FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Virtu4l
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Virtu4l » 09 apr 2010, 14:23

HuX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Lud je ako pređe u Bayern.
sto ???????
Već sam pisao o tome:
Virtu4l je napisao/la:Ma ljepota živa, neka ide i u Rusiju, samo ne u Bayern. Da se oni treneri psihopate iživljavaju na njemu, znaš ono, ne zabiješ gol dvije utakmice - voz na klupu, pa ćemo te opet probati u petom kolu. Malo malo pa čistka, Uli poludio, te ovako, te onako, nema para koje te traume mogu platiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 09 apr 2010, 14:26

Virtu4l je napisao/la:
HuX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Lud je ako pređe u Bayern.
sto ???????
Već sam pisao o tome:
Virtu4l je napisao/la:Ma ljepota živa, neka ide i u Rusiju, samo ne u Bayern. Da se oni treneri psihopate iživljavaju na njemu, znaš ono, ne zabiješ gol dvije utakmice - voz na klupu, pa ćemo te opet probati u petom kolu. Malo malo pa čistka, Uli poludio, te ovako, te onako, nema para koje te traume mogu platiti...
A sta bi onda s Gomezom trebalo biti ? Pa i dalje igra.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 apr 2010, 14:27

Otvorim pocetnu, kad ono BUM! Imam i sta vidjeti. Ponuda za Dzeku u iznosu od 20 miliona + Tymo i Klose. Ovo bi bilo ostvarenje zelja mnogih navijaca Bayerna. Nadam se da ce Vukovi prihvatiti ovu ponudu.
Ocekujem bratski dogovor. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 apr 2010, 14:39

omerbavarac je napisao/la:Otvorim pocetnu, kad ono BUM! Imam i sta vidjeti. Ponuda za Dzeku u iznosu od 20 miliona + Tymo i Klose. Ovo bi bilo ostvarenje zelja mnogih navijaca Bayerna. Nadam se da ce Vukovi prihvatiti ovu ponudu.
Ocekujem bratski dogovor. :D
bistrikboy je napisao/la:Rijetko ja ovdje kritikujem,iako i ovo nije neka kritika al' et'...

Ova vijest vezana za Dzeku i eventualnu razmjenu sa Kloseom i Tymoschukom je želja autora teksta u Bild-u,znaci on je proizvoljno konstruisao nacin na koji bi Dzeko mogao zavrsiti u Bayernu a da Bayern ne plati onih 40 miliona,ukratko radi se o želji autora teksta i nema veze sa planovima uprave Bayerna kada je dovođenje Dzeke u pitanju!
Nisu bas najbolje preveli tekst...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 09 apr 2010, 14:46

PREDOBRA VIJEST DOLAZI IZ UPRAVE BAYERNA GDJE KAZE RUMENI DA BAYERN NE ZELI POVECAVATI SVOJU KASU NEGO ZELI DA POJACA IGRACKI KADAR TACNA JE VIJEST ZA RAZMJENU ZA DZEKU A SVI ZNAMO DA JE SPORTSKI DIREKTOR VUKOVA BRAT NASEM HENESU I DA BI TO AKO BOD DA TREBALI RJESITI A EVO NA SAT1 PISE DA SE RJESAVA STVAR SA NOEROM I SA RAFINJOM UH COVJECE IZGLEDA DA NAS JE KRENULA SA TIM JACANJEM DA POSTAJEMO MALKO ODRESITIJI A 50 MILIONA EURICA ZA PROLAZ CE SE ULOZIT U EKIPU I DA RIBERY OSTANE

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 09 apr 2010, 14:49

Samo jos nesto stvarno ali stvarno ne vidim zasto ovdje pisu neki koji ne vole vayern i traze prepucavanja eto ja niti jedan post nisam napisao na nekim temama tipa real,barca.man utd dajte ljudiu ovo je nasa tema i nemojte se prepucavat pisimo ovdje o bajernu o pojacanjima odlascima pa nek su i spekulacije

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 09 apr 2010, 17:22

Uh to bi bio predobar trasnsfer.
Samo nisam siguran sta su zamislili sa Gomezom kada bi Dzeko dosao. Slican su tip igraca, a Gomez je placen 30mil, tako da ne vjerujem da ce ga samo tako poslati na klupu, a ne znam bas da li ce Gaal imati dva visoka napadaca u prvoj postavi. Trebamo se sjetiti Tonija, koji nikada nije igrao zajedno s Gomezom. Kad god je Luca igrao, Gomez nije i obrnuto...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 09 apr 2010, 17:38

