Taman svi koji su bili na kosevu mogu otici pomoci pogledati Bosnu.
(nemojte ovo komentarisati, da se ne ide dalje u OT, hvala)
Sto se tice danasnje utakmice ne ocekujem probleme, pogotovo sto je to nas prijateljski klub

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dok je imamovica & company bosnu nemoze tito izvucidenza_hordas je napisao/la:red bi bio da mi horde sidjemo dole do zetre udjemo i bodrimo bosnu jer je i to nas klub![]()
Stipu suplju, letit' cete vi da igrate tu utakmicu, posebno jer cete se nakon kraja ove danasnje utakmice naloziti da ste najjaci na svijetu..Hipergotiva je napisao/la:Ljudi zar vi stvarno mislite da ce Sarajevo igrati ovu utakmicu protiv slobode ja stvarno ne znam sta oni iz saveza misle a i Suman je rekao da Sarajevo nece igrati utakmicu
Bice price da ce osvojit titulu !!!!Baja_Zvjerka je napisao/la:Stipu suplju, letit' cete vi da igrate tu utakmicu, posebno jer cete se nakon kraja ove danasnje utakmice naloziti da ste najjaci na svijetu..Hipergotiva je napisao/la:Ljudi zar vi stvarno mislite da ce Sarajevo igrati ovu utakmicu protiv slobode ja stvarno ne znam sta oni iz saveza misle a i Suman je rekao da Sarajevo nece igrati utakmicu![]()
![]()
![]()
![]()
Pozz
malo brate malo nas protiv zvijezde u srijedu 9.000cena je napisao/la:Oko 6 hiljada .
đaba vama 9000 kad vas samo 1000 navijanedaTM87 je napisao/la:malo brate malo nas protiv zvijezde u srijedu 9.000cena je napisao/la:Oko 6 hiljada .
Nisde77 je napisao/la:đaba vama 9000 kad vas samo 1000 navijanedaTM87 je napisao/la:malo brate malo nas protiv zvijezde u srijedu 9.000cena je napisao/la:Oko 6 hiljada .
Trenutno korisnika/ca: insimadop, JavierBosnia, jurisicduska, Zagor i 41 gost.