FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 24 mar 2012, 23:14

bekicamir je napisao/la:Neka neko puni stadion i igra solidno za nase uvijete...cestitke na tituli...
U mostaru ako budete na nivou sumnjam da mozete igrati nerjeseno sa ovim nasim kvazinogematasima...
hvala na čestitkama, a ovaj drugi dio mi jeste smiješan, zar fakat nemaš nade za neki drugi rezultat ? p.s. kvazinogometašima se piše zadnja riječ tvog posta
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Imali tog gola više, nisam stigao? :D
na Vogošći prošao :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 mar 2012, 23:18

Jug krcat, navijanje nema potrebe komentarisati, sve se vidi na Vogošći. Josip Kvesić, Nermin Zolotić !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 24 mar 2012, 23:25

likusa-Svaka cast brate na postavljenoj fotki ;) koja govori vise od hiljadu rijeci,ovako popunjena tribina,onakvo navijanje i sve ostalo zasluzuju respect ;) ipak je to bila utkmica protiv tima koji je pred ispadanjem i ciji igraci imaju samo jedan motiv-slomiti protivnickog igraca,hitno smanjiti ligu da negledamo razne mesare na premijerligaskim utakmicama. :oops:
VOLIM TE ZELJO

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 24 mar 2012, 23:26

Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu :)

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 24 mar 2012, 23:26

fanatic1991 je napisao/la:
murchooo je napisao/la:zar se tako bodri tim,uz forum...samo naprijed... :D :D :D
Vecina nas koji smo na forumu nije iz Sarajeva ;)
Nema opravdanja mi picimo iz Doboja nisi ni ti u Tunguziji ako si iz BIH :mrgreen: 8-)

Strasno smo i igraci i mi i Amar i klub i sve,jednostavno najbolji!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 mar 2012, 23:28

Znal neko koliko je povreda Kerle ozbiljna ? :?
Željeznicar za život cijeli !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 mar 2012, 23:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Rezime utakmice:

Provukli smo se.Trebamo dovesti golmana Travnika!Cijelu polusezonu imamo vremena da slavimo titulu:)
Obavezno dovesti Fejzica, za klasu je bolji od Bukvica.
Nije baš da je Bukvić dobio pravu priliku u Želji... Ja sam ga gledao samo u mladoj rep. jednom, možda i u Olimpicu koji put. Konstitucijom mi ne "baca" na golmana, ali premalo je utakmica branio da bi se sudilo. No, činjenica da Amar vjeruje više penzioneru nego Kariću i Bukviću i nije baš pohvala za njih dvojicu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 mar 2012, 23:28

Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa. :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 23:29

wwwkenanba je napisao/la:Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu :)

Kakav vam je Selimovic?!U nas je igrao solidno i borbeno samo brate sto mu je zavrsnica kao u malog djeteta,jel popravio to imalo,vidim danas je postigao gol?

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 mar 2012, 23:29

bekicamir je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:Moje vidjenje utakmica teska do bola..to je ono unaprijed upisana pobjeda i lakocemo..al eto dobro je ispalo idemo dalje..8 bodova imamo vise od drugoplasiranog i to ne bi trebali ispustati..sto se tice posjete,ja sam prezadovoljan,pazite Travnik nije atraktivana ekipa,navijanje solidno.Zrinje eto nas po pobjedu :)

Kakav vam je Selimovic?!U nas je igrao solidno i borbeno samo brate sto mu je zavrsnica kao u malog djeteta,jel popravio to imalo,vidim danas je postigao gol?
solidan, a sto se tice zavrsnice nista se nije promjenilo

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 24 mar 2012, 23:31

bekicamir je napisao/la:

Pa malo se gubi u zavrsnici ..nocas je imao sansu ,cak je imao vremena i da se namjesti..al ode lopta preko gola :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 mar 2012, 23:32

gollum je napisao/la:Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa. :?
skino je zebinu evrusu iz slobodnjaka iz samih raslji..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 24 mar 2012, 23:33

