Degenu 1 momak bio i mogao je glavu izgubiti , ti satro palamudis.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:00jesi li siguran da je bio samo 1 momak ?guadalupe je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:58Sta se debilu zna, doslo 15 ljudi cekali Horde u 2 sata naisao 1 momak sa autom i herojski ga napali.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:56
druze pod kucni prag sam mislio na stadion kosevo.. al nejse sve se zna vjeruj mi i cut ce se![]()
opusteno samo pozlit ce ti ba..
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kakav debil svijumi ovo je fakat za izucavanja

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Sto je najjace, ima i stil pisanja kao hulahopka, sa ovim pametovanjem i oko dolaska na stadionmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02kakav debil svijumi ovo je fakat za izucavanja![]()
nemojte ga banovat pustite ga nek kali bijes na ovim postovima.. ovo je neka otkacenija verzija hulahopke
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- manijacikonjic87
- Kontakt:
cuj mogo poginut a utoka se nosi.. ludilo s vamaguadalupe je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Degenu 1 momak bio i mogao je glavu izgubiti , ti satro palamudis.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:00jesi li siguran da je bio samo 1 momak ?opusteno samo pozlit ce ti ba..
![]()
![]()

eto digo sam vam pritisak nije me bilo na ovom sranju ima 100 godina bjese mi dosadno doduse ovaj imbecil belegija mi je bio meta zbog mazlumskih objava al i ti si naletio posteno

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma isti lik 100%19vendetta87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:04Sto je najjace, ima i stil pisanja kao hulahopka, sa ovim pametovanjem i oko dolaska na stadionmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02kakav debil svijumi ovo je fakat za izucavanja![]()
nemojte ga banovat pustite ga nek kali bijes na ovim postovima.. ovo je neka otkacenija verzija hulahopke
![]()
![]()
![]()

Mitomani spinuju stalno normalno da ce ga svi razguliti kad je kreno potegnut pistolj
A ovi vec poceli mitomanisati da je pistolj od manijaka
A ovi vec poceli mitomanisati da je pistolj od manijaka
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 avg 2023, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da me docekas s nozem, ne hvalaNucleo1999 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:54Ma ne lazi da si to napisaoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:28Nisu Horde nego oni sto nozeve nose, sad poceli i pistolje i ne smiju na sake
**** ti sve pitarsko ajde molim te evo da se nadjemo gdje god hoces u gradu da vidim jesi li ti decko dobar

