Glupan Siljak ce se prejebat, ko i obicno. Pa ce na kraju on bit placipick...Kompromis je napisao/la:Tupani ne kontaju da davanje slova E, LJ i O, automatski znaci i tampon zonu slova Ž... i samim time navijačima Zelje ostane samo lijeva zdenka do zapada.... tu ima manje mjesta nego koliko ima obicno prodatih sezonskih za sjever... pa to svojim navijačima Zeljo nikad nece uraditi...
Dati maksimalno slovo LJ i O, i plus zdenku, u zamjenu za onih 4000 i na zapadu, u suprotnom za jug na kosevu dati samo O i zdenku, ionako to i traze samo na Grbavici jer ih se toliko moze skupiti (sto bi bezveze Zeljo gubio desetine hiljada KM kad bi svakako LJ i E bili prazni jer sarajevo nema toliko navijaca)...
Ovo je idealno i vjerujem da ce tako siljak i postupiti...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ubleho, jesi se smijao kad smo najavili vam 5%?Virtu4l je napisao/la:E čuj ubleha evander nekoga šamaraootirač na svakoj temi
Pokusao jadno nekoga i nesto ismijavati.
Kad se ispostavilo tacnim od A do Z sta smo najavili, usutio si se kao ckapi, kakva i jesi kanturino.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 avg 2017, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Evolution87 je napisao/la:tale07 je napisao/la:
izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kaže ubleha sa 10 nickova 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Treba napraviti tampon zonu barem 500m, jer su ljubitelji Plavih varalica poznati po napadima na djecu i djedove. Zato im treba "staviti" veliki tampon.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kaze idiot koji iz kuce ne izlazi i smisao zivota mu pisati po forumu.Virtu4l je napisao/la:Kaže ubleha sa 10 nickova
Koliko si guuzova polizao da bi imao lafo neki statu kod ovih iz SS.ba?
Idi ba vani, plaza, turistkinje, mani se foruma....
U kojoj si vremenskoj zoni, jesi li opet u Brazilu 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Kad si cuo za vrijednog i pohitnog crnogorca, Titati?Evander je napisao/la:Kaze idiot koji iz kuce ne izlazi i smisao zivota mu pisati po forumu.Virtu4l je napisao/la:Kaže ubleha sa 10 nickova
075 ❤
075 ❤
Evo me u Sarajevu, treba li ti i adresa?Virtu4l je napisao/la:U kojoj si vremenskoj zoni, jesi li opet u Brazilu
Za vikend sam u Beogradu, ako ti to sta znaci.
ti crnogorci su vrijedniji od nas... znas onu salu gdje je bosanac glup a crnogorac lijen... e sada smo i mi postali lijeniji od crnogoraca...Beduin je napisao/la:Kad si cuo za vrijednog i pohitnog crnogorca, Titati?Evander je napisao/la:Kaze idiot koji iz kuce ne izlazi i smisao zivota mu pisati po forumu.Virtu4l je napisao/la:Kaže ubleha sa 10 nickova
45515
Koji će mi qrac kad sam te odyebao prije tri godine, trebalo mi je vremena da shvatim sa kakvim petljancem imam posla.
11.04.2017.
11.04.2017.
Evander je napisao/la:Ja i ti po trajni ban.
Bude li vas vise od 10 000, ja slova ovdje vise nikad napisati necu.
Takodje ni ti, ako bude ispod.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
Sa sigurnoscu mogu reci da su samo siptari (Kosovari) presisali crnogorce, vjeruj mi. Mi smo jos uvijek cijenjena roba vani.grbavicka je napisao/la:ti crnogorci su vrijedniji od nas... znas onu salu gdje je bosanac glup a crnogorac lijen... e sada smo i mi postali lijeniji od crnogoraca...Beduin je napisao/la:Kad si cuo za vrijednog i pohitnog crnogorca, Titati?
075 ❤
075 ❤
Inače crnogoraca vani ima baš punoBeduin je napisao/la:Sa sigurnoscu mogu reci da su samo siptari (Kosovari) presisali crnogorce, vjeruj mi. Mi smo jos uvijek cijenjena roba vani.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisi ti dobar frajer fakat.Virtu4l je napisao/la:Koji će mi qrac kad sam te odyebao prije tri godine, trebalo mi je vremena da shvatim sa kakvim petljancem imam posla.
11.04.2017.Evander je napisao/la:Ja i ti po trajni ban.
Bude li vas vise od 10 000, ja slova ovdje vise nikad napisati necu.
