FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da cemo na kraju izmjenjati komplet izraelsku ligu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kad bude izvlačenje parova za kvalifikacije nadam se da će onaj ćelo dobiti gripu, da će ga auto udariti bilo šta samo da nam on ne izvlači parove.Ako on bude izvlačio možda dobijemo reprezentaciju Izraela.

DRUG NEBI TI PUNCA
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako i ovaj put dobijemo Izraelce, neka naši pošalju zahtjev izraelskom savezu da igramo njihovu ligu. Navikli smo se već 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Navikli smo hmmmm teska rijec u ovom slucaju, mozda na temperaturuspielführer_21 je napisao/la:Ako i ovaj put dobijemo Izraelce, neka naši pošalju zahtjev izraelskom savezu da igramo njihovu ligu. Navikli smo se već
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
[quote="osim-osim"][quote="tm8782"][quote="osim-osim"]rijetko pisem postove ali citam svaki od prvog do zadnjeg,necu pricati gluposti samo vas molim da ovo dobro procitate.NAIME POSTO SAM JA JAKO DALEKO OD BOSNE TRENUTNO MOLIO BIH VAS DA POKUSATE U SUBOTU DA MINUTOM SUTNJE ILI NECIM DRUGIM ODATE POCAST OCU NASEG JADRANKA BOGICEVICA KOJI JE EKSHUMIRAN PRIJE NEKI DAN...NAIME JADRANKO JE RODJEN U VLASENICI KAO I JA I TAMO JE NJEGOV OTAC NESTAO U RATNOM PERIODU,PRONADJEN JE SKORO I IDENTIFIKOVAN TAKO DA VAS MOLIM DA PODRZIMO NASEG JADRANKA NA BILO KOJI NACIN,JA SAM SE CUO S NJIM I SVIMA ONIMA KOJI MISLE NA NJEGA I U ZNJEG SU NEIZMJERNO JE ZAHVALAN...O UKOPU OCA NASEG BOGIJA BICEMO NAKNADNO OBAVJESTENI ALI JA OBECAVAM DA CU DOCI NA UKOP,NADAM SE DA CE I KLUB ORGANIZOVATI DA SE ODE I NA VJECNI POCINAK ISPRATI BOGIJEV OTAC...HVALA SVIMA
NEK MU DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET I NEK MMU JE LAKA ZEMLJA.BOGI UZ TEBE SMO TM87.........
ZAMARATE SE RAZNIM GLUPOSTIMA KOJE VAS SE NE TICU,BOLJE BI VAM BILO DA PODRZITE MOMKA U TESKIM TRENUCIMA
NEK MU DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET I NEK MMU JE LAKA ZEMLJA.BOGI UZ TEBE SMO TM87.........
ZAMARATE SE RAZNIM GLUPOSTIMA KOJE VAS SE NE TICU,BOLJE BI VAM BILO DA PODRZITE MOMKA U TESKIM TRENUCIMA
A sta znaju djeca sta je postovanje samo da im je presipat iz suplje u praznu.osim-osim je napisao/la:rijetko pisem postove ali citam svaki od prvog do zadnjeg,necu pricati gluposti samo vas molim da ovo dobro procitate.NAIME POSTO SAM JA JAKO DALEKO OD BOSNE TRENUTNO MOLIO BIH VAS DA POKUSATE U SUBOTU DA MINUTOM SUTNJE ILI NECIM DRUGIM ODATE POCAST OCU NASEG JADRANKA BOGICEVICA KOJI JE EKSHUMIRAN PRIJE NEKI DAN...NAIME JADRANKO JE RODJEN U VLASENICI KAO I JA I TAMO JE NJEGOV OTAC NESTAO U RATNOM PERIODU,PRONADJEN JE SKORO I IDENTIFIKOVAN TAKO DA VAS MOLIM DA PODRZIMO NASEG JADRANKA NA BILO KOJI NACIN,JA SAM SE CUO S NJIM I SVIMA ONIMA KOJI MISLE NA NJEGA I U ZNJEG SU NEIZMJERNO JE ZAHVALAN...O UKOPU OCA NASEG BOGIJA BICEMO NAKNADNO OBAVJESTENI ALI JA OBECAVAM DA CU DOCI NA UKOP,NADAM SE DA CE I KLUB ORGANIZOVATI DA SE ODE I NA VJECNI POCINAK ISPRATI BOGIJEV OTAC...HVALA SVIMA
NEK MU DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET I NEK MMU JE LAKA ZEMLJA.BOGI UZ TEBE SMO TM87