Gomez nikad nece sam izgraditi sebi prostor za sansu za razliku od Dzeke, a Dzeko je upravo potreban Gomezu kako bi mu olaksao posao pred golom. tj. Gomez ti je slicniji Grafiteu nego Dzeki, Gomez je jako opasan sesestercu ali kad se treba vratiti na centar i uzeti loptu pokazuje svoje nedostatke u tehnici i brzini, za razliku od Dzeke kojem nije problem primiti i u trku izbaciti igraca i pruziti loptu na stranu (robben, ribery) ili skorz naprijed do Gomeza.... Ako se ostvari ovaj transfer mislim da ce biti dobar tandem a da ce puno lakse biti igrati Gomezu uz Dzeku a i jako bi dobro dosao ekipi jer je Dzeko igrac u situaciji kad protivnicki igraci izlaze duboko i pritiscu riberya i robbena Dzeko ce biti taj koji ce moci primati duge lopte i razigravati na strane... ZNA BAYERN KAKAV IM IGRAC TREBA I ZATO JE OVO NADAM SE GOTOV TRANSFER SAMO SE CEKA KRAJ SEZONE ZA POTVRDU

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 apr 2010, 17:51

ribery je napisao/la:seceru, haj kazni ga vise molim te, zasluzio je :roll: :mrgreen:
covjece dragi, kakva crna kazna? :roll:
spas, spas! :D
ima jedinstvenu priliku da predje u tabor najboljih navijaca, da navija za najbolji klub...a on...murva :lol:
jok ba, vidis da ne ispunjava obecanje.
opkladili smo se, izgubio je.
dao sam mu potpis kojeg je morao staviti, on nije.
jucer je morao napisati tekst u kojem ce hvaliti bayern i rasturanje mancestera, on nista.
danas je trebao napisati uvod za utakmicu bayer-bayern :?
osim toga geronimo je zaduzen da mu posalje avatar i stvarno mi nije jasno sta ceka. :D
-cekam da ubaci potpis koji sam mu dao;
-cekam referat o utakmici mud-bayern;
-cekam referat pred utakmicu bayer-bayern.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 apr 2010, 21:37

Trasimaco je napisao/la:Nema na cemu. :mrgreen:

A gdje su bili tvoji argumenti da ce biti obrnuto? Jedino sto si imao ponuditi je neka statistika, ali sam i ja imao svoje neke statistike. Uostalom, to je samo nesto za sto se mozes drzati dok ne pocne utakmica. Mnogo puta se vidi da to uopste ne utice na rezultat. Onda sam slusao price od hrabrosti, neodustajanju i ostale mitove. To su bile jedine stvari koje ste smatrali argumentima. Je li stvarno mislis da je Bayern jaci i bolji tim od Uniteda?
pa ako manchester jednom pobijedi bayerna, eto sad i drugi put u svim utakmicama, zar moze manchester biti jaci??iskreno receno , evo i realno jedino od koga sam mogao strepit, ak i jesam strepio je rooney...u veznom redu imate samo borce i trkace....nani jeste dobar igrac ali cesto previse komplikuje, a za pravog igraca najlakse cuvat portugalca jer oni svi soliraju petljaju s loptom...nani jest zabio dva gola al ga je u minhenu ustopao badstuber....bayernov vezni red sa robbenom i riberyjem je jednostavno jaci....a price o tim mitovima nisu bezvezni oni se dokazuju...a malo detaljnije citaj moje postove i citaj svoje i ovih drugih pa ces vidjet da sam dao mnogo veca obrazlozenja od samo tih mitova i slicno i ne procitate nesto a vec komentarisete gluposti
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 09 apr 2010, 23:59

IDEMO SUTRA PO PRVU TITULU OVE SEZONE.
SRETNO MOMCI
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 apr 2010, 01:03

seceru, s moje strane uradjen pos'o. ;) necemo ga valjda s puskom tjerati da predje u nase redove. :lol:

jos sutra pregrmiti jupove pulene i onda slijedi dosta povoljniji raspored u bundesligi.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 apr 2010, 01:25

Evo malo opustanja za oci. Eh da danas u svijetu fudbala imaju igraci tipa Effenberg ili Kahn, sva sreca pa sam mogao uzivati u fudbalu kada su ti igraci bili na vrhuncu svojih kraijera.

