dzemo nije jos dosao i nije jos potpisaoodjava je napisao/la:pa zar vam nije dosao berberovic? i da li trenira s ekipom ili nije tu ?

JOŠ....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dzemo nije jos dosao i nije jos potpisaoodjava je napisao/la:pa zar vam nije dosao berberovic? i da li trenira s ekipom ili nije tu ?
ma eto drug sve uz dozu opreza, jbg valjda ja tako naucio, nije da kritikujemo nekoga posebno ne ramu, al pusem u jogurtfcsforever je napisao/la:i ta je na mjestu @colector
Head je napisao/la:Rukfas znamo,al brisi dok ne ozvanice.
Nemoj rukfas Allaha tifarukzidane je napisao/la:torino...
za duljevica je tacno, ali mislim da je ove sezone cilj samo rezultat i promocija malog cimirota...hilmo je napisao/la:Od svih ovih igrača što su trenutno tu, predstojeće sezone očekujem da zablista Fare, a od ovih što su došli nekako od Duljevića očekujem najviše. Jaran mi je pričao (lično poznaje Duljevića) da je u ovom prelaznom periodu mnogo radio na sebi, svaki dan trčanje ili biciklo i teretana.
bordo ekipasimon je napisao/la:farukzidane je napisao/la:torino...![]()
dr.van nostrand je napisao/la:bordo ekipasimon je napisao/la:farukzidane je napisao/la:torino...![]()
Koliku promociju i paznju se stavlja Cimirota tolika i na Duljevica ide u tekucj sezoni,u klubu su svjesni i najvise se gleda na to da njih dvojica u skorije vrijeme mogu do reprezentacije..Duljevic je cak mladj od Cimija,i ta dva momka su trenutno dva igraca na kojih se najvise paznje daje,od njih se najveci "hajr" ocekujerammstein je napisao/la:za duljevica je tacno, ali mislim da je ove sezone cilj samo rezultat i promocija malog cimirota...hilmo je napisao/la:Od svih ovih igrača što su trenutno tu, predstojeće sezone očekujem da zablista Fare, a od ovih što su došli nekako od Duljevića očekujem najviše. Jaran mi je pričao (lično poznaje Duljevića) da je u ovom prelaznom periodu mnogo radio na sebi, svaki dan trčanje ili biciklo i teretana.
sezon u poslije ce sigurno biti vise prostora za fareta i radovca i andjusica... bar sam ja takvog misljenja
Proslo ljeto, ovaj momak je bio na probi u Zelji.. koliko se sjecam, prije puta da je on samo pokupio stvari i otisao za Ameriku..rammstein je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/adnan-gabel ... ler/141065
da ne bude Rammlažei baca bombe
![]()
iz ST LUISA
odmah u vatru, pomalo sa klupe, paralelno sa radom u akademiji, svakako treci napadac fali.miky_hz je napisao/la:I da zaboravih napisati ,ovaj mali Gavric iz Teslica sto je dosao,ima veliki potencijal zaista ...danas sto sam vidio za klasu bolji od ovoga Gabeljica,s obzirom da je momku tek 17 godina,mislim da momak mnogo obecava ali zaista samo da se na pravi nacin sa njim nastavi raditi u Akademiji jel je jos realno mlad za prvi tim,danas vise nego ravnopravan prvotimcima od dosta njih vala i bolje odigrao,eto zabio i taj gol na kraju krajeva
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, Dave, InatSilniBosanski, juka55, jurisicduska, keli, Posejdon, rimljanin90, tuitamo, Zagor i 78 gostiju.