Nego od ovih sto su regani na org nek neko ovo tamo prenese trebalo bi se nesto organizovat bar ispred navijaca ako klubski delegati to nisu u stanju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbt zivot zar je moguce da ova Shmona ima 17 bodova prednosti nad Hapoel T.A. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ja imam jednog koji bi mogao ali njemu ce trebati vremena jer non-stop radi,bilo bi dobro da se jos neko ukljuci u sve ovo,evo javno MOLIM VAS ukljucite se u sve ovo,potrebna je momku podrskapropuh je napisao/la:A sta znaju djeca sta je postovanje samo da im je presipat iz suplje u praznu.osim-osim je napisao/la:rijetko pisem postove ali citam svaki od prvog do zadnjeg,necu pricati gluposti samo vas molim da ovo dobro procitate.NAIME POSTO SAM JA JAKO DALEKO OD BOSNE TRENUTNO MOLIO BIH VAS DA POKUSATE U SUBOTU DA MINUTOM SUTNJE ILI NECIM DRUGIM ODATE POCAST OCU NASEG JADRANKA BOGICEVICA KOJI JE EKSHUMIRAN PRIJE NEKI DAN...NAIME JADRANKO JE RODJEN U VLASENICI KAO I JA I TAMO JE NJEGOV OTAC NESTAO U RATNOM PERIODU,PRONADJEN JE SKORO I IDENTIFIKOVAN TAKO DA VAS MOLIM DA PODRZIMO NASEG JADRANKA NA BILO KOJI NACIN,JA SAM SE CUO S NJIM I SVIMA ONIMA KOJI MISLE NA NJEGA I U ZNJEG SU NEIZMJERNO JE ZAHVALAN...O UKOPU OCA NASEG BOGIJA BICEMO NAKNADNO OBAVJESTENI ALI JA OBECAVAM DA CU DOCI NA UKOP,NADAM SE DA CE I KLUB ORGANIZOVATI DA SE ODE I NA VJECNI POCINAK ISPRATI BOGIJEV OTAC...HVALA SVIMA
NEK MU DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET I NEK MMU JE LAKA ZEMLJA.BOGI UZ TEBE SMO TM87
Nego od ovih sto su regani na org nek neko ovo tamo prenese trebalo bi se nesto organizovat bar ispred navijaca ako klubski delegati to nisu u stanju.
Jako mi je drago sto se rade ove neke aktivnosti ,da nam stadion bude iz tekme u tekmu puniji,ali isto tako mi je nekako krivo,sto u jednu ruku ispada moljakanje,i nazor navlacenje raje,sto nama svakako ne treba.Ne mislim tu na ovu turu po gradu,nego pricam opcenito.Ipak smo mi veliki klub,i imamo armiju navijaca.Mozda posjeta jeste slabija,ali definitivno mjerilo ne mogu biti tekme sa SIrokim i Borcem,sto zbog vremena ,sto zbog neadekvatnih uslova.Koliko god Amar imao pravo sto je nezadovoljan time,mislim da ce se to popraviti iz kola u kolo,ali generalno se mora nesto uraditi da se ljudima vrati ona potreba da stalno idu na utakmice,ali bi ljudi i sami trebali da imaju to u sebi.Lagano se opet pravi euforija i stadion ce biti puniji,ali posebno me fascinira kad vidim pune stadione u Euro ligama,ne samo najjaci,nego recimo Austrija,Belgija,i slicno.Kod nas sve brzo dojadi ,sve se svodi na euforiju,prica se kako smo najvatreniji,najbolji,a vise bude nekih hladnih Belgijanaca,ili Austrijanaca,Svedjana.Mislim da nas ubi taj nas mentalitet i djilkosko razmisljanje.Bez obzira kako ostre izjave bile,Amarove ,pa cak i Svrakine.( Sto se mali prokurcio hahah),pune neke ironije.Mene to malo nervira i boli,da nam neko mora reci eto dodjite ako ne odete na Bregu,ili slicno.Mislim da je Zeljo zasluzio ,i da nam je na sramotu,da nas Sef mora tako pozivati.Mislim da ne vracamo na najbolji moguci nacin,nasim igracima za rezultete koje prave.Ako zelimo jaceg Zelju,onda i mi moramo biti dio te price,puno bolji,kao nekad sto smo bili.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja predlažem da unajme skauta za Izraelsku ligu.Inače ako su ovi bolji od dvojca iz Tel Aviva koliko bodovi govore (čisto sumljam) Želji se crno piše.Inače još jednom se pokazalo koliko je za naše klubove Evropa liga bolje takmičenje.Navijačima dođe podjednako atraktivno a protivnici su daleko povoljniji.spielführer_21 je napisao/la:Ako i ovaj put dobijemo Izraelce, neka naši pošalju zahtjev izraelskom savezu da igramo njihovu ligu. Navikli smo se već
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Haj bolan ,imao si ti bolji slika.Dovoljno sto si pitar,hoces jos da budes i p e d e r. :mrgreen:Mijenjaj to...Sarajlijc@ je napisao/la:Jbt zivot zar je moguce da ova Shmona ima 17 bodova prednosti nad Hapoel T.A.