[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 apr 2010, 01:50

secer je napisao/la:covjece dragi, kakva crna kazna? :roll:
spas, spas! :D
ima jedinstvenu priliku da predje u tabor najboljih navijaca, da navija za najbolji klub...a on...murva :lol:
jok ba, vidis da ne ispunjava obecanje.
opkladili smo se, izgubio je.
dao sam mu potpis kojeg je morao staviti, on nije.
jucer je morao napisati tekst u kojem ce hvaliti bayern i rasturanje mancestera, on nista.
danas je trebao napisati uvod za utakmicu bayer-bayern :?
osim toga geronimo je zaduzen da mu posalje avatar i stvarno mi nije jasno sta ceka. :D
-cekam da ubaci potpis koji sam mu dao;
-cekam referat o utakmici mud-bayern;
-cekam referat pred utakmicu bayer-bayern.
Sta cmizdris odmah? :mrgreen: Vjeruj, ne zelis da vidis moj referat o 1/4 finalu. Ja bih ga iskreno i objektivno napisao, a ti bi onda rekao da ne postujem opkladu. Mali uvod za ligaski mec ce biti. I pazi, ja sam samo navijac Bayerna sad, a ne tvoj rob kako bi ti zelio. :lol: To da se odmah razumijemo. Ne mozes ti nikome naređivati sta da radi. Isto kao i ostalim navijacima ovog kluba. Precijenio si se momcino! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 apr 2010, 08:31

hihihihihiiii
ne zaboravi da pred ovim kompjuterom sedi vise nego iskusna baja koja ne nasjeda na ofucane floskule. ;) :lol:
dakle, kad pozelis da prebacis loptu na drugu stranu moras biti siguran da si je plasirao kako treba i da je s druge strane neko ko ce i primiiti. u ovom slucaju tvoje prebacivanje nije nista do pucanj u havu.

znaci, dobio si po guzi i sad trpi. pogledaj kako su navijaci bayerna vidjeli i prokomentarisali prolazak istog u polufinale. ;) hocu bas takav post. ok, mogu se zadovoljiti i referatom pred danasnju utakmicu. 8-)
rekao sam ti da se kladim samo onda kad sam 100% siguran da je onaj na kog stavljam novac ili nesto drugo daleko iznad protivnika. ali da je mancester pratila sreca, i samo sreca, kao sto ga je pratila u odredjenim momentima, pa da je izbacio bayern, ti bi se uvjerio kako secer postuje opkladu i da se radi o insanu cija je rijec teza od bilo cega. jos istu noc bi dobio tekst u kojem bi mancester bio nahvaljen onako kako bi ga hvalio neki navijac kojeg samo bolest moze sprijeciti od odlaska na ot.
zapamti samo da u svakoj nesreci imasrece! zamisli da si pristao na petoodisnji ugovor koji sam ti predlagao. :lol:

sto se tice onog teksta iz bilda gdje se spominje pott u kojem "cuci" 50 milionceka, koji se opet raduju da budu ulozeni...hm..
mogao bi diter i zagristi ako bi bayern poslao ponudu u kojoj bi bili timo, kloze i 20 mil. mozda vise zbog time nego kloze-a.
ipak, to nije pravi izbor, barem sto se mene tice. :D
ako u ekipi imas dzeku i gomeza onda moras imati najmanje dva igraca koja bi nih dvojicu non-stop "hranili" loptama. istina je da mi nemamo takve igrace. riberi i roben su majstori koji mogu sami odluciti utakmicu, ali su, takodje, poznati po tome da se i ne vole pretjerano dodavat´. :D prvi ce pomalo i asistirati, ali robben :lol:
dakle, daleko bolje rjesenje bi bilo mijenjati gomeza za dzeku i to 1:1 ili uz minimalnu doplatu. klozea prodati za cca. 5 miliona. mislim da bi bilo najbolje kada bi se 50 ili 60 iliona ulozlo u dva igraca. od svih igraca koji vrijede 40+ miliona jedino mi je fabregas igrac koji se moze kupiti a vrijedi barem 40 miliona.
dodati jos provjerenog rafinju, ili manje provjerenog lionovog lijevog beka i to je to.
mozda se neko od ovih koji prate ostale lige moze sjetiti igraca fabregasove klase..
dakle, formacija ispod i dajte prcelonu da ih oderemo :D

----------olic---------dzeko-----------
riberi-----------------------------roben
--------svajni--------fabregas---------
lam-----badst.---demikelis----rafinja

naravno, sanse da bi se ovo moglo ispniti nisu vece od 30%, a da ne bi vece su od 90% :lol:
ps
imam osjecaj da ce se demikelis uskoro vratiti u formu kakvu je imao prije 2-3 sezone.
pps
imam jednu prelijepu vijest!
riberi je obecao da ce sigurno produziti ugovor ako bayern osvoji lp!
dakle, riberi produzuje ugovor!
Zadnja izmjena: secer, dana/u 10 apr 2010, 09:55, ukupno mijenjano 2 puta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 apr 2010, 08:37

hahahaha, Trasimaco, dobro ti stoji to novo ruho.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 apr 2010, 08:55

