Bolje rastjerati pa dati djeci da igraju nego cuvati i bacati pare na uhljebe.
Kad das momcima sansu 2 od 5 ce napraviti karijeru siguran sam.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Bolje rastjerati pa dati djeci da igraju nego cuvati i bacati pare na uhljebe.
Rodju je napisao/la: ↑17 feb 2021, 23:02Malo sutra, nije ni on neki cudotvorac. Po tebi da li je njegova era u Bayernu bila uspjesna?FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 22:04Cuj trener kriv, ovdje raliku ne bi vidio da ekipu vodi Guardiola ........
Vidio bi ti itekakvu razliku da to Pep vodi.
Guardiola je otisao iz Barcelone sa recenicom da on ovoj ekipi (generaciji) ne moze vise nista novo donijeti, zar stvarno mislis da bi on sada nesto novo ucio Messija, Busketsa, Pique i Albu... To su igraci koji citavu karijeru igraju istu vrstu nogometa i oni ne znaju drugacije,
Oni sada da odu u neke druge ekipe (kao Suarez) ne bi lose izgledati, ali drzati ih i dalje na okupu u istoj ekipi e to je problem i zato nemamo napretka, ni jedan igrac kojeg dovedemo ne napreduje, a zasto? zato sto uvijek gledamo istu taktiku koja evo jedva prolazi i kod manjih ekipa, a svaka malo jaca ekipa nas izbusi...
Ali dobro, cistka je krenula, od CM to napada za sada moze biti kako jeste, iduci transfer rok prioritet je odbrana i DM, svaki dinar samo u odbranu... Budu li dovodili napadaca nek se ebu....
Ne može se sve rijesiti ali cemu ostavljanje yebenog Coutinha. Ili Griezman da glumi napadača. Griezman moze na Messijevo mjesto a onda treba neka ubica u napadu.NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:05Ne može se za jedan prelazni rok riješiti sve što se godinama gomila, nije ovo Master liga, ali mislim da bi bio dobar početak.jasmin10 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:03Realno ekipa za trece mjesto u Španiji i za prolazak grupne faze LP.NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:58Koliko god da razmišljam, postajem svjesniji da ovom timu ne treba kompletan "overhaul", već dobar stručnjak na klupi i odlazak svetih krava s Messijem na čelu. Kao što je Ronaldinho morao otići 2008. da bi započela nova era, tako Messi mora otići sada. Najveći prioritet je naći trenera koji će znati posložiti i motivisati ekipu, jer kvaliteta ima. Trebalo bi se riješiti Umtitija, Lengleta, Busquetsa, Braithwaitea uz spomenuti odlazak Messija i dovesti jednog desnog beka, po mogućnosti Emersona, dva stopera od kojih će jedan izvjesno biti Garcia, jednog napadača, Roberta prebaciti u sredinu jer svojom trkom može dosta doprinijeti na toj poziciji. Kad bih složio tu potencijalnu ekipu, izgledalo bi ovako nekako:
------------------------------Ter Stegen/Neto------------------------------
Emerson/Dest-----Araujo/Piqué-----Garcia/???-----Alba/Junior
---------------Roberto/Pjanić---------------de Jong/Puig
Dembélé/Trincão-----Coutinho/Pedri-----Fati/Konrad/Collado
------------------------------Griezmann/???-----------------------------------
Eventualno ako bi se mijenjalo šta na lijevom beku povodom odlaska Albe (mada mislim da on, kao i Piqué mogu ostati još sezonu-dvije), zaganjati Cucurellu ili Mirandi dati priliku.
