hihihihihiiii
ne zaboravi da pred ovim kompjuterom sedi vise nego iskusna baja koja ne nasjeda na ofucane floskule.
dakle, kad pozelis da prebacis loptu na drugu stranu moras biti siguran da si je plasirao kako treba i da je s druge strane neko ko ce i primiiti. u ovom slucaju tvoje prebacivanje nije nista do pucanj u havu.
znaci, dobio si po guzi i sad trpi. pogledaj kako su navijaci bayerna vidjeli i prokomentarisali prolazak istog u polufinale.

hocu bas takav post. ok, mogu se zadovoljiti i referatom pred danasnju utakmicu.
rekao sam ti da se kladim samo onda kad sam 100% siguran da je onaj na kog stavljam novac ili nesto drugo daleko iznad protivnika. ali da je mancester pratila sreca, i samo sreca, kao sto ga je pratila u odredjenim momentima, pa da je izbacio bayern, ti bi se uvjerio kako secer postuje opkladu i da se radi o insanu cija je rijec teza od bilo cega. jos istu noc bi dobio tekst u kojem bi mancester bio nahvaljen onako kako bi ga hvalio neki navijac kojeg samo bolest moze sprijeciti od odlaska na ot.
zapamti samo da u svakoj nesreci imasrece! zamisli da si pristao na petoodisnji ugovor koji sam ti predlagao.
sto se tice onog teksta iz bilda gdje se spominje pott u kojem "cuci" 50 milionceka, koji se opet raduju da budu ulozeni...hm..
mogao bi diter i zagristi ako bi bayern poslao ponudu u kojoj bi bili timo, kloze i 20 mil. mozda vise zbog time nego kloze-a.
ipak, to nije pravi izbor, barem sto se mene tice.
ako u ekipi imas dzeku i gomeza onda moras imati najmanje dva igraca koja bi nih dvojicu non-stop "hranili" loptama. istina je da mi nemamo takve igrace. riberi i roben su majstori koji mogu sami odluciti utakmicu, ali su, takodje, poznati po tome da se i ne vole pretjerano dodavat´.

prvi ce pomalo i asistirati, ali robben
dakle, daleko bolje rjesenje bi bilo mijenjati gomeza za dzeku i to 1:1 ili uz minimalnu doplatu. klozea prodati za cca. 5 miliona. mislim da bi bilo najbolje kada bi se 50 ili 60 iliona ulozlo u dva igraca. od svih igraca koji vrijede 40+ miliona jedino mi je fabregas igrac koji se
moze kupiti a vrijedi barem 40 miliona.
dodati jos provjerenog rafinju, ili manje provjerenog lionovog lijevog beka i to je to.
mozda se neko od ovih koji prate ostale lige moze sjetiti igraca fabregasove klase..
dakle, formacija ispod i dajte prcelonu da ih oderemo
----------olic---------dzeko-----------
riberi-----------------------------roben
--------svajni--------fabregas---------
lam-----badst.---demikelis----rafinja
naravno, sanse da bi se ovo moglo ispniti nisu vece od 30%, a da ne bi vece su od 90%

ps
imam osjecaj da ce se demikelis uskoro vratiti u formu kakvu je imao prije 2-3 sezone.
pps
imam jednu prelijepu vijest!
riberi je obecao da ce sigurno produziti ugovor ako bayern osvoji lp!
dakle, riberi produzuje ugovor!