Jos vjerujem da nam ipak Guardiola dolazi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kome bi glumio 9?MysticAladin je napisao/la:Chelsea ima pravo otkupit Higuaina iako ima zabranu jer u ugovoru o pozajmici stoji pravo otkupa, dogovoreno prije transfer bana i nešto kontam da će ga otkupit jer 2 godine nema kupovine, a ide im Hazard. Ofanzivno su baš tanki i nešto sumnjam da će se oslonit na Girouda i neke omladince cijelu sezonu, a više nema Hazarda da mu glumi lažnu devetku u nekim tekmama.

Mig_Mig je napisao/la:Kome bi glumio 9?MysticAladin je napisao/la:Chelsea ima pravo otkupit Higuaina iako ima zabranu jer u ugovoru o pozajmici stoji pravo otkupa, dogovoreno prije transfer bana i nešto kontam da će ga otkupit jer 2 godine nema kupovine, a ide im Hazard. Ofanzivno su baš tanki i nešto sumnjam da će se oslonit na Girouda i neke omladince cijelu sezonu, a više nema Hazarda da mu glumi lažnu devetku u nekim tekmama.

)
 ) 

Hajde napisi sada i za PepaPantelija je napisao/la:Joj kad ja napisa da dolazi rona, kad me napadose

Pojede me posao pa ne stignem upratiti ove koji su tad prvi napisali za njegaJ1897 je napisao/la:Hajde napisi sada i za PepaPantelija je napisao/la:Joj kad ja napisa da dolazi rona, kad me napadose
 probat cu veceras poslije iftara malo da prrocackam
  probat cu veceras poslije iftara malo da prrocackam  

Tebe i mene. Al Pep nece 100%Pantelija je napisao/la:Joj kad ja napisa da dolazi rona, kad me napadose
Momblano se drzi svoje price i ne popustaIlCapitano je napisao/la:Guardiola is talking to Manchester City to free himself and join Juventus. [Momblano]