a uporan jeRimes87 je napisao/la:Opet?NYKnicks Fan je napisao/la:0-3
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Malo je reć', al' ga bogumi ubode par puta 
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
veseli, krpic i ahmet danas...
- muhamed121
- Kontakt:
Vrijeme idealno za utakmicu idemoooo svi u Bijeljinu siguran sam 200% da mozemo dat taj gol a Radnik je svakako citavu sezonu igrao bolje u gostima kod kuce su bili dosta losi kup kup kup je naššš
šta izjavi jučer Azmir: " Sloboda će sutra podići pehar".
Babuka zna nešto što mi ne znamo
vjerovatno su legle pare od punca
Babuka zna nešto što mi ne znamo
vjerovatno su legle pare od punca
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
staragarda je napisao/la:Sretno danas svoj crveno-crnoj braći,sestrama i bolesnicima Slobode... Sretno Slobodi i da uz Boziju pomoć donesete dugo iscekivani pehar u grad soli...generacije Tuzlaka i slobodasa čekaju i nadaju se trofeju... Na žalost ne idem danas put Bijeljine... tako sam odlučio jer nemam živaca a ni snage progutat još jedno finale poslije sedam gorkih pilula....ne znam ni dal ću gledati utakmicu... Kako god,neka pobijedi bolji ...LIJEPO SE PROVEDITE...SAMO BAHATO JER PORAZ NIJE NASA OPCIJA.... Sretno još jednom i ne štedite grla i dlanove... Zaslužili su to ovi momci
Nisi jedini koji se dvoumio da li otici u Bijeljinu ili otici na negdje na izlet bez mobitela al nisam mogao idemo ljudi danas. Sretno svima koji danas putuju i vidimo se u Bijeljini.
samo Sloboda
- muhamed121
- Kontakt:
Zato sto si se dvoumio da li da ides dobit ces putovanje u Barcelonu i proslavit cemo svi zajedno u Bijeljini kupmerak je napisao/la:staragarda je napisao/la:Sretno danas svoj crveno-crnoj braći,sestrama i bolesnicima Slobode... Sretno Slobodi i da uz Boziju pomoć donesete dugo iscekivani pehar u grad soli...generacije Tuzlaka i slobodasa čekaju i nadaju se trofeju... Na žalost ne idem danas put Bijeljine... tako sam odlučio jer nemam živaca a ni snage progutat još jedno finale poslije sedam gorkih pilula....ne znam ni dal ću gledati utakmicu... Kako god,neka pobijedi bolji ...LIJEPO SE PROVEDITE...SAMO BAHATO JER PORAZ NIJE NASA OPCIJA.... Sretno još jednom i ne štedite grla i dlanove... Zaslužili su to ovi momci
Nisi jedini koji se dvoumio da li otici u Bijeljinu ili otici na negdje na izlet bez mobitela al nisam mogao idemo ljudi danas. Sretno svima koji danas putuju i vidimo se u Bijeljini.
Ma kakva Barselona znao sam da bih umro na toj livadi da nisam otisao na uzvrat.muhamed121 je napisao/la:Zato sto si se dvoumio da li da ides dobit ces putovanje u Barcelonu i proslavit cemo svi zajedno u Bijeljini kupmerak je napisao/la:staragarda je napisao/la:Sretno danas svoj crveno-crnoj braći,sestrama i bolesnicima Slobode... Sretno Slobodi i da uz Boziju pomoć donesete dugo iscekivani pehar u grad soli...generacije Tuzlaka i slobodasa čekaju i nadaju se trofeju... Na žalost ne idem danas put Bijeljine... tako sam odlučio jer nemam živaca a ni snage progutat još jedno finale poslije sedam gorkih pilula....ne znam ni dal ću gledati utakmicu... Kako god,neka pobijedi bolji ...LIJEPO SE PROVEDITE...SAMO BAHATO JER PORAZ NIJE NASA OPCIJA.... Sretno još jednom i ne štedite grla i dlanove... Zaslužili su to ovi momci
samo Sloboda
Ulaznica legla, auto spremno za bijeljinu idemo budaleeee... Bit ce gusto bit ce 0:2
Zivinice izdati nece
Zivinice izdati nece
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Odosmo mi polako u Bijeljinu. Sretan put svima i vidimo se dole. Imam dobar spurijus, samo Sloboda
!!!!!
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Ma 0:1 akobogda i dosta nam je. Moramo mi infarkt završnicu imat.
Samo da ne dođe do penala.
Kup, kup, kup je naš
Samo da ne dođe do penala.
Kup, kup, kup je naš
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sretno svima koji idu danas.
Sretno do pobjede ako Bog da.
Sretno igracima, navijacima i treneru.. da uzmete taj trofej i manje bitno ali takodje zelim srecu posebno forumasima koji idu da uljepsaju taj trofej sa nekom od nagrada 
This time next year we'll be millionaires.
Idemo braćo srušiti Radnikaaa, skočit će im na nos sve što su radili ovog proljeća
Kup kup kup je naš
Kup kup kup je naš
Sta su to radili?Coraco je napisao/la:Idemo braćo srušiti Radnikaaa, skočit će im na nos sve što su radili ovog proljeća
Kup kup kup je naš
This time next year we'll be millionaires.
. . vidim jučer da se montira metalna bina kod fontane. Vjerovatno je uživo prijenos tekme
. .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
utakmica, koncert, docek igracimaTuzlak04 je napisao/la:. . vidim jučer da se montira metalna bina kod fontane. Vjerovatno je uživo prijenos tekme. .
Ima li karti više i hoće li se moći kupiti tamo?
Jedino da odeš u 13h ispred Binga ( bivšeg Tuša) u Krečansku na okupljanje pa da vidiš. A za tamo ti ništa ne mogu reći.cadillac je napisao/la:Ima li karti više i hoće li se moći kupiti tamo?
FK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.