FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svirni sudija nesto na nihovoj polovini, yebem ti komplet familiju. 

Bolja igra kod Smajila Karica bila 

44 min 1:1NYKnicks Fan je napisao/la:33. minuta nemamo suta na gol... toliko
Sloboda je cijeli život moj !
ispišite nas iz ovog takmičenja nekako 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mehidic napolje, ahmetovic unutra. Ovaj glumi rivalda jbm ga usta
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nikad gore poluvrijeme u zivotu nisa mgledao. Nismo sutnuli an gol, Nismo akcije napravili. Primanja lopte kao u pjetlica.
Oni jednostavno,igrači Slobode,nekako moraju zamisliti,samo, da igraju protiv Vječiti,onda nema fule,samo srce na teren i eto rezultata.._dreamer_ je napisao/la:Ma slazem se ja, Radnik je dobar tim, kompaktan, zato sam i znao da je ovih 1:1 u prvom kolu kobno jer cemo opet morati napadati, a ljudi se brane nevjerovatno, naspanovani su maksimalno, dok smo mi totalno pali.sasistika je napisao/la:Koliko se sjećam Radnik je Želju diplomiro a Sarajevo ih uze na mišiće jedva.. Dobra je ova ekipa Radnika,baš solidna ekipica_dreamer_ je napisao/la:yebo ih Radnik da ih yebo vise, pojedes Zelju i Sarajevu, ovima prismrdit ne mogu. U PM!![]()
Al ima još puno do kraja,vidjećemo???
Ne vjerujem da mozemo pobijediti, osim ako neka frlja udje u gol pa onda na penale izvucemo pobjedu... Ljudi su jednostavno takticki bolji tim, ali boli cinjenica da smo ih uzeli u ligi, a u kupu polomismo zube na njima i to bez ispaljenog metka.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
. . .jeb' ti to . . Fukare rasturile . . .
Jesu l' otišli naši u Bijeljinu? 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kostic najgori... duela ne moze da dobije. Kriv i kod gola kao i Prija. 
Samo goool, samo goool

Samo goool, samo goool

- Beduin
- Kontakt:
Ja ne razumijem ovakvu igru, ovo je nesto nevjerovatno i nezamislivo, ovakvo poluvrijeme. Radnik ocita lekciju i osramoti nas. Meni ko da ovaj teren je premalen, toliko zbijeni igraci jbt.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gore poluvrijeme u zivotu nisa mgledao. Nismo sutnuli an gol, Nismo akcije napravili. Primanja lopte kao u pjetlica.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije do terena vec do nasih igracBeduin je napisao/la:Ja ne razumijem ovakvu igru, ovo je nesto nevjerovatno i nezamislivo, ovakvo poluvrijeme. Radnik ocita lekciju i osramoti nas. Meni ko da ovaj teren je premalen, toliko zbijeni igraci jbt.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gore poluvrijeme u zivotu nisa mgledao. Nismo sutnuli an gol, Nismo akcije napravili. Primanja lopte kao u pjetlica.

Daj Boze da mi sutnemo na gol u 90. minuta

Ako bude 1:1, penali.... tu imamo srece ko ****

PA SVIRAAAAAAAAAAAAAJ NESTOOOOOOOOOOOOO U PICKU MATERINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Beduin je napisao/la:Ja ne razumijem ovakvu igru, ovo je nesto nevjerovatno i nezamislivo, ovakvo poluvrijeme. Radnik ocita lekciju i osramoti nas. Meni ko da ovaj teren je premalen, toliko zbijeni igraci jbt.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gore poluvrijeme u zivotu nisa mgledao. Nismo sutnuli an gol, Nismo akcije napravili. Primanja lopte kao u pjetlica.
Ovako loše poluvrijeme sloboda nije odigrala ni protiv mnogo jačih klubova. Da citiram pitare ne znam šta nam se dešava sa ekipom.
Sloboda je cijeli život moj !
Vuče čovjek Veselinovića, Valjić ne j.ebe ni 1%... 

Pa nikad gore poluvrijeme ove sezone nisu odigrali, koji im je. Bolje su pod Sadikovićem igrali.
Nije ni do Zebe toliko, ne može biti. Nije ni do umora, odmorili su se uglavnom svi. Ne trči se nikako, pokušava se nešto na centaršut...
Gore od ovog ne može.
To što smo gol primili ne mijenja stvari puno, nisu se valjda od toga usrali, opet moramo dat jedan barem.
Nije ni do Zebe toliko, ne može biti. Nije ni do umora, odmorili su se uglavnom svi. Ne trči se nikako, pokušava se nešto na centaršut...
Gore od ovog ne može.
To što smo gol primili ne mijenja stvari puno, nisu se valjda od toga usrali, opet moramo dat jedan barem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tamam napravise iole dobru akciju i kraj poluvremena. Kasno su se sjetili. Samo da malo vise budu pokretljivi i onda se mozemo nadati bilo cemu. Jest Radnik se stisno, ali nije da ih se ne moze proc sa par istrcavanja u prostor. Nadam se drugoj slici u nastavku. NAPRIJED SLOBODA!
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nije odigrala zato sto nijedna ekipa ne igra ovako disciplinovamo prema nazad. Ako se nesto drasticno ne promijeni nemamo sanse ovdje. Mehidic napolje Ahmetovic odmah unutra pa krenuti sa 2 gore. Mozda bude bolje al ko zna. Obradovic odlican igrac, ne mogu mu nasi stoperi nista, a ovaj hodzic bezveze sutnu i zabi gol. Kad usere usere dzaba jeAdmirLav je napisao/la:Beduin je napisao/la:Ja ne razumijem ovakvu igru, ovo je nesto nevjerovatno i nezamislivo, ovakvo poluvrijeme. Radnik ocita lekciju i osramoti nas. Meni ko da ovaj teren je premalen, toliko zbijeni igraci jbt.NYKnicks Fan je napisao/la:Nikad gore poluvrijeme u zivotu nisa mgledao. Nismo sutnuli an gol, Nismo akcije napravili. Primanja lopte kao u pjetlica.
Ovako loše poluvrijeme sloboda nije odigrala ni protiv mnogo jačih klubova. Da citiram pitare ne znam šta nam se dešava sa ekipom.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ubaciti Mersudina, izbaciti Ronalda. Ako vude potrebe i Miljana uvesti u drugom.
Ne vjerujem, sjedim i ibretim se, nismo sutnuli na gol za 46. minuta
Nada umire posljednja, ali...

Ne vjerujem, sjedim i ibretim se, nismo sutnuli na gol za 46. minuta

Nada umire posljednja, ali...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.