Ne kontam fakat, kako je prosjek dioba prvog mjesta.AshburtonG je napisao/la: ↑16 feb 2023, 00:36Ne znam sto se odmah ljutis. Ocigledno je da si zadovoljan prosjekom. Pomiri se s tim kume.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne kontam fakat, kako je prosjek dioba prvog mjesta.AshburtonG je napisao/la: ↑16 feb 2023, 00:36Ne znam sto se odmah ljutis. Ocigledno je da si zadovoljan prosjekom. Pomiri se s tim kume.![]()
Siti je šampionska ekipa. Nešto nisam vidio da ih se pljuvalo dok su bili 6-7 bodova ispod nas, koliko vi sad pljujete po ovoj ekipi.AshburtonG je napisao/la: ↑16 feb 2023, 00:38Covjek ti je rekao da smo uzeli 1 od 12 mogucih bodova(figurativno). To nije ni prosjek. Evo govoris 4 kola dobro je to, bice bolje, a prednost se topi. Sta je to nego zadovoljavanje (ispod)prosjekom?
Da nemas taj mentalitet, znao bi da samo kritika i veci zahtjevi donose napredak, a ne slijeganje ramenima.
Ne stvara se luzerski mentalitet preko noći ili tokom jedne polusezone, isto kao što se ni pobjednički mentalitet i šampion ne stvara preko noći ili tokom jedne polusezone. Venger je stvorio ovaj Arsenal, da nije bilo njega, ne bi bilo ni tog pobjedničkog mentaliteta koji je odlikovao šampiona i pitanje je veliko gdje bi Arsenal kao klub trenutno bio. Ako ti je Venger dokaz za luzerski mentalitet o kojem pričaš, onda nas dvojica nemamo o čemu dalje.AshburtonG je napisao/la: ↑16 feb 2023, 01:00Luzerski mentalitet je opravdavanje svega sto je lose i to vec godinama. Pa Wenger je zbog tog mentaliteta ostao makar 5 godina duze na klupi, nego sto je realno trebao. Ne stvara se isti preko noci ili tokom jedne polusezone. Da malo pratis njihove platforme, vidio bi koliko su prali na ruke Pepa i Haalanda zbog lose igre i rezultata. Vama je svaka kritika pljuvanje, jer si navikao ovdje bit kao dezurni moralista. Nemam nista protiv toga, sve dok za druge ljude ne govoris da su fake navijaci i slicne lobotomije, jer iskazuju nezadovoljstvo. Imam problem, kad sebi uzimas za pravo ti odlucivat ko ce i kako pisat o Arsenalu i svom vidjenju situacije. Opusti se kume. Evo 10 postova si napisao kako su ljudi fake navijaci, kako se samo zalimo, kako ovo, kako ono. Pisi svoje misljenje bez konstantnog nekog omalovazavanja.
Ne znam sta ti, i tebi slicni, ocekujete? Da raja tapse ekipu po ramenu nakon svakog poraza i govori kako smo ih nadigrali, ali eto nismo imali srece?
Ovo jednostavno nije ni sjenka Arsenala iz prve polusezone i u tome je stvar. Imali smo najjacu odbranu uz Newcastle u prvom dijelu, a sad strepis svaki napad i prije svega svaki prekid, da ne primis gol. Ti ako to ne vidis, onda je to vec tvoj problem. Pravili smo 5-6 prilika na tekmi, sad pravimo jednu, a ni tu jednu nema ko zabit. Da nismo i tu mi krivi sto se nije doveo napadac ili sto se ne pokusa nesto osim Eddia? Jesmo li isto mi krivi sto ja kao agnostik ucim dnevno 2 subhaneke, da se ona staklena budaletina ne povrijedi pri jutarnjoj erekciji?
Kad se igra dobro, red je da se hvali na sav avaz, sto se ovdje i radilo, a kad se udje u krizu i prave pocetnicke greske, ne vidim zasto se ne bi skrenula paznja na iste? Ko da ne dobijaju milione za svoj posao. Kasirka u Bingu kad svaki dan pravi manjak, dobije otkaz. Sta je to razlika kod njihovog posla?
Zato i dominira godinama. Ne prašta, ne drži se jedne ekipe konstantno, ne bježi od eksperimanata, fleksibilan je i td. Realno čovjek ima sve odlike pravog menadžera u realnom smislu te riječi.Murga je napisao/la: ↑16 feb 2023, 06:031. Fali ti jedan od najvaznijih igraca, Partey
1.1 Jesus
2. Zanemaris lijevu stranu (Zinchenko i Tierney)
3. Takticki si procitan od strane svakoga
3.1 Izmjene slabe i nekad kasne
4. Kratka klupa
5. Pala forma vec jedno vrijeme
Nasa realnost ove sezone je top 4. Smiju se ljudi Pepu kad mjenja dosta, ali upravo mu to daje dozu nepredvidivosti, sto mi nemamo nazalost.
Teoretski, pobjedimo sve, osvajamo ligu. Prakticki, to je vec malo teze![]()
Nešto kao kod trećeg gola Cityja, no umjesto Xhake tu je bio Gundogan.
Nakon ovoga je uslijedio gol, još gore kasnije imao i skoro istu gdje je Martinelli lijevo, isto ujebao.
Ja mislim da ce on prije u PSG nekad (ako i ovi tvoji nabrojani budu opcije).Marsal je napisao/la: ↑16 feb 2023, 11:56Meni je samo krivo što kad se saznalo za Parteya što se nije Arteta prikagodio situaciji i pokušao nešto izmiksat da nas ostavi samo na remiju ili da pokušamo šta iz kontre. Tvrodoglav je isto koliko je i Pep jer je htio sa onim što ima da pobijedi protivnika na svoj način.
Remi nas je (uz hajmo reću pobjedu protiv Evertona u zaostaloj) i dalje držao na +6.
Shvatam da je ove sezone neko rekao da ćemo bit top4 tj četvrti da bismo svi isto potpisali bez bismile, ali kad smo se već našli u ovakvoj situaciji...
Imat će City do kraja 10 bodova prednosti. Mi smo skroz pali, a Arteta još nije toliko sazrio da može ovo preokrenut.
I sa njim je problem. Naučit će ovdje posao i onda otići u City ili Barcelonu.
Sve ovo ni zbog čega.
Kako ne bit razočaran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.