Premijer liga BiH - aktuelno

Kamaga11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Kamaga11 » 28 avg 2023, 09:07

joker90 je napisao/la:
28 avg 2023, 08:57
Sva normalna, objektivna i neutralna publika večeras će navijati da Sarajevo pobjedi, jer to je pobjeda za bh fudbal generalno! Nadamo se što skorijem povratku Veleža u ligu u kojoj nešto znače i gdje imaju šampionsku titulu, a to je jedna stepenica niže. :salut:
Apsolutno se slazem. Evo ti moj savjet kupi cepove za usi da ne moras slusat urlike vjeruj da ce ti pomoci.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 28 avg 2023, 09:10

Tko god je sinoć bio pod Bijelim Brijegom zna da sigurno nije bilo samo 1500 navijača. Ako donja tribina prima 5000+, bar pola od toga je bilo puno. Vjerojatno je i na gornjoj bilo nešto sitno, nisam mogao vidjeti s donje. Ovo netko iz saveza odokativno lupi cifru, pa onda zavisi tko gleda i koliko želi vidjet.

Ali neka, nek trollovi s istočne obale imaju jednu stvar za koju se mogu zakačit. Kad si navijač Veleža svaka pobjeda je bitna, jer ko zna kad će iduća prilika da se mogu s nečim pohvalit.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 28 avg 2023, 09:18

TheNoblesMo je napisao/la:
28 avg 2023, 09:10
Tko god je sinoć bio pod Bijelim Brijegom zna da sigurno nije bilo samo 1500 navijača. Ako donja tribina prima 5000+, bar pola od toga je bilo puno. Vjerojatno je i na gornjoj bilo nešto sitno, nisam mogao vidjeti s donje. Ovo netko iz saveza odokativno lupi cifru, pa onda zavisi tko gleda i koliko želi vidjet.

Ali neka, nek trollovi s istočne obale imaju jednu stvar za koju se mogu zakačit. Kad si navijač Veleža svaka pobjeda je bitna, jer ko zna kad će iduća prilika da se mogu s nečim pohvalit.
Kakvo trolanje i kakvo pola donje tribine majstore evo ti slika na pocetku utakmice i da je uslo poslje ovoga 500 ljudi taman 1500

slika

Treba biti iskren ne znam gdje je problem

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 28 avg 2023, 09:26

CampobelloDiMazara je napisao/la:
28 avg 2023, 09:18

Kakvo trolanje i kakvo pola donje tribine majstore evo ti slika na pocetku utakmice i da je uslo poslje ovoga 500 ljudi taman 1500

slika

Treba biti iskren kao ja i priznati da je bilo 1,5k i reći da je razlog invazija skakavaca, bar se ljudi nasmiju :)
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 28 avg 2023, 09:27

letsgofighter je napisao/la:
28 avg 2023, 09:26

Treba biti iskren kao ja i priznati da je bilo 1,5k i reći da je razlog invazija skakavaca, bar se ljudi nasmiju :)
Posteno :thumbup:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 avg 2023, 09:31

Na konto burne rasprave oko sudijskih greški na utakmicama Borca i Želje...sudac nije dosudio, znači nije ni bilo :kafa:
Koševo Zapad

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 10:04

gruezi je napisao/la:
27 avg 2023, 23:19
Meni nikad nece biti jasno zasto velez sebi nije previo stadion u sjevernom logoru.. jbt onolika livada 96te su mogli samo golove postavit iscrtat linije I eto terena bio bi bolji nego vrapcici tada..
Nisu dopustili prvo iz Urbanizma, a onda i gradonacelnik bio levat jer jbg mora sve biti po stanackoj liniji. A sad kada se otkupilo jos prostora prema bivsoj fabrici i sva planiranja i sad kada se pocne graditi ova tribina iza klupa sigurno ce biti medju ljepsim stadionima. A ionako sada u Fudbalu rijetki su stadioni koji su ostali u centrima grada. Ovo sto oni ( citaj ultrasi) pokusavaju kao "pijacari" i slicno jako izlizano i dosadno za slusati a malo samo proguglas i shvatis da ni najveci klubovi na svijetu nemaju stadione u centru grada.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 28 avg 2023, 10:12

CampobelloDiMazara je napisao/la:
28 avg 2023, 09:18

slika

Nije bio na casu kad se ucilo racunanje preko hiljadu, nemoj mu zamjeriti :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 28 avg 2023, 10:13