Moj igrac u ove 4 tekme je Josip Kvesic,respekt momku :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 mar 2012, 23:37

nanek je napisao/la:A sta reci :) Kome posluku porati ? Za brisanje posta :) Ne vrijedi,al fkt ne vrijedi :) Prestalo se i opominjati nego hajmo Hooo rukk na seljacki nacin al hajd nema veze mora i to neko u kasne sate :)
tebi brisu meni edituju istinu :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nanek

Post Postao/la nanek » 24 mar 2012, 23:39

pintol_TM87 je napisao/la:
nanek je napisao/la:A sta reci :) Kome posluku porati ? Za brisanje posta :) Ne vrijedi,al fkt ne vrijedi :) Prestalo se i opominjati nego hajmo Hooo rukk na seljacki nacin al hajd nema veze mora i to neko u kasne sate :)
tebi brisu meni edituju istinu :D
smijesni moj pintole,smijesni! :)

ps . moramo se dogovoriti za svinj`**ki :) Zrinjski :)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 mar 2012, 23:41

jeeebo vas Fejzić, seljak čovjek..
jeebo ti tog sportistu koji se okrene i vrijeđa tribinu :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2012, 23:41

pintol_TM87 je napisao/la:
gollum je napisao/la:Ovakve utakmice mogu prevariti, mali milion šuteva u okvir gola i naravno da će se golman (i puno lošiji od Bukvića) iskazati. Iako se mora priznati da je odlično odbranio onaj Svrakin udarac glavom. Ali, koliko ja znam, navijači Travnika uglavnom tvrde da je taj golman rupa. :?
skino je zebinu evrusu iz slobodnjaka iz samih raslji..
Isto tako je skinuo sut Svrake sa nekih 20 metara. Veceras je bio odlican, ali ja se slazem sa @ gollum da ove utakmice znaju zavarati.
Pa Amsif je protiv Bayerna u BL skidao sve i svasta, ali opet to ne znaci da je odlican golman.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 mar 2012, 23:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Rezime utakmice:

Provukli smo se.Trebamo dovesti golmana Travnika!Cijelu polusezonu imamo vremena da slavimo titulu:)
Obavezno dovesti Fejzica, za klasu je bolji od Bukvica.
Ma dajte nema smisla vise .Nurkovic u Celik.Adi Adilovic u Sarajevo sada i Fejzic u Zelju pa ne mozemo mi citavoj ligi dati golmane... :D

@gollum ...Golman Fejzic je odlican i on je poceo jesenju sezonu na golu Travnika dosao iz Hadjica, da bi u Mostaru dozivio tesku povredu potres mozga.Umjesto njega je branio Delic zet predsjednika kluba koji jest rupaha samo takva i to ce svi u Travniku reci...to je to... ;)

I da dodam jos nesto.Malo raje zna da na klupi Travnika sjedi drugi po vrijednosti igrac premijer lige poslije Zajka Zebe rezervni golman stigao na zimu iz Varazdina 850000 km vrijedan Denis Krklec.On je u nedosatatku angazmana izabrao da ovu polusezonu brani za Travnik...Nevjerovatno ali je istina
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 25 mar 2012, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 mar 2012, 23:56

Ja mislim da je nakon katastrofalnog prvog poluvremena Vasilić definitivno izgubio mjestu u prvih 11, svako od nas je znao da će Kerla sigurno početi igrati u tandemu sa Bogijem, ali niko nije očekivao da to bude već nakon 3 utakmice.

Nekako mi je žao Vasilića jer je uvijek bio koristan i zahvalan, pravi timski igrač.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 mar 2012, 23:59

vidovitadjemila je napisao/la:@gollum ...Golman Fejzic je odlican i on je poceo jesenju sezonu na golu Travnika dosao iz Hadjica, da bi u Mostaru dozivio tesku povredu potres mozga.Umjesto njega je branio Delic zet predsjednika kluba koji jest rupaha samo takva i to ce svi u Travniku reci...to je to... ;)
Da, Delić je taj ipak, pomiješao sam neke stvari. Znači, ništa loše nisam čuo o Fejziću. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Lokomotifa i 29 gostiju.