Ako moze Conte u inter
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Kakve igrace imamo, od svih "slobodnih" trenera, nama bi najbolje pasao Murinjo...a ko ce njega gledati na klupi..
Ako moze Conte u inter
moze i ova ubleha kod nas..
ne znam sta je gore.. 
Ako moze Conte u inter
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ako ces tako gledati, puno lakse bi ga Arsenal izdrzao s obzirom na kvalitetnije defanzivno orijentisane igrace. I uz to bio bi prva meta u napadu, tako da mu niko ne bi smetao, niti bi on koga unazadio. Primjer A Sancheza koji je bio kralj u Arsenalu zbog citave te slobode, a sad je oprdak.Rosicky je napisao/la:Pa ti si spomenuo da je razlog dolaska uspijeh i pored toga naveo doticne klubove i to nitko ne osporaje.Italia je napisao/la:Pa prijatelju apsurdno je spominjati Juventus i Arsenal u istom kontekstu u danasnjici. Pogotovo kada se radi o dolasku najboljeg igraca svijeta. Da je u pitanju neki afrikanac ili brazilac kojem je najbitnija stvar u zivotu zaraditi 1 milion vise (poput A. Sancheza), pa razumio bih ovakva tumacenja. Medjutim, pricati o najboljem i spomenuti ga u tom kontekstu.Rosicky je napisao/la:Konkretno Arsenal radio ogromnog skarta ne bi mogao trpiti Ronalda,kao sto sada ne mogu ni Ozila.
Ronaldu ne bi imao ko dostavit loptu,otvorit stranu,iskreirat šansu da bi iskoristili njegovu prednost kretnje,finisinga i postavljanja.
Bez iskorištavanja njegovih prednosti on ne moze puno toga pridonijeti ekipi jer nije vise tako mlad.
Prije pokušaja vrijeđanja razmisli malo džabe ispadneš ograničen
Rekao sam da postoji razlog i slažem se da je taj razlog uspijeh i rezultati kao sto si i sam naveo.
U daljnjem tekstu sam naveo jednostavne razloge zasto Juventus može sebi priuštiti Ronalda...ja sam to nazvao "trpiti" iz jednostavnog razloga sto Ronaldo u ovim godinama jednostavno dozira sebe i svoju igru na aspekte u kojima je dominantan.
Juventus kao najkvalitetniji klub to sebi može dopustiti jer i s njim i bez njega će se prošetati ligom tj. Njegove manjkavosti u zalaganju i nekim drugim situacijama pokrit ce trkači i radilice sredine terena (Matuidi npr).
Arsenal sve da je Ronaldo samo tu htio doć nema tu privilegiju da ima igrača ograničenih djelovanja na terenu (što se perfektno vidi na primjeru Ozila).
Ronaldo svoj kontinuitet iz Reala može zadržat samo u par klubova a jedan od njih je Juventus..da barem po stare dane osvoji koju titulu lige.
Dobro je on vagao gdje će nastaviti karijeru...
Drugi par cipela je taj sto se on fizicki ne bi isplatio i uzalud bi bio doveden da proba osigurati LP. Okej za to, ima smisla, ali svakako to nije razlog sto on nije u Arsenalu. Za razliku od Ozila, Ronaldo ima efekat u LP, bitnim utakmicama i marketinska je zvijer, tako da su visestruke koristi (iako ja nisam za njegovo dovodnje, da se razumijemo). Za razliku od njega, Ozil samo crpi najvecu platu, a nista ne donosi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Pep novi trener. Previše su se raspričali da ne bude.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Iako mislim da ce mu naredni klub svakako biti Juventus previse nam laska godinama, male su sanse da to bude ove sezone... Sari, Poketino i Inzaghi , tu trebamo traziti, a ne bi iznenadio ni MihajlovicIlCapitano je napisao/la:Pep novi trener. Previše su se raspričali da ne bude.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ti to lozis narod..IlCapitano je napisao/la:Pep novi trener. Previše su se raspričali da ne bude.
Takodjer da potvrdim Capitanovu pricu... drug koji je sa mnom isao u srednju skolu i fax i prije par godina otisao u Italiju da zivi i radi (Torino) rekao mi je jucer da bi pep trebao biti novi trener, doduse on mi je pisao i da max ostaje
... o tome se prica u torinu u krugovima gdje se on vrti, tj gdje radi i boravi... e sad koliko su te price kredibilne i istinite ne bih znao ali ovdje sigurno ima ozbiljne vatre... doduse i pep je demantovao neki dan pa je i meni logicnije da to bude naredne sezone a ne ove, al hajd... nadati se, jer zasto nogirati maxa da bi ga zamijenio conteom, sarriem ili simeoneom... ne ide realno, minimum poche a maximum pep treba biti neki prihvatljiv okvir jer ne djeluje mi agnelli kao neko ko radi sa konja na magarca...