Nemaju kad su u pitanju milionski gradovi, nemaš ga realno gdje ni smjestiti.
Mada ne vidim u čemu je problem sa lokacijom Veležovog stadiona, osim našeg mentaliteta da nam je sve u 100 metara, prodavnica, apoteka, škola, stadion...
Koševo Zapad

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 10:13

OnlyLeft22 je napisao/la:
28 avg 2023, 00:14
search.php?keywords=habib&t=2158&sf=msgonly

Evo kralja, jedan jedini :ljepota:
bambus je napisao/la:
06 feb 2019, 14:04
pinoglavi je napisao/la: williams
habib je napisao/la:
formula

al nemoj igrat na pola onda ako pogodis kvotu 60 i dobijes 30 bice ti krivo sto nisi stavio na marku i **** od do i prisjesce ti i tih 30 maraka pa ces ih brzo potrosit onda ce se probat vadit pa ces se zavalit jos 30 maraka i sve to zato sto si stavio pola marke a ne marku

poslusaj me
slika

habib i hendikep ahhaha
Evolution87 je napisao/la: kakvo objasnjenje :lol:

nastavak

:lol: :lol:
Tito
doc. dr Habib i prognoze
Sarajevo - Velež - sarajevo umorno velez jak ove sezone. kec ko kuca
Mladost - Drina - ja stvarno nemam pojma kakvi su ni jedni ni drugi al je ovo isto kec ko kuca
Travnik - Borac - dvoumim se izmedju 1 i 2 i ipak sam se odlucio za 2 al crvena kartona za travnik
Čelik - Zvijezda - 0 2 ne mogu ovi sa zmajevima
Široki B. - Vitez - dva velikana al ipak 1
Slavija - Željezničar - 2 heh
Olimpic - Sloboda - cuj olimpic hahahhahahahhaha ma x
Zrinjski - Radnik - valjda 1

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

FREE RUI PINTO.

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 10:17

tutankamon1905 je napisao/la:
28 avg 2023, 02:19
Pijacari su neumorni.. :plac: A jos minimalno 7 europskih utakmica Zrinjskog trebaju ispratit + standardno gledanje u ledja na kraju sezone.. Ko prezivi pricat ce :beba:
Ni vasi vas ne prate a ne mi. Pa bolan draze ljudima Wrexham u 6 engleskoj gledati nego vas. Ni vi sami ga ne gledate ali kao da odbranite.

FREE RUI PINTO.

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 10:24

realnonerealan je napisao/la:
28 avg 2023, 08:49
Ja i dalje ne vjerujem da se navijaci Veleza usuduju nesto komentirati o drugim klubovima... Vazda ista tema od njih ovdje: posjeta,povijest, ledeno doba.

Fun Facts:

Ledeno doba: petokraka prvi put izvirila ispod leda..
Posjeta: 1969. u Mostaru oboren svjetski rekord posjete na jednoj utakmici ( Balorda kaze da mu je dedo rekao da su ljudi od bijelog brijega sve do Neretve cekali da udju na stadion), dedo tad Hippie bio pa sad tesko uzeti ovo za ozbiljno..
Povijest: vazno je znati da je Velez u Yugi vazda maskota bio, luzeri bez titule uz dva osvojena kupa, ali nije istina da nemaju titule jer su osvojili par puta Prvu ligu Federacije.. :mrgreen:

U Premijer ligi od 2002 za sad su osvojili samo jedan kup.. Bitni u Premijer ligi Bosne isto Luton City u Engleskoj.. :beba:
Levatu, posto ti izgleda google nije jaca strana ako malo samo proguglas shvatit ces da je Luton jedan od najstarijih klubova, najstariji stadion u Engleskoj i imao istu sudbinu kao Velez sa levatima i sad igra EPL kad hoces da budes pametan onda barem faktualno proguglaj pa onda labrnju otvori. I smijesno je porediti titule (Sevilla zadnj piut prvak 00/01 ali ima 4 Evropa lige jel bolja od Atletico Madrida ?).

FREE RUI PINTO.

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 10:34

Ali dobro u svakoj ligi postoji tim koji ima titule, pare, igrace ali nema ono najbitnije zbog cega se igra fudbal a to su navijaci i ljubav. Tipa. Machester City je najbolji primjer. Imas i titule i pare i igrace ali nemas ono najbitnije ljubav prema klubu. ( Proguglas : Plastic fans oni i RB Lepizig prvi)

FREE RUI PINTO.

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 28 avg 2023, 11:03

GrimReaper je napisao/la:
28 avg 2023, 10:24
realnonerealan je napisao/la:
28 avg 2023, 08:49
Ja i dalje ne vjerujem da se navijaci Veleza usuduju nesto komentirati o drugim klubovima... Vazda ista tema od njih ovdje: posjeta,povijest, ledeno doba.

