je napisao/la:Klopp?
Noup :mrgreen:

Produžiće ugovor na ljeto sad, praktično ostaje do kraja života na Anfieldu
ili dok nas ne odvede u borbu za opstanak ko Dortmund :urnebes:
Al bi se uklopio u njihovu tradiciju gubljenja finala definitivno. :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Pogba

Post Postao/la Pogba » 17 maj 2019, 16:11

sljivo je napisao/la:Jozo?
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 maj 2019, 16:18

Vidim kod vas slatka. Ko časti poslije iftara :)
Il Club più titolato al mondo!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 17 maj 2019, 16:33

Koliko god iritantan bio, Alegri (u ovom trenutku) je najbolja-dostupna opcija za Juve.
Conte, Jozo i slični ublehaši nisu nikakav upgrade.

Haj' ima i pozitivna strana - vjerovatni ostanci Dybale, Coste i Cancela :pray: .

Nadam se da ovo isključuje potencijalne dolaske Icardija, Zaniola, Rakitića :facepalm: itd.

Ukoliko se traga za novim veznjakom, onda se može pretpostaviti da uz Kediru, odlazi i Pjanić/Matuidi/Can.

Za Chiesu imam dobar osjećaj, iako je sve preko 50 mil. previše.

Costa/Chiesa - Ronaldo - Dybala/Costa
Ramsey - Eriksen/Pjanić - Pogba/Neves
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 17 maj 2019, 16:52

Moze se reci neocekivan odlazak,mislio sam da ce svi spustiti loptu i da ce se dati allegriju jos jedna sansa.

Nisam ga volio kad je dolazio sli zasluzio je postovanje kroz sve ove godine sto je proveo kod nas.

Jedan lijep ciklus se zavrsio i steta sto nije bio nagrađen trofejom lige šampiona.

Red je da se krene dalje, jos prosle godine je trebao da ode jer se na njemu vidilo da je izgubio motiv a igraci su izgubili povjerenje u njega i njegove ideje.

Sad mudro odabrati nasljednika.
#ALLEGRIOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 maj 2019, 16:58

Ovoj ekipi su potrebna pojačanja, PRAVA pojačanja. Tri igrača svjetske klase u svakoj liniji, minimum. Sami odlazak Allegrija neće ništa riješiti. Smiješne su mi priče o svlačionici. Vidimo na primjeru Manchestera da **** ostaju ****, kad tad će praviti problem bilo kome.

Imaš Bayern, Real i Barcelonu koji su već sad preko 100m utukli u ekipu, a nisu gotovi ni blizu. Je li to neko stvarno misli da Juventus sa marginalnim pojačanjima može na megdan njima sljedeće sezone? City će opet ulupati pare ako ih FFP ne kazni. PSG, Liverpool, itd itd.

Ako je istina ovo za Nedveda i Paraticija da su kategorički odbijali zahtjeve i ostanak uopšte Allegrija i misle da je ekipa već prejaka onda nemam riječi. Šta su oni to shvatili kao kritiku na svoj rad njegove zahtjeve? Je li misle da će im Pochettino, Klopp i Guardiola doći kao roboti govoreći da? Ko će preuzeti odgovornost za rasipanje i ignorisanje veznog reda godinama? Dva trenera odlaze jer su se usudili tražiti da se njihov glas čuje u dovođenju igrača, u kojem svijetu oni žive da mi je znati. :facepalm:

Vidjet ćemo šta će ljeto donijeti, ali ovo zasad mi djeluje kao guranje problema pod tepih, bez dugoročnog plana i radi se samo od sezone do sezone.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 maj 2019, 17:03

Mozes potrositi milijardu na ljeto to ti ne garantuje uspjeh u UCL, tamo je sreca preveliki faktor

Spursi su stigli do finala da nisu potrosili ni euro u posljednja dva prelazna roka, Ajax nas izbacio sa 5 puta jeftinijim timom
Don't believe the hype.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 17 maj 2019, 17:08

Žoze Murinjo, da uspostavi red i disciplinu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 maj 2019, 17:13

akisarajevo92 je napisao/la:Mozes potrositi milijardu na ljeto to ti ne garantuje uspjeh u UCL, tamo je sreca preveliki faktor

Spursi su stigli do finala da nisu potrosili ni euro u posljednja dva prelazna roka, Ajax nas izbacio sa 5 puta jeftinijim timom
Naravno, ali ti povećava šanse. Pochettino je napravio vrhunski posao, ali dao je i on do znanja u izjavama da ne misli tako nastaviti. Nije to recept za dugoročni uspjeh. I Allegri je u prvo finale otišao s minimalnim ulaganjima.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 1 gost.