Ove godine je Coppa, tako da ponovo necemo imati full ekipu od pocetka priprema, jedino Costa nije pozvao u repku. Dybala, Sandro, Bentacur, Cuadrado su pozvani... Steta za Dybalu ako ostaje, jer tesko da ce dobiti neke znacajne minute u dresu Argentine..
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Preuranjena odluka da se uruči otkaz Allegriju samo zato što je tražio pojačanja i to s pravom a Nedved misli da ima jak tim i da nema potrebe i nema al' za Italiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Veoma dobro, Conte ako se vrati hoce Higuaina u napadu xD
Otkaz je urucen ....zato sto imaju vec trenera....niko ne daje otkaz 2 kola prije kraja sezone a da nemaju vec zavrseno s nekimSaurman je napisao/la:Preuranjena odluka da se uruči otkaz Allegriju samo zato što je tražio pojačanja i to s pravom a Nedved misli da ima jak tim i da nema potrebe i nema al' za Italiju.
Apsolutno nemaju trenera.jelle je napisao/la:Otkaz je urucen ....zato sto imaju vec trenera....niko ne daje otkaz 2 kola prije kraja sezone a da nemaju vec zavrseno s nekimSaurman je napisao/la:Preuranjena odluka da se uruči otkaz Allegriju samo zato što je tražio pojačanja i to s pravom a Nedved misli da ima jak tim i da nema potrebe i nema al' za Italiju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ti znas ...javio ti Paratici il NedvedPogba je napisao/la:Apsolutno nemaju trenera.jelle je napisao/la:Otkaz je urucen ....zato sto imaju vec trenera....niko ne daje otkaz 2 kola prije kraja sezone a da nemaju vec zavrseno s nekimSaurman je napisao/la:Preuranjena odluka da se uruči otkaz Allegriju samo zato što je tražio pojačanja i to s pravom a Nedved misli da ima jak tim i da nema potrebe i nema al' za Italiju.
Naravno da znam. Simone, Sarri i Mihajlovic kandidati uz Contea sponzoriranog od Nedveda. Apsolutno se nije imao trener kada se davao otkaz Allegriu niti se jos ima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nije to baš tako kako si napisao i kako su predočili mediji. Mnogo više se pisalo. I daleko više je toga iza svega.Saurman je napisao/la:Preuranjena odluka da se uruči otkaz Allegriju samo zato što je tražio pojačanja i to s pravom a Nedved misli da ima jak tim i da nema potrebe i nema al' za Italiju.
A naravno da se nema trenera još uvijek jer nema adekvatnog imena na tržištu. Svi su zauzeti i zbog toga mediji lutaju sa raznim imenima.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ajde vidit cemo ....samo da ne bude kukanje kako je raspad sistema ko kad je Conte odlazio 
Sad se nalazimo tamo gdje smo Capitano i nas par govorili cijelo vrijeme da cemo bit. Bez Maxa, i bez jasne ideje. Postoji sansa da se ceka Poche, a cisto sunnjam da ce ga pustiti. Bilo vam je samo da se otjera Max, i sad kad se desilo?! Sta sad? Uprava kriva?Pogba je napisao/la:Naravno da znam. Simone, Sarri i Mihajlovic kandidati uz Contea sponzoriranog od Nedveda. Apsolutno se nije imao trener kada se davao otkaz Allegriu niti se jos ima.
Max Allegri
Hagshshshsgs.....evo ga pocelo je

- IlCapitano
- Kontakt:
Nisam ja ništa tako rekao.Mig_Mig je napisao/la:Sad se nalazimo tamo gdje smo Capitano i nas par govorili cijelo vrijeme da cemo bit. Bez Maxa, i bez jasne ideje. Postoji sansa da se ceka Poche, a cisto sunnjam da ce ga pustiti. Bilo vam je samo da se otjera Max, i sad kad se desilo?! Sta sad? Uprava kriva?Pogba je napisao/la:Naravno da znam. Simone, Sarri i Mihajlovic kandidati uz Contea sponzoriranog od Nedveda. Apsolutno se nije imao trener kada se davao otkaz Allegriu niti se jos ima.
Dapače, vjerujem da imaju jasnu ideju koga hoće za trenera, a sad hoće li ga dobiti...
Pep, Sarri ili Mourinho. Conte zadnja opcija, čeka k'o kujica da ga zovnu.
Osim Pepa smiješne opcije.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 21 maj 2019, 09:57, ukupno mijenjano 3 puta.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa jeL realno izjavit u maju ...nakon 4 - 5 dana od otkaza Maxu da su ljudi u klubu bez jasne ideje ...hahshshshsha...prejako 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.