Fun Facts:

Ledeno doba: petokraka prvi put izvirila ispod leda..
Posjeta: 1969. u Mostaru oboren svjetski rekord posjete na jednoj utakmici ( Balorda kaze da mu je dedo rekao da su ljudi od bijelog brijega sve do Neretve cekali da udju na stadion), dedo tad Hippie bio pa sad tesko uzeti ovo za ozbiljno..
Povijest: vazno je znati da je Velez u Yugi vazda maskota bio, luzeri bez titule uz dva osvojena kupa, ali nije istina da nemaju titule jer su osvojili par puta Prvu ligu Federacije.. :mrgreen:

U Premijer ligi od 2002 za sad su osvojili samo jedan kup.. Bitni u Premijer ligi Bosne isto Luton City u Engleskoj.. :beba:
Levatu, posto ti izgleda google nije jaca strana ako malo samo proguglas shvatit ces da je Luton jedan od najstarijih klubova, najstariji stadion u Engleskoj i imao istu sudbinu kao Velez sa levatima i sad igra EPL kad hoces da budes pametan onda barem faktualno proguglaj pa onda labrnju otvori. I smijesno je porediti titule (Sevilla zadnj piut prvak 00/01 ali ima 4 Evropa lige jel bolja od Atletico Madrida ?).
Fun Fact : Borac Banja Luka, iako je 14 sezona proveo u prvoj ligi Jugoslavije, jedini je DRUGOLIGAŠ, koji je uspio da podigne trofej namjenjen osvajaču kupa maršala Tita !
Sad ne trolam ali ja sam bio ubjeđen da je Velež osvojio prvenstvo u najjačem rangu takmičenja, ali sam se zajebao, znaš kad imaš to negdje kao po defaultu da se desilo, ali.....
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 avg 2023, 11:09

28 avg 2023, 10:34
Ali dobro u svakoj ligi postoji tim koji ima titule, pare, igrace ali nema ono najbitnije zbog cega se igra fudbal a to su navijaci i ljubav. Tipa. Machester City je najbolji primjer. Imas i titule i pare i igrace ali nemas ono najbitnije ljubav prema klubu. ( Proguglas : Plastic fans oni i RB Lepizig prvi)
Au kakva izvala. City postoji već nekih 140 godina i oni su gradski klub. Imaju više navijača u Manchesteru nego United. Razlog globalne popularnosti Uniteda je taj što su najtrofejniji engleski klub uz Liverpool i zato im se baza navijača i širila vani dok City nikad nije imao dobre rezultate. To nije razlog da takav klub ili njihove navijače zovemo plastikom. Za plastiku ne navija niko poput npr. Olimpika u našem slučaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 28 avg 2023, 11:18

Lik koji navija za klub koji nikad nije imao veću prosječnu posjetu od kluba za kojeg govori da je plastičan i da nema navijače. Ovdje sve poludilo :rol:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 11:22

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
28 avg 2023, 11:18
Lik koji navija za klub koji nikad nije imao veću prosječnu posjetu od kluba za kojeg govori da je plastičan i da nema navijače. Ovdje sve poludilo :rol:
Ti navijas za klub koji to nikada nece ni imati :rol: :rol: :rol: :rol: Vise vam posjetioca navija za Rijeku nego za vas. Prosjecna posjeta vam ravna Mercatoru. U ostalom i jeste shoping centar za Rijeku,Dinamo i Hajduk, ionako vam baza za njih svakako i navija.

FREE RUI PINTO.

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 28 avg 2023, 11:27

Kako neće, svake sezone u prosjeku više gledatelja bude na stadionu mog kluba nego tvog :rol: :tokralju:

Za ovo ostalo ne znam šta da ti kažem, kakva sad Rijeka :rol:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 28 avg 2023, 11:30

28 avg 2023, 11:27
Kako neće, svake sezone u prosjeku više gledatelja bude na stadionu mog kluba nego tvog :rol: :tokralju:

Na Football manageru mozda i imate posjetu. I ti sam ih prvi pratis da te raja ne bi sihakala a kuci prvo Dinamo pa tek onda ...

FREE RUI PINTO.

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 28 avg 2023, 11:32

28 avg 2023, 11:30
28 avg 2023, 11:27

Na Football manageru mozda i imate posjetu. I ti sam ih prvi pratis da te raja ne bi sihakala a kuci prvo Dinamo pa tek onda ...
:rol: :rol: :rol: :bow:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 29 gostiju.