Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jučer sam bio u travniku, i došli smo 10-15 min. prije početka tekme. Al nisu nam dali da uđemo, tražili su da svako da po 5 KM, tj. da kupimo karte, al naravno, niko nije imao para, jer smo dali sve za prevoz.SaltCityAttack je napisao/la:Stokan je napisao/la:Kao i uvijek kad nam dođe Sarajevo, utakmica je Velikog rizika.
Sad pametnjakovići iz Slobode i Mupa trebaju skontat nešto, i da ograde onaj dio na A tribini, tu je najbolje, bit će daleko od nas, i to je najbolje i za nas i za njih. Abd da dođe i vrijeme, kad ćemo prije utakmice sjedit zajedno, i pit, a onda na tribine, svako za svoj klub, bez incidenata i ostalog.
ma prije se sjeidlo i pilo sad toga nema vise...prije su manijaci dolazili, pa cak i kod mene su spavali trojica , jer su ostlai gledati sa nama Sloboda Ditu u kupu radivoja koraca dok je igrala... pa znali smo cak iskupiti i pare da im se popravi auto koje je bilo u kvaru i nisu se mogli vratiti za Sarajevo..ebiga puno od nas se znalo, jer se sluzila armija skupa i td, pa je bilo lijepo...sad od toga nema vise nista kako vidim ebiga ...
Inace fukare su juce dosle tek na drugo poluvrijeme, zakazao im je prijevoz vozac nece da vozi, tako da se morala koristiti taxi sluzba....evo kako vidim bilo im je pravo veselo
...djeca im ebu mame mozes mislit
Stokan je napisao/la:Jučer sam bio u travniku, i došli smo 10-15 min. prije početka tekme. Al nisu nam dali da uđemo, tražili su da svako da po 5 KM, tj. da kupimo karte, al naravno, niko nije imao para, jer smo dali sve za prevoz.SaltCityAttack je napisao/la:Stokan je napisao/la:Kao i uvijek kad nam dođe Sarajevo, utakmica je Velikog rizika.
Sad pametnjakovići iz Slobode i Mupa trebaju skontat nešto, i da ograde onaj dio na A tribini, tu je najbolje, bit će daleko od nas, i to je najbolje i za nas i za njih. Abd da dođe i vrijeme, kad ćemo prije utakmice sjedit zajedno, i pit, a onda na tribine, svako za svoj klub, bez incidenata i ostalog.
ma prije se sjeidlo i pilo sad toga nema vise...prije su manijaci dolazili, pa cak i kod mene su spavali trojica , jer su ostlai gledati sa nama Sloboda Ditu u kupu radivoja koraca dok je igrala... pa znali smo cak iskupiti i pare da im se popravi auto koje je bilo u kvaru i nisu se mogli vratiti za Sarajevo..ebiga puno od nas se znalo, jer se sluzila armija skupa i td, pa je bilo lijepo...sad od toga nema vise nista kako vidim ebiga ...
Inace fukare su juce dosle tek na drugo poluvrijeme, zakazao im je prijevoz vozac nece da vozi, tako da se morala koristiti taxi sluzba....evo kako vidim bilo im je pravo veselo
...djeca im ebu mame mozes mislit
Malo smo pravili probleme, ništa strašno![]()
Nadam se da će za Grbavicu biti organizovan prevoz, bus i to, i naravno policajska pratnja do Sarajeva, i nazad. Da nebi bile čeke i tak to
Ma joj, ja i još 3 lika, morali skupiti 90 km da platimo čovjeku taxi.SaltCityAttack je napisao/la:ma znam zato se bilo i ogorceno onako...ebiga valjda prevoz bude i covjek ne izradi, kao u travnik...ovako se samo bezveze lova potrosila, jer skuplje je brat eplatiti taxi nego onako svi po cenera za bus...dodjes dole i nece da te puste pihhhh...ali zato vidim fino je bilo sa acabom..."Aleneeeeeeee **** te Zeljo i nana "
![]()
ibreti i dalje ovdje se tim jednim postom..koji ri je ovo nick po redu?progras je napisao/la:gledam vas klip iz Travnika i ibretim seonaj se slomi sa ograde,onaj gleda druga mu biju,onaj fantomku naku stavio,onaj iza stuba mase nogama cirkus opsti
