Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fajicu je cijena vec skocila na 3 milke. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sad kad razmislim, mogao bi i Branitelj ovako.bambus je napisao/la:Casno i posteno u Premijer ligu ! 2 penala ; 5+ ; 2/1 .![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Eh da je Branitelju jedan Covic.S-Y-L-A-R je napisao/la: Sad kad razmislim, mogao bi i Branitelj ovako.
!
- Babuka1946
- Kontakt:
Mislis na The manjejake? Pa zar nije dovoljno sto zeljkan nije dobio licencu za Europu, ti bi im i licencu za forim uzeo?nekoIzMostara je napisao/la:
Plasticarim i placenicima treba zabraniti pisanje ovdje, ovdje bi ipak trebali pisati navijaci klubova koji se bave sportom, a ne trgovinom.
Evo Fajic ima ponuda kaze, 4 miliona cak nude. Ako bude klub zadovoljan ponudom, mozda i ode.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Prodaju Fajica i od tih para kupe kompletan Zrinjskiredbull93 je napisao/la:Evo Fajic ima ponuda kaze, 4 miliona cak nude. Ako bude klub zadovoljan ponudom, mozda i ode.
Ostane im jos para da Bilbiju vratesamoposteno je napisao/la:Prodaju Fajica i od tih para kupe kompletan Zrinjskiredbull93 je napisao/la:Evo Fajic ima ponuda kaze, 4 miliona cak nude. Ako bude klub zadovoljan ponudom, mozda i ode.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Slave povratak u premijer ligu a jos licencu dobili nisuredbull93 je napisao/la:Ostane im jos para da Bilbiju vratesamoposteno je napisao/la:Prodaju Fajica i od tih para kupe kompletan Zrinjskiredbull93 je napisao/la:Evo Fajic ima ponuda kaze, 4 miliona cak nude. Ako bude klub zadovoljan ponudom, mozda i ode.
Sami sebe ponižavaju euforijom oko povratka u najviši rang. 
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- SarajevskaHunta
- Kontakt:
Muftijstvo mostarsko čestitalo Veležu ulazak u društvo najboljih
Ne znam sto vam smeta slavlje Veleža...?
Ljudi su se zasluženo vratili u PL BiH i imaju pravo da proslavljaju...
Velež je jedan od nasih najvecih klubova sa fenomenalnom istorijom i tradicijom,prosli su pakao,izdigli se iz pepela i konacno je Mostar dobio svog pravog vladara...
Od mene cestitke Rodjeni
Svaka cast Red Army na fantasticnom performansu i juce i danas...
Velež je jedan od nasih najvecih klubova sa fenomenalnom istorijom i tradicijom,prosli su pakao,izdigli se iz pepela i konacno je Mostar dobio svog pravog vladara...
Od mene cestitke Rodjeni
- Babuka1946
- Kontakt:
Konacno ce se opet igrati nas najstariji i najveci derbi Sarajevo-Velez.

Malo kad čovjek skonta dolaze Borac i Velež dva kluba sa vrh stadionima za naše uslove.
A ispale 2 livadeFoSte95 je napisao/la:Malo kad čovjek skonta dolaze Borac i Velež dva kluba sa vrh stadionima za naše uslove.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Babuka1946
- Kontakt:
Te price o losim terenima i stadionima ciljano plasiraju fudbalski ''strucnjaci'' koji vode nase klubove. Naravno da nam trebaju bolji tereni i da i to utice na igru ali ja mislim da i kad bi svi klubovi napravili najbolje stadione i travnjake na svijetu, da bi nasa liga i dalje bila zadnja u Europi jer nemamo skolovane trenere. Dobri su tereni na Grbavici i Bilinom pa ja jos nikad nisam vidio ni jednu jedinu lijepu i uigranu akciju tih klubova. Pogotovo nisam gledao neku dobru utakmicu koju su odigrali. Isto je i sa ostalima ekipama. Da ne kazete da pisem o drugima jer ih mrzim evo navescu nas kao primjer. Sta mi mozemo ocekivati od trenera kao Husref? Sta on to moze nauciti igrace i ekipu kad je covjek jos uvjek u 80-im. Nema pojma o formacijama, psuje, vrijedja, krivi druge, nema plan B itd. A kazu da je on jedan od najboljih u drzavi. Pa mozemo onda tek zamisliti kakvi su ostali. Ista stvar je sa ljudima zaduzenim za fizicku spremu. Sve sami uhljebi, kao sto nam uostalom i cijela drzava takva. Ali bas ti ljudi svjesno prebacuju krivicu i svoju odgovornost na nesto ili nekog drugog a bosnjo ko bosnjo, normalno da ce zagristi za svaku udicu koja mu se baci.
Slazem se ja da nam trebaju bolji tereni i da bi oni malo poboljslai kvalitetu, ali 90% je do struke. Tereni su samo izgovor ovima koji sebe nazivaju strucnjacima.
SAMO SKOLE FUDBALA I SKOLOVANI TRENERI MOGU POBOLJSATI LIGU
Slazem se ja da nam trebaju bolji tereni i da bi oni malo poboljslai kvalitetu, ali 90% je do struke. Tereni su samo izgovor ovima koji sebe nazivaju strucnjacima.
SAMO SKOLE FUDBALA I SKOLOVANI TRENERI MOGU POBOLJSATI LIGU
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne bi se ni FK Klis ovoliko radovao, a ne jedan od najvećih.Vanja8 je napisao/la:Ne znam sto vam smeta slavlje Veleža...?
Od mene cestitke Rodjeni
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Velež je prije 3 godine bio sekundi od gašenja, tad ga je preuzela uprava koja nije pričala, nego se prihvatila rada, i sa vizijom, entuzijazmom i dosta truda, uspijeli su za 3 godine su podignu klub i vrate ga u život. Sad vlada jedno veliko zajedništvo, a to je upravo najveća pobjeda trenutnog Veleza, zajednistvo koje vlada. Ovo je povratak Veleza, jakog i čistog, onakvog kakav je potreban BIH i fudbalu u BiH. E sve to se slavi. Slavi se da je ovo tek početak.MMM je napisao/la:Ne bi se ni FK Klis ovoliko radovao, a ne jedan od najvećih.Vanja8 je napisao/la:Ne znam sto vam smeta slavlje Veleža...?
Od mene cestitke Rodjeni
E sad sto tebi to smeta, vjerovatno si bio jedan od onih sto su se nadali potpunom krahu ovog velikana, i sad pucaš od kompleksa, to je tvoj problem. Vidim liječiš ih po forumu, nevjerujem da će ti pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.