Bilo bi sjajno i za Dzeku i za Bayern da se taj transfer realizuje, isto tako Neuer i Rafinha bi bili velika pojacanja. Ako bi tu ostali bez Timoscuka, onda opet morate kupiti nekog zadnjeg veznog, jer ostaje jedino Van Bomel, koji je vec u godinama. Sta god da se desi, ja mislim da ce Ribery na kraju sezone otici, to bi bilo nekako logicno, skoro cijeli ugovor odradio je u Bayernu, vjerujem da je i on zeljan promjene, a ponude Barce ili Reala se tesko odbijaju, iako ja onako licno volio bi da ostane tamo. Bilo bi dobro to za neku ravnotezu u snazi klubova, a vise bi volio vidjeti u Barci recimo Vilju ili Di Mariju. Jedini igrac Bayerna kojeg bi ja pozelio je Lahm, a taj transfer mozda se i desi, s obzirom da je Lahm dosta puta izjavio kako bi vrlo rado dosao u Barcu. Nas igrac koji bi dobro dosao Bayernu, bio bi Hleb mislim. Vrlo moguce da ovog ljeta bude tako nekih trampi izmedju Barce i Bayerna.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 apr 2010, 09:44

Schweinsteiger, takodjer, ovu sezonu igra na poziciji zadnjeg veznog. Prema onome sto smo do sada vidili igra je sasvim dobro, a u narednom periodu se ocekuje da nastavi napredovati. Pretrcanih 17 kilometara u utakmici sa Schalekeom sve govori.
Bez obzira na sve to, ako prodamo Tymoschucka, ta pozicija ce nam svakako ostati deficitarna. Van Bommel nece jos dugo igrati, pa polahko treba traziti zamjenu.
Pozicije koje nam najvise skripe su lijevi bek i golman. Butt, definitivno nije golman s kojim se moze ozbiljno racunati. U toku sezone sam mislio da moze biti dobra alternativa na golu Bayerna i da ne treba zuriti sa zamjenom. Medjutim, u najvaznijim utakmicama, grijesi jos vise i potreba za dovodjenjem boljeg golmana se namece sama od sebe.
Na ovom lijevom beku imamo situaciju, da stalno kombinujemo sa nekom djecom. Iako talentovana, nisu to igraci s kojima jurisas na najvece ciljeve. Onaj koji pokazuje najvise talenta na toj poziciji je Contetno i sad je pravo pitanje, da li u narednoj sezoni krenuti sa njim kao prvim izborom ili dovoditi nekog boljeg.

PS. @trasimaco, posto si novi navijac, zelim da te pitam koji ti je omiljeni igrac u Bayernu. :lol:
#divovi

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 10 apr 2010, 10:09

amerosm je napisao/la:Evo malo opustanja za oci. Eh da danas u svijetu fudbala imaju igraci tipa Effenberg ili Kahn, sva sreca pa sam mogao uzivati u fudbalu kada su ti igraci bili na vrhuncu svojih kraijera.

[youtube][/youtube]
ČOVJEK JE NAJZASLUŽNIJI ZA TU TITULU 2001 GOD..OLIVER KAHN NAJBOLJI GOLMAN SVIH VREMENA..(PELE,KAHN).
A ŠTO SE TIČE TRANSFERA DZEKE MISLIM DA JE PREVIŠE TIMO,KLOSE I 20MIL.IZGUBIĆEMO JEDNOG IGRAČA.NAKA PONUDE 25MIL. I TIMU ILI KLOSEA.A I KADA BI OVAKO BILO WOLF BI BIO MOŽDA JAČI.KLOSE BI ZAMIJENIO DŽEKU A DOBILI BI POJAČANJE NA CENTRU I JOŠ + 20MIL.MOGU DOVESTI JOŠ KAKVOG IGRAČA... :D

moderator: je li ti ne primjecujes da si upozoren da pises malim slovima?!
svaki naredni post sa caps lockom bice ti brisan!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 apr 2010, 11:19

volio bi vidjeti Dzeksona u dresu Bayerna a ponuda od 20mil te Klosea i Tima je sasvim ok..transfer bi izasao oko 35 mil...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.