VOLIM TE ZELJO
ma nemamo mi vise kulture fudbalske opcenito ili smo je zaboravili u ovoj kako kaze dubioza vukojebinibarbarez je napisao/la:Jako mi je drago sto se rade ove neke aktivnosti ,da nam stadion bude iz tekme u tekmu puniji,ali isto tako mi je nekako krivo,sto u jednu ruku ispada moljakanje,i nazor navlacenje raje,sto nama svakako ne treba..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je s jedne strane drago što će sutra biti stadion poprilično popunjen, posebno jug, ali opet kad se sjetim da će biti svega i svačega...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Uzeo si dosta mojih misli ali moram dodati da ekonomska situacija u državi nikad nije bila gora .Mnogo raje iz mog okruženja koji su bili redovni na stadionu danas vidim jako teško izdvajaju za tekmu.Fudbal je uvijek bio sport srednje klase a u nas je srednja klasa u velikoj banani .Oni koji imaju pare njih fudbal nezanima .barbarez je napisao/la:Jako mi je drago sto se rade ove neke aktivnosti ,da nam stadion bude iz tekme u tekmu puniji,ali isto tako mi je nekako krivo,sto u jednu ruku ispada moljakanje,i nazor navlacenje raje,sto nama svakako ne treba.Ne mislim tu na ovu turu po gradu,nego pricam opcenito.Ipak smo mi veliki klub,i imamo armiju navijaca.Mozda posjeta jeste slabija,ali definitivno mjerilo ne mogu biti tekme sa SIrokim i Borcem,sto zbog vremena ,sto zbog neadekvatnih uslova.Koliko god Amar imao pravo sto je nezadovoljan time,mislim da ce se to popraviti iz kola u kolo,ali generalno se mora nesto uraditi da se ljudima vrati ona potreba da stalno idu na utakmice,ali bi ljudi i sami trebali da imaju to u sebi.Lagano se opet pravi euforija i stadion ce biti puniji,ali posebno me fascinira kad vidim pune stadione u Euro ligama,ne samo najjaci,nego recimo Austrija,Belgija,i slicno.Kod nas sve brzo dojadi ,sve se svodi na euforiju,prica se kako smo najvatreniji,najbolji,a vise bude nekih hladnih Belgijanaca,ili Austrijanaca,Svedjana.Mislim da nas ubi taj nas mentalitet i djilkosko razmisljanje.Bez obzira kako ostre izjave bile,Amarove ,pa cak i Svrakine.( Sto se mali prokurcio hahah),pune neke ironije.Mene to malo nervira i boli,da nam neko mora reci eto dodjite ako ne odete na Bregu,ili slicno.Mislim da je Zeljo zasluzio ,i da nam je na sramotu,da nas Sef mora tako pozivati.Mislim da ne vracamo na najbolji moguci nacin,nasim igracima za rezultete koje prave.Ako zelimo jaceg Zelju,onda i mi moramo biti dio te price,puno bolji,kao nekad sto smo bili.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- rastafarian
- Kontakt:
???Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je s jedne strane drago što će sutra biti stadion poprilično popunjen, posebno jug, ali opet kad se sjetim da će biti svega i svačega...
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Unosi negativnu atmosferurastafarian je napisao/la:???Bianconeri1988 je napisao/la:Meni je s jedne strane drago što će sutra biti stadion poprilično popunjen, posebno jug, ali opet kad se sjetim da će biti svega i svačega...
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma mislio sam na derbi navijače i furače koji ne znaju 5 igrača kako treba, a misle da su izmislili fudbal kad daju komentare tokom utakmice.
A večina ovih što su svaku utakmicu na Grbavici će se složiti sa mnom.
Ž '21!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ima istine sutra je bitno dat gol u prvi 15-20 minuta da derbi navijace ne hvata nervoza i da ne pocnu psovat po Amaru,ekipi i ostalim.Inace sve veliki strucnjaci,ali nije bitno to bitno je da sutra bude popunjena Grbavica i da napravimo pravu atmosferu.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma mislio sam na derbi navijače i furače koji ne znaju 5 igrača kako treba, a misle da su izmislili fudbal kad daju komentare tokom utakmice.![]()
svoj ti pos'o !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Spicaaaa kroz grad bila 
Svi gledaju i čude se sta manijaci rade zbog tebe
p.s. koji je onaj čomor samo pokvarenjak..ide pored BBI i prstom na usta kao sutitee...ccc
p.s. koji je onaj čomor samo pokvarenjak..ide pored BBI i prstom na usta kao sutitee...ccc
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
e jbg ,pa to je prava zezancija..sta je trebao ,naviajti s vama ili vas kamenom gadzati..ovako opustena zezancija..pintol_TM87 je napisao/la:Spicaaaa kroz grad bila
a mogu misliti kad mu je cerga iz busa pocela **** vat sve po spisku..al jok on je pokvarenjak..e svasta..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.