ma druze ono je za blakat jad i bijeda nista vise,a vidim nesto se hvalite onimSaltCityAttack je napisao/la:ibreti se ti sa jednim postomprogras je napisao/la:gledam vas klip iz Travnika i ibretim seonaj se slomi sa ograde,onaj gleda druga mu biju,onaj fantomku naku stavio,onaj iza stuba mase nogama cirkus opsti
progras je napisao/la:ma druze ono je za blakat jad i bijeda nista vise,a vidim nesto se hvalite onimSaltCityAttack je napisao/la:ibreti se ti sa jednim postomprogras je napisao/la:gledam vas klip iz Travnika i ibretim seonaj se slomi sa ograde,onaj gleda druga mu biju,onaj fantomku naku stavio,onaj iza stuba mase nogama cirkus opsti
znas sta bi mi onim prasinarima uradili pod bi sa njima pomeli,to su oni isti sto nisu smjeli da stanu na fer u Vogosi ovaj istetovirani,krili se oko zgrada
progras je napisao/la:ma druze ono je za blakat jad i bijeda nista vise,a vidim nesto se hvalite onimSaltCityAttack je napisao/la:ibreti se ti sa jednim postomprogras je napisao/la:gledam vas klip iz Travnika i ibretim seonaj se slomi sa ograde,onaj gleda druga mu biju,onaj fantomku naku stavio,onaj iza stuba mase nogama cirkus opsti
znas sta bi mi onim prasinarima uradili pod bi sa njima pomeli,to su oni isti sto nisu smjeli da stanu na fer u Vogosi ovaj istetovirani,krili se oko zgrada
haveri ste bas ste pase vase mame kur.. naseprogras je napisao/la:naravno da idem na gostovanja pa nismo mi kao vi izvini al je tako! mada vi odavno niste navijacka grupa,to je bolna cinjenica,ako ste se bili vani kao ovdje na stadionu onda je smijesno,znam da ste se lose bili cim ste usli na stadion zivi i zdravi!
progras je napisao/la:pasa pisemo acab kao i svi pogledaj malo klip poslije tekme na Kosevu sa Sirokim kako njih 4 specijalca sutaju momka,a ove prasinare nam ne treba 50 ljudi,specijalci su drugo prasinari su drugo,da ides po tekmama znao bi,uostalom u TZ smo stali specijalcima dobili smo batine ali smo stali dok vi nesmijete prici petorici prasinara smijesno! Vidim povratakk na tribinu iz proslog kola isto smijesno,nadam se da se smislili neku novu pjesmu jer ono je ocaj realno,neznam sto bjezite od realnosti! A da cemo pisati za acabe occemo uvijek,al ako vec pokusavate da glumite mangupe, tj da se mangupisete policiji uradite barem to kako treba,a ne ko onaj iza stuba mase nesto nogom :lol:p.s. nas u krajinu protiv Novog Grada il kako se zove vec tim oko 8 sati voznje ode 50,tj na gostovanja nas ide malo vise od 50 ljudi,al sto jest jest onaj je kralj kako se slomi sa ogradea tek onaj kako se polomi preko stolica
haha jasta spominjes neke sake haha to ste nas sakama u bolnicu poslalibrcanska_malta je napisao/la:haveri ste bas ste pase vase mame kur.. naseprogras je napisao/la:naravno da idem na gostovanja pa nismo mi kao vi izvini al je tako! mada vi odavno niste navijacka grupa,to je bolna cinjenica,ako ste se bili vani kao ovdje na stadionu onda je smijesno,znam da ste se lose bili cim ste usli na stadion zivi i zdravi!
rodjak , ti veze nemas prosle godine ste vi nas kamenovali onim kamenjem sto ste pokupili na prilazu mi smo samo uzvratili samo sto je vasih 30 momaka zavrsilo u bolnici a nas 1 covijek , sa kojom ste ba murijom tukli ? ljudi vas 600-700 istjerase u minuti cim su palije proradile bjezite bolan nemoj mi ti nista pricat nemozete nikog na sake uzet svi vas redom udaraju sere m vam se u brojnost kad se od 5000 ljudi 200 smije potuc a vi ostali pricate preko foruma hahahah
bolna je cinjenica da smo mi fukare i uvijek cemo bit a mi furamo svoju furku i boli nas ****.
MOZDA SMO MALOBROJNI AL IMAMO NAJJACE FURANJE ... FKR87
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 20 gostiju.