Ja bih ih ostavio iduću sezonu, jer ih se realno ne može prodati ni za pola iznosa koji su plaćeni, a nekih kvalitetnih zamjena nema na tržištu, plus, ne može se 10 igrača promijeniti u jednom prelaznom roku.let3 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:29NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:58Koliko god da razmišljam, postajem svjesniji da ovom timu ne treba kompletan "overhaul", već dobar stručnjak na klupi i odlazak svetih krava s Messijem na čelu. Kao što je Ronaldinho morao otići 2008. da bi započela nova era, tako Messi mora otići sada. Najveći prioritet je naći trenera koji će znati posložiti i motivisati ekipu, jer kvaliteta ima. Trebalo bi se riješiti Umtitija, Lengleta, Busquetsa, Braithwaitea uz spomenuti odlazak Messija i dovesti jednog desnog beka, po mogućnosti Emersona, dva stopera od kojih će jedan izvjesno biti Garcia, jednog napadača, Roberta prebaciti u sredinu jer svojom trkom može dosta doprinijeti na toj poziciji. Kad bih složio tu potencijalnu ekipu, izgledalo bi ovako nekako:
------------------------------Ter Stegen/Neto------------------------------
Emerson/Dest-----Araujo/Piqué-----Garcia/???-----Alba/Junior
---------------Roberto/Pjanić---------------de Jong/Puig
Dembélé/Trincão-----Coutinho/Pedri-----Fati/Konrad/Collado
------------------------------Griezmann/???-----------------------------------
Eventualno ako bi se mijenjalo šta na lijevom beku povodom odlaska Albe (mada mislim da on, kao i Piqué mogu ostati još sezonu-dvije), zaganjati Cucurellu ili Mirandi dati priliku.![]()
Samo dodaj na taj spisak i one najplacenije lešinare: Dembelea, Griezmanna i Coutinha, koji nisu opravdali ni petinu uloženog u njih.
To se slazem ali onda nema ovdje psovanja kad se ne izbori LP.
Nema se šta više cekati buraz.NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:46Ja bih ih ostavio iduću sezonu, jer ih se realno ne može prodati ni za pola iznosa koji su plaćeni, a nekih kvalitetnih zamjena nema na tržištu, plus, ne može se 10 igrača promijeniti u jednom prelaznom roku.
Samo im u psovanje i pljuvanje ne diraj. Pa gdje će doći i svoje frustracije ispoljavati?
Poenta je da ih zamijeniti ne možeš, jer nemaš sredstava. Da budemo realni, svi su oni mnogo kvalitetniji od onog što pokazuju, jer je nemoguće biti produktivan u ovoj truloj sredini.let3 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:18Nema se šta više cekati buraz.NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 15:46Ja bih ih ostavio iduću sezonu, jer ih se realno ne može prodati ni za pola iznosa koji su plaćeni, a nekih kvalitetnih zamjena nema na tržištu, plus, ne može se 10 igrača promijeniti u jednom prelaznom roku.
Tih preplacenih klošara se treba što prije riješiti, to jest na ljeto. Primaju ogromne plate za ništa na terenu.
Plus Umtiti, Lenglet, Alba, Firpo, Brejtvajt i slicni ublehaši. Previše je tu nakupljenog smeća i parazita nesposobnih...mislim, sposobni su sa sišu pare iz kluba, to da.
Sve to treba potjerati u 3 PM, da ih više ne gledamo u Barci.
Možda. Hajda da se i složimo oko toga, kako bi negdje u nekom drugom klubu igrali bolje.NeumjesanTip je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:46
Poenta je da ih zamijeniti ne možeš, jer nemaš sredstava. Da budemo realni, svi su oni mnogo kvalitetniji od onog što pokazuju, jer je nemoguće biti produktivan u ovoj truloj sredini.
Mbappe zna šta mu je igrati i raditi na terenu, a ja bih se smio kladiti da 'naš' Griezman, i pored golova i asistencija u zadnjih nekoliko utakmica, i dalje ne zna ni šta igra, ni koja mu je uloga na terenu..let3 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:17PSG platio Mbappea 150 miliona, momcina najbolji igrac tima a i francuske lige. Preksinoc spakovao tri gola i plasirao svoj klub daljetako to rade veliki igraci.
Barca plati 120 miliona Griezmana i 130 miliona Dembelea. Bace 250 miliona na dva raspala klošara koji ne mogu meda na terenu. Ne zna se koji je gori bio. Apsolutno ništa nisu ponudili.
https://sportsport.ba/fudbal/pique-grie ... vke/391192xavi26 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:27Mbappe zna šta mu je igrati i raditi na terenu, a ja bih se smio kladiti da 'naš' Griezman, i pored golova i asistencija u zadnjih nekoliko utakmica, i dalje ne zna ni šta igra, ni koja mu je uloga na terenu..let3 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:17PSG platio Mbappea 150 miliona, momcina najbolji igrac tima a i francuske lige. Preksinoc spakovao tri gola i plasirao svoj klub daljetako to rade veliki igraci.
Barca plati 120 miliona Griezmana i 130 miliona Dembelea. Bace 250 miliona na dva raspala klošara koji ne mogu meda na terenu. Ne zna se koji je gori bio. Apsolutno ništa nisu ponudili.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.