Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Brani begovic sto treba i sto ne treba haha 

U tom segmentu je jako los, mislim da je na nekom hrvatskom portalu prije svjetskog prvenstva bila statistika golmana sto se tice penala i da je kod Begovica bilo da je od 11 penala odbranio samo 1.Biki je napisao/la:Da li je Asmir ikada ikome odbranio penal u karijeri?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ka'e komentator na SK da odlicno brani penale. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
						željkan vazda mačić čest
Ivanovic rupa nad rupama, prvo ga Montero handrio, sad i ovaj sto udje.

Titule YUG-BiH--      (6)   66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
						Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja se sjecam da je Lampardu odbranio 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
						FORZA MILAN !
Sto sad hvalite Asmira, niste vjerovali u njega

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
						Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bogme Asmir dobar. Steta sto Curtois nece pauzirati bar jednu utakmicu!

Pa pauzirat će, dobio je crveni karton.Biki je napisao/la:Bogme Asmir dobar. Steta sto Curtois nece pauzirati bar jednu utakmicu!
Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!kvalitet je napisao/la:Pa pauzirat će, dobio je crveni karton.Biki je napisao/la:Bogme Asmir dobar. Steta sto Curtois nece pauzirati bar jednu utakmicu!
da mi je ko pričao da ću navijati za Chelsea maljem bi ga udario haha  , eto Asmiru se sreća osmjehnu i nastupi na otvaranju premier lige, Kurtoi želim što više ovakvih crvenih kartona.
 , eto Asmiru se sreća osmjehnu i nastupi na otvaranju premier lige, Kurtoi želim što više ovakvih crvenih kartona.

, eto Asmiru se sreća osmjehnu i nastupi na otvaranju premier lige, Kurtoi želim što više ovakvih crvenih kartona.
 , eto Asmiru se sreća osmjehnu i nastupi na otvaranju premier lige, Kurtoi želim što više ovakvih crvenih kartona.1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
						- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Asmir Begović
Stvarno ne znam gdje ti ta pravila si vidioBiki je napisao/la:Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!kvalitet je napisao/la:Pa pauzirat će, dobio je crveni karton.Biki je napisao/la:Bogme Asmir dobar. Steta sto Curtois nece pauzirati bar jednu utakmicu!

Zlatan Ibrahimovic protiv Chelsea, prosle godine, zar ne?JoseMourinho je napisao/la:Stvarno ne znam gdje ti ta pravila si vidioBiki je napisao/la:Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!kvalitet je napisao/la: Pa pauzirat će, dobio je crveni karton.
Je li Asmir imao kakvih dobrih intervencija?

4-5. Vrlo dobar danas i siguran.Pivopija je napisao/la:Je li Asmir imao kakvih dobrih intervencija?
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
						186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Odlican veceras.Pivopija je napisao/la:Je li Asmir imao kakvih dobrih intervencija?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
						željkan vazda mačić čest
EPL baška, LP baškaBiki je napisao/la: Zlatan Ibrahimovic protiv Chelsea, prosle godine, zar ne?

Direktan crveni dvije tekme a svaki sledeci direktan crveni ide tri tekme pauze , pa opet slijedeci 4 i tako daljeJoseMourinho je napisao/la:Stvarno ne znam gdje ti ta pravila si vidioBiki je napisao/la:Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!kvalitet je napisao/la: Pa pauzirat će, dobio je crveni karton.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Slijdece kolo protiv Citya na Etihadu  

Odlican danas, nadam se da ce sto bolje iskoristiti sada ovu suspenziju Kurte..

Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Super, nadam se da ce neko objaviti kakav video, npr. forumasi Vedator i Husika.KopLfc je napisao/la:4-5. Vrlo dobar danas i siguran.Pivopija je napisao/la:Je li Asmir imao kakvih dobrih intervencija?

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, InatSilniBosanski, torbica i 20 gostiju.