Takodje ni ti, ako bude ispod.
Ne diram te, ne diraj me. Neka tako ostane...
P.S. Obzirom da vas je sad za vikend bilo 4500, onda vas fakat jeste bilo i duplo vise od 10 000 tu utakmicu.
Evo recimo High je rekao da više neće pisati ovdje i ispoštovao je, to je karakter a ne petljanac kao ti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosli put je siljkan gospodski dao otprilike oko 8% kapaciteta grbavice (1070 stolica) i ocekivao da ce papci iz uprave sarajeva isto postupiti (tj dati isti procenat), ali sta ces ti sa sumarima, seljacinama, papcinama koji nisu vidjeli grada sarajeva i koji ne znaju sta je derbi, i uopste koja je njegova historijska vrijednost i inacica...Gradonacelnik je napisao/la:Glupan Siljak ce se prejebat, ko i obicno. Pa ce na kraju on bit placipick...Kompromis je napisao/la:Tupani ne kontaju da davanje slova E, LJ i O, automatski znaci i tampon zonu slova Ž... i samim time navijačima Zelje ostane samo lijeva zdenka do zapada.... tu ima manje mjesta nego koliko ima obicno prodatih sezonskih za sjever... pa to svojim navijačima Zeljo nikad nece uraditi...
Dati maksimalno slovo LJ i O, i plus zdenku, u zamjenu za onih 4000 i na zapadu, u suprotnom za jug na kosevu dati samo O i zdenku, ionako to i traze samo na Grbavici jer ih se toliko moze skupiti (sto bi bezveze Zeljo gubio desetine hiljada KM kad bi svakako LJ i E bili prazni jer sarajevo nema toliko navijaca)...
Ovako uzeti im jug i trecinu zapada u zamjenu za 1500 mjesta na grbavici je dosta dobar i fer deal za obje strane... otprilike toliko imaju navijača jedni i drugi (8-10000 naspram 1500)....
Na stadionu koji ima 13 449 stolica, sigurno je bilo praznih vise od 3449 tu utakmicu.
Istok bar cetvrtina prazna. Sjever oba coska. Pa ti racunaj
Cista matematika i zdrav razum, ne frizirani izvjestaji tipa sad ovaj za vikend.
Istok bar cetvrtina prazna. Sjever oba coska. Pa ti racunaj
Cista matematika i zdrav razum, ne frizirani izvjestaji tipa sad ovaj za vikend.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 avg 2017, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Takve dogovore mozete samo sami sa sobom praviti i proglasiti ih "fer".Kompromis je napisao/la:Prosli put je siljkan gospodski dao otprilike oko 8% kapaciteta grbavice (1070 stolica) i ocekivao da ce papci iz uprave sarajeva isto postupiti (tj dati isti procenat), ali sta ces ti sa sumarima, seljacinama, papcinama koji nisu vidjeli grada sarajeva i koji ne znaju sta je derbi, i uopste koja je njegova historijska vrijednost i inacica...Gradonacelnik je napisao/la:Glupan Siljak ce se prejebat, ko i obicno. Pa ce na kraju on bit placipick...Kompromis je napisao/la:Tupani ne kontaju da davanje slova E, LJ i O, automatski znaci i tampon zonu slova Ž... i samim time navijačima Zelje ostane samo lijeva zdenka do zapada.... tu ima manje mjesta nego koliko ima obicno prodatih sezonskih za sjever... pa to svojim navijačima Zeljo nikad nece uraditi...
Ovako uzeti im jug i trecinu zapada u zamjenu za 1500 mjesta na grbavici je dosta dobar i fer deal za obje strane... otprilike toliko imaju navijača jedni i drugi (8-10000 naspram 1500)....
Raskopcana focanska seljacina gosdpodin?
Nije ba, bilo ih je 19 hiljada, tako im je zvanična napisala.Evander je napisao/la:Na stadionu koji ima 13 449 stolica, sigurno je bilo praznih vise od 3449 tu utakmicu.
Istok bar cetvrtina prazna. Sjever ova coska. Pa ti racunaj
Najjača mi je njihova zvanična, na stadionu čiji je kapacitet 13.449 sjedećih mjesta, oni napisali da je na derbiju bilo 13.500, iako je bio prazan gostujući sektor, tampon zona i barem petina istoka što se fino vidjelo na TV prenosu, kiša lila tu noć i lijepo se vidjele "rupe" na tribini koja svakako prima oko 4200 gledalaca. Od tog, bilo je barem 800 stolica prazno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.