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Hulahopka sa AliExpressa 

Pa ne znam bas da li je mogao glavu izgubiti od bjezanja ili udaranja palicama.guadalupe je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:02Degenu 1 momak bio i mogao je glavu izgubiti , ti satro palamudis.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:00jesi li siguran da je bio samo 1 momak ?opusteno samo pozlit ce ti ba..
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ova desavanja unazad par mjeseci vratit ce u prosle godine kad su redovno nozevi radili po tramvajima i trolama.
Nikome ovo nije potrebno
Nikome ovo nije potrebno
-
- Kontakt:
Puno pametujete za grupu cijih je 20ak ljudi pretrcalo citav teren i krenulo pocjepati/uzeti parolu na kojoj vi dobro znate sta je pisalo i kome je bila namjenjena, uz sveopstu euforiju sa sjevera, cigani licemjerni.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kamaga11 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:55Korteo i koreo nisu isto.Zutti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50Pa sta sad treba od 8 ujutro 200 momaka dezurat ispred stadiona? Korteo je najavljen, korteo ce i proci, al ako se priprema napad na korteo onda se krece na grupu u korteu, a ne na jednog momka 10 momaka da krene. Da je bio napad na korteo ja prvi bih pohvalio Manijake, navijacka akcija, sve uredno, al 10 momaka na 1 nije bas mangupski slozit ces se.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:42
al kakva vam je to glupa prica 10 vs 1.. u po bijela dana.. na dan vase utakmice.. na vasem kucnom pragu.. najavili ste koreo sigurno se pripremala tako da od te price 10 vs 1 nema nista care.. mozda je momak sam naisao u tom trenutku ali na vasem kucnom pragu je sigurno bilo jos momaka samo je pitanje jesu li se uhvatili noge ili su priskocili u pomoc momku.. a kako pricate izgleda sve vam se noge hvatalo na vakat![]()
![]()
samo vi mozete za ovakvu situaciju traziti neke glupe izgovore tipa 10 vs 1 i nek je potego pistolj bilo ih je vise.. kakav li je to mentalni sklop bas me zanima..![]()
![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I ako je stadion AFH tu, onda je sigurno stacionirana i baza navijaca ili mislis da su ljudi razapeli satore pa spavaju pored ulaza...manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:56druze pod kucni prag sam mislio na stadion kosevo.. al nejse sve se zna vjeruj mi i cut ce se![]()
Pa i ja prodjem pored Grbavice i iskreno da ti kazem jedino na sta mogu naletiti su radnice iz Marsa i onaj crni lik iz one cevapcinice...
Ocigledno ti nisi shvatio poentu onog sto sam napisao...
Nesto potpaljujes glupom pricom, umjesto da se zgrazavas i da Boga molis da se nesto gore od ovog ne desi...
Nije bitno cijih je navijaca bilo 10 pa udarili na jednog , to treba osudjivati...
Posto nisi iz SA, moras znati da je nas derby specifikum, da je to uglavnom raja koja se druzi u privatnom zivotu i koliko god se ne podnosili na sportskom polju u realnosti ces ih vazda vidjeti i na kafi i na kolacima uz poznatu carsijsku zayebanciju...
Nama ne trebaju ratne zone kad igraju Sarajevo i Zeljo, mi smo navikli na nesto drugo i ako imas i malo razuma bices protiv ovog sto se danas desavalo
Ovi sto potpaljuju da je trebao pucati vi ste najveci degeni koji postoje na forumu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Nisam procitao dobro, moja greska.Kamaga11 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:55Korteo i koreo nisu isto.Zutti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50Pa sta sad treba od 8 ujutro 200 momaka dezurat ispred stadiona? Korteo je najavljen, korteo ce i proci, al ako se priprema napad na korteo onda se krece na grupu u korteu, a ne na jednog momka 10 momaka da krene. Da je bio napad na korteo ja prvi bih pohvalio Manijake, navijacka akcija, sve uredno, al 10 momaka na 1 nije bas mangupski slozit ces se.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:42
al kakva vam je to glupa prica 10 vs 1.. u po bijela dana.. na dan vase utakmice.. na vasem kucnom pragu.. najavili ste koreo sigurno se pripremala tako da od te price 10 vs 1 nema nista care.. mozda je momak sam naisao u tom trenutku ali na vasem kucnom pragu je sigurno bilo jos momaka samo je pitanje jesu li se uhvatili noge ili su priskocili u pomoc momku.. a kako pricate izgleda sve vam se noge hvatalo na vakat![]()
![]()
samo vi mozete za ovakvu situaciju traziti neke glupe izgovore tipa 10 vs 1 i nek je potego pistolj bilo ih je vise.. kakav li je to mentalni sklop bas me zanima..![]()
![]()
![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa sta ocekivati od njih kad im se upadne na dan derbija i uzme parola. A ne obicna tekma dodju im pred stadion. Sta ovaj pise ujutro, koreo, korteo...ne zna sta lupa
mozda se i on ispalio 

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ma nije, zajebah se ja oko citanja, kontao sam da korteo spominjes pa sad temu mijenjas. Nismo ni ti ni ja bili tu, al ti iz Konjica bolje znas nego ljudi iz Sarajeva od kojih neko mozda i poznaje momke koji su ucestvovali u tome.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:58CARE ja cu se odjavit ipak.. uzivaj kraljuZutti je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:50
Pa sta sad treba od 8 ujutro 200 momaka dezurat ispred stadiona? Korteo je najavljen, korteo ce i proci, al ako se priprema napad na korteo onda se krece na grupu u korteu, a ne na jednog momka 10 momaka da krene. Da je bio napad na korteo ja prvi bih pohvalio Manijake, navijacka akcija, sve uredno, al 10 momaka na 1 nije bas mangupski slozit ces se.![]()
![]()
Mitomanija na nivou

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:06hocete li imat sad obraza ponovo spomenut nož.. samo pitam..![]()
![]()
![]()

-
Šokirao sam se šta pisešLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 19:10Da me docekas s nozem, ne hvalaNucleo1999 je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:54Ma ne lazi da si to napisaoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑28 avg 2023, 18:28
Nisu Horde nego oni sto nozeve nose, sad poceli i pistolje i ne smiju na sake
**** ti sve pitarsko ajde molim te evo da se nadjemo gdje god hoces u gradu da vidim jesi li ti decko dobar![]()
Grupa indijanaca, pištoljem čuvaš najavljenu koreografiju na stadionu na dan utakmice. Mislim da vam je sreća pa naleti taj mali, da nije on iskihali bi oni jadnici na stadionu kad bi im se ukazala masa. Svjesni su ti momci šta bi se tu desilo, ako znaš bilo koga priupitaj ga. Nije mu ni trebala utoka da spasi koreo.
Sve u svemu akcija je imala veći cilj sigurno, ne sumnjam u to.. momak je tu bio na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Kolateralna šteta?
NEKONTROLISANA STRAST
Ma svako ko kaze da ne bi pucao da ga 10 ljudi iz cista mira napadne vjerovatno laze. Ti bi pustio da te neko masakrira iz cista mira? Bi racku
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LavoviGabela, Proximic